Welcome Back Log In Create Account

Cum arata cafeaua ta de azi?

Eu deocamdata nu am baut cafea dar ajung la Cluj Coffee Festival si bag urgent V60 si cascara lemonade de la Kofi Ti[Image: 92c6bf53788633ffba48ca6fc59c094a.jpg]
La Marzocco GB5, La Marzocco Vulcano, Eureka Mythos, La Marzocco GS3, La Spaziale Mini Vivaldi II

Reply
Degeaba, daca nu sunt de la Kaufland.
Poate când va întoarceți, treceți pe la "micul" renumit :)))))))
Cafflano Kompresso, Clever Dripper, Kinu M47, Brewista Kettle.

Reply
Am vrut sa fac o lebada si ...a iesit o ratza...:D ...bine ca am mai nimerit ceasca...(...azi am si eu dezlegare...Cool ...)

[Image: Bzx5wXn.jpg]
Bosco P - Honne S / LM Micra - Pico / Pavoni Expo - Niche Zero / Baratza ESP / C40 MK III / Gene CBR 101 ...

Reply
[Image: Hxq0n8I.jpg]

guatemala SHB
--Only God Can Judge Me--

Reply
(08-09-2017, 16:31)Levo Wrote: Am vrut sa fac o lebada si ...a iesit o ratza...:D ...bine ca am mai nimerit ceasca...(...azi am si eu dezlegare...Cool ...)
Ratusca cea urata...  :D
E un personaj binecunoscut!
Bezzera Aria, PL41TEM, G-IotaVS, Eureka Mignon Specialita, M47 Phoenix, ibric, AeroPress, Kompresso... and V60/Hario Buono

Reply
raducanule... nu mai ai viata lunga pe forum! mai jos in poza un raducanu versus eu si raducanu singur #afaracuraducanudepeforum
[Image: 884e35c1bb28eb9f9bcbaa5f2cef9e4e.jpg]
[Image: f583208f0feb564acde3cf42365d7e5f.jpg]
Cuptoare | La Marzocco-uri | Rasnite | Acareturi multe multe

Reply
Ahaaa....sari_i_i_i_ti ..., e bataie pe Nefas...ce ma fac ...ca e doar o punguta.... :D...

[Image: MYpkEam.jpg]
Bosco P - Honne S / LM Micra - Pico / Pavoni Expo - Niche Zero / Baratza ESP / C40 MK III / Gene CBR 101 ...

Reply
Raducanu, unde esti? avem nevoie de un curs de latte.

[Image: wHtrUEo.jpg]

:s :(

Reply
[Image: lg3ZYj7.jpg]
[Image: UOl2WMg.jpg]
[Image: jCeZsOu.jpg]
[Image: sYcvxZz.jpg]

Gesha, yuuuuum.
Brewtus IV, Ceado E37S, E&B 18/20g, Concept Art 58.5mm, OCD, Acaia Lunar

Reply
Atentie la rasnite, in special honne :D

Uneori iti mai scapa, am primit o piatra direct din Colombia, daca inca aveam fosta rasnita cu cutite plate de 80, si motor de 1 khw nu imi era frica sa bag piatra in rasnita, insa cu actuala imi e cam teama.

[Image: yQw5xAg.jpg]

Reply
Wooow...ditamai bolovanul....Angry ...multumesc ca m-ai facut atent , mai ales ca acum sunt in cautari / cercetari de cafele pe la prajitori si nu prajesc nimic pe acasa  , implicit nici nu aleg cafeaua...nasol... Sad ...ma apuc sa controlez amanuntit pungile...

Reply
Sunt 99.99% sigur ca nu o sa primiti asa ceva de la prajitori, eu am prajit cafeaua acasa, si am gasit piatra in punga de cafea verde, unde evident, sunt permise asemenea scapari. Insa, merita o verificare mereu.

Reply
Am gasit eu si in prajita. Rar, ce e drept, vreo doua de-a lungul timpului, una mai mica saptamana trecuta. Dar riscul exista. Incerc sa verific tot ce bag in rasnita, pe cat posibil.
Expobar Leva | Gaggia Evo | Eureka Single Dose | Fiorenzato F5 | Kinu Phoenix | Aeropress | V60
Prev: Lelit 41TEM | Gaggia MDF

Reply
@bogdan_geor intr-o incercare de a face un semi-wing [emoji1]
Kenya Oreti de la Claro
[Image: 8cdd5496aaea4905d69ebf6df7dacc5e.jpg]

Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk

Reply
@vld

Recunosc macinatura,e inconfundabila. Smile
LELIT Bianca black V3, Bentwood, Vst 18, 20,25.

Reply
Arata foarte bine ce se vede in poza, consistenta perfecta, pe ce aparat s-a intamplat magia?

Dupa ce am trecut de la gaggia classic la bezzera magica, imi este foarte greu sa gasesc echilibru in cafelele care aveau gust pe gaggia clasic. Mai exact daca inainte Columbia era in top extrasa pe clasic, pe magica nu pot sa-i gasesc nimic excelent. Asta dupa ce am consumat Etiopia, Costa Rica, and co. Sunt trist. Huh

Reply
(12-09-2017, 13:35)rhodos_22 Wrote: @bogdan_geor intr-o incercare de a face un semi-wing [emoji1]
Kenya Oreti de la Claro
[Image: 8cdd5496aaea4905d69ebf6df7dacc5e.jpg]

Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk

am vrut sa l fac de ras pe raducanu cu armele lui...

