Welcome Back Log In Create Account

Cum arata cafeaua ta de azi?

Nicaragua, prajita pe 6 iunie (de un espressoman [emoji2] )[Image: 274b949356b4a2ce75a6270d0eb9214b.jpg]
Espresso: Lelit Bianca, Eureka Mignon XL
Brew: Kinu M47, V60, Kalita Wave, Origami

Reply
Îmi place unghiul din care ai fotografiat. E o abordare nouă ;)
Current: Rocket R91, Honne V2, V60, Cantar Hario, Bialetti Brikka, Aerobie AeroPress, Kinu M47
Previous: Dalla Corte Studio, Izzo Duetto 3, Lelit HX, Honne Slim Custome

Reply
Incepe sezonul coldbrew.
80 g Panama Bouquete rasnita pentru chemex, grosier. Timp planificat 12 h.
[Image: PHbRUge.jpg]
La Pavoni, Mazzer

Reply
produce:
[Image: NId3qvQ.jpg]
La Pavoni, Mazzer

Reply
daca nu il dam afara pe raducanu, macar sa moara de ciuda:
[Image: d62f7e502e2afb71e1256340d467115a.jpg]
Cuptoare | La Marzocco-uri | Rasnite | Acareturi multe multe

Reply
o, Dritan )
<< echipament La Marzocco Linea (Slayer mod), La Pavoni Europiccola, Mazzer, Sette, filtrare apa pro Brita Purity >>

Reply
Ti-a confirmat ca de la Raducanu a invatat meserie, nu?
La Marzocco GS/3 AV, Mahlkonig E65S, Kinu M47

Reply
(14-06-2017, 13:09)bogdan_geor Wrote: daca nu il dam afara pe raducanu, macar sa moara de ciuda:
[Image: d62f7e502e2afb71e1256340d467115a.jpg]

[Image: heart.gif] [Image: heart.gif]
Lelit Bianca V2 | Giota Pro 83 | Niche Zero | Bravo tools | Duomo 8 | VST, IMS baskets | Kompresso/Krinder
Past: | Honne | G-iota 64 | Fiorenzato F64 EVO | Quamar T48 AUT | Rancilio Rocky | Rancilio Silvia V3 | Reg Barber Tall C-Flat |

Reply
(14-06-2017, 14:47)Alin T. Wrote: Ti-a confirmat ca de la Raducanu a invatat meserie, nu?

n a recunoscut... da se vede de la o posta ca il copiaza pe raducanu :)

Reply
@bogdan_geor Un tip admirabil, insa nu sunt fan Dritan
:D[Image: s4sv9uj.jpg]

Reply
@Raducanu: ma enervezi la maximum! Angel
PS. ma inscriu primul la coada la scoala la tine - vazi ca te iau la fata locului prin surprindere!
PS2. bula aia de aer, de la 5:00 este (pe standardele mele!) un KO, nu merge de loc! :aq:
LM GS/3 AV, Elektra Micro Casa Leva, MK ProM E, Lagom P-64 SSP HU, Kinu Classic M47

Reply
Nu m-am gandit ca o sa-mi analizeze cineva bulele :)) (my bad) :)) @VladP astept un ac de la bogdan_geor s-o intep :))

Reply
Răducanu ce latiera folosesti? Ce latiera recomanzi pentru începători?

Le: asta cred ca ar fi un subiect de poll: ce latiera foseste fiecare.
Acs Evo leva - bentwood v63 - kinu m47 classic+brew burr - V60

Reply
Imi iau imprimanta si tot te umilesc :P
Izzo Alex Duetto III|La Pavoni Pro|Cafflano® Kompresso|Aero Press|Honne|Anfim Lusso|Kinu M47|MYY47 Aerolite|Sözen Değirmen|Aillio R1 Bullet|.

Reply
(14-06-2017, 22:18)Răducanu Wrote: Nu m-am gandit ca o sa-mi analizeze cineva bulele :)) (my bad) :)) @VladP astept un ac de la bogdan_geor s-o intep :))

...doar nu credeai ca ne iei ochii cu floricelele!
LM GS/3 AV, Elektra Micro Casa Leva, MK ProM E, Lagom P-64 SSP HU, Kinu Classic M47

Reply
[Image: b034c2e89fd52d971b33443d7f8104cc.jpg]

Mi-e si rusine sa mai pun poze pe aici :)
                                                                                   Ceado E37s | Expobar Office Leva (HX)                                                                                                                Tidaka Epico | IMS | VST | ONA OCD | Motta & Rhinowares  | Cafelat | ACME, D'Ancap & Inker  | Hario scale

Reply
(16-06-2017, 07:23)AlexBB Wrote: Mi-e si rusine sa mai pun poze pe aici :)

semneaza petitia!!!
#afaracuraducanudepeforum

@raducanule... zilele iti sunt numarate.

Reply
[emoji1] [emoji1] [emoji1] nu cred
Current: Rocket R91, Honne V2, V60, Cantar Hario, Bialetti Brikka, Aerobie AeroPress, Kinu M47

Reply
Propun sa-i taiem o ureche.
Izzo Alex Duetto III|La Pavoni Pro|Cafflano® Kompresso|Aero Press|Honne|Anfim Lusso|Kinu M47|MYY47 Aerolite|Sözen Değirmen|Aillio R1 Bullet|.

Reply
Eu as tăia o mana sa vad atunci cum mai face latte art [ARTIST PALETTE]

Reply
Nu te temi că te oftică și mai tare? Vezi bateristul de la Def Leppard.

Reply
(16-06-2017, 14:18)baloozzy Wrote: Nu te temi că te oftică și mai tare? Vezi bateristul de la Def Leppard.

[emoji12]

Reply
[Image: 4e409ddaf5d790c482c2ccbbb2ef7166.jpg]
La Marzocco GS/3 AV, Mahlkonig E65S, Kinu M47

Reply
Cafeaua mea de dimineata e din Budapesta, unde inca sunt, de la Madal, unde am baut cea mai buna varianta de la prajitorii locali. Etiopia Dumerso, washed de la Beyond Within. Reteta nu o pot da ca nici nu am mai avut curaj sa intreb, barista m a trimis la casiera sa mi explica care cafea o avea pe rasnita. :)) Totusi, rezultatul in ceasca, suprinzator de pe gustul meu :-p

[Image: yFdMObl.jpg]
Certified Arabica Q Grader
Espresso : Espressor WPM Primus, Rasnita WPM ZP-1 SSP Sweet Lab V3
Brew : Origami, Timemore Sculptor 078 ( brew only) 

Reply
[Image: ijfl1Og.jpg]
La Pavoni, Mazzer

Reply
Regret ca am invadat topicul, dar vad ceva frumos, nu ma pot abtine. Sper la reciprocitate si intelegere ;) .
De data asta foto credit Mihnea Ratte i7+. Superstar: Ethiopia Guji, spalata, prajita de 6 zile.
[Image: OUwxFWh.jpg]
La Pavoni, Mazzer

Reply
domnu bubucalu, stati linistit, ne enerveaza mai rau cand invadeaza altii topicul (nu zic nume).
#afaracuraducanu #rezist

Reply
(21-06-2017, 11:42)bogdan_geor Wrote: #rezist
#impreunarezistam

Reply
[emoji1] [emoji1] [emoji1]

Reply
Frumos! Frumoasa si locatia :))
#nuplecacasa :D
[Image: ERPFUMF.jpg]
Guatemala las terrazas

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)