Reply
Ei Bogdane Bogdane.... ne-am "lovit" unul de altul de vreo 10 ori la Cluj la Fest si n-am avut nici cea mai vaga idee cine esti Smile
Pt o clipa mi-a trecut prind  cap gandul ca poate esti de pe forum, vazandu-te mereu cu Raducanu si Razvan.
Daca stiam ma prezentam frumos si schimbam cu drag 2 vorbe, la fel cu am facut si cu restul de pe aici. Aaa, si ma ofeream sa te scutesc (gratis!) de cafeaua ramasa s-o mai plimbi pana la Bucuresti si sa te caznesti sa gasesti donatori.
Lelit Bianca V2 | Giota Pro 83 | Niche Zero | Bravo tools | Duomo 8 | VST, IMS baskets | Kompresso/Krinder
Past: | Honne | G-iota 64 | Fiorenzato F64 EVO | Quamar T48 AUT | Rancilio Rocky | Rancilio Silvia V3 | Reg Barber Tall C-Flat |

Reply
Pana voi ajunge pe mana lui Raducanu, ma descurc si eu cum pot - Ethiopia Nefas, putin off-center.
Din pacate, in espresso nu am gasit sweet spot-ul si am cam terminat-o. Pastreaza inca un bitter destul de pronuntat.
Mai incercam.
[Image: a0OkOPS.jpg]
Expobar Leva | Gaggia Evo | Eureka Single Dose | Fiorenzato F5 | Kinu Phoenix | Aeropress | V60

Reply
(12-09-2017, 18:13)deenman Wrote: Arata foarte bine ce se vede in poza, consistenta perfecta, pe ce aparat s-a intamplat magia?

Dupa ce am trecut de la gaggia classic la bezzera magica, imi este foarte greu sa gasesc echilibru in cafelele care aveau gust pe gaggia clasic. Mai exact daca inainte Columbia era in top extrasa pe clasic, pe magica nu pot sa-i gasesc nimic excelent. Asta dupa ce am consumat Etiopia, Costa Rica, and co. Sunt trist. Huh

Pe Classic aveai PID :)
(12-09-2017, 19:56)adif Wrote: Ethiopia Nefas [...] Din pacate, in espresso nu am gasit sweet spot-ul si am cam terminat-o. Pastreaza inca un bitter destul de pronuntat.

Cam asa ceva... 
Totusi are o multime de fani pe forum acest sortiment de la Yume, deci inseamna ca au nimerit bine omniroast-ul ca si procentaj de satisfactie :)   Costa Rica El Cipriano a fost de vis si e pe wishlist, dupa noua Kenya de la Claro.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
Inteleg gluma, dar si pe Magica am PID :), viata mea e un pid.

Reply
Vedem la marele test cu SBDU si E61 :)
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
(12-09-2017, 22:24)Lyvyoo Wrote: Cam asa ceva... 
Totusi are o multime de fani pe forum acest sortiment de la Yume, deci inseamna ca au nimerit bine omniroast-ul ca si procentaj de satisfactie :)   Costa Rica El Cipriano a fost de vis si e pe wishlist, dupa noua Kenya de la Claro.

Am crezut ca nu fac bine ce fac. E ok, dar poate sunt eu mai inclinat catre '3rd wave'. :)
Am comandat si Costa Rica, vedem noi ce poate. ;)

Reply
(12-09-2017, 19:19)Damian The Man Wrote: Ei Bogdane Bogdane.... ne-am "lovit" unul de altul de vreo 10 ori la Cluj la Fest si n-am avut nici cea mai vaga idee cine esti Smile
Pt o clipa mi-a trecut prind  cap gandul ca poate esti de pe forum, vazandu-te mereu cu Raducanu si Razvan.
Daca stiam ma prezentam frumos si schimbam cu drag 2 vorbe, la fel cu am facut si cu restul de pe aici. Aaa, si ma ofeream sa te scutesc (gratis!) de cafeaua ramasa s-o mai plimbi pana la Bucuresti si sa te caznesti sa gasesti donatori.

vezi ce bine era la intrarea pe forum sa ne puna Liviu sa ne prezentam cu poza tip pasaport... data viitoare bem o bere la cj :)
PS eu umblam cu raducanu ca sa l fac de ras.

Reply
Data viitoare ne punem ecusoane in piept, ori cu numele, ori macar cu inscriptia "espressoman" (ghici care!)
Lelit Bianca V2 | Giota Pro 83 | Niche Zero | Bravo tools | Duomo 8 | VST, IMS baskets | Kompresso/Krinder
Past: | Honne | G-iota 64 | Fiorenzato F64 EVO | Quamar T48 AUT | Rancilio Rocky | Rancilio Silvia V3 | Reg Barber Tall C-Flat |

Reply
Claro Honduras Marcala procesata natural
18g 28s 90°
[Image: HqOjB9r.jpg]
Cafflano Kompresso, Clever Dripper, Kinu M47, Brewista Kettle.

Reply
Exercitiu pentru latte art...
[Image: uc?export=view&id=0B8Zg8Gv8v-0ZSmQtSGJ0WDdTMUU]
Lelit Elizabeth PL92T, Kinu M47

Reply
Neata, imi recomanda careva o cafenea buna in Paris[emoji120]?

Reply
https://europeancoffeetrip.com/paris/
in functie de zona ai de unde sa alegi...

Reply
Sa mergi neaparat la Coutume si Holybelly in Paris!
                                                                                   Ceado E37s | Expobar Office Leva (HX)                                                                                                                Tidaka Epico | IMS | VST | ONA OCD | Motta & Rhinowares  | Cafelat | ACME, D'Ancap & Inker  | Hario scale

Reply

Forum Jump:

Browsing: 6 Guest(s)