Welcome Back Log In Create Account

Cum arata cafeaua ta de azi?

O cafea memorabila cu un gust si arome excelente!! [Image: bafbgsS.jpg][Image: sEkZtnc.jpg]
CREM ONE Profiler; Compak E8; Sculptor 078S; Kinu M47; VST18-20gr.
Ex: LELIT PL62S(kit profilare CS), Mazzer SJ

Reply
Intradevar o cafea foarte buna. Una din cele mai bune cafenele 3rd wave din Viena lucreaza cu cafea CC. Am mai cumparat direct de acolo fara adaos mare.  Au si filtru si espresso roast.

Dupa ce ieri am avut o zi ratata dpdv al bautului de cafea, azi mi-am facut de cap. Am mers all in cu o Kenia, sa vad cat duce. Saraca, de la cat i-am dat a facut varicela. :wall: Recunosc, este dark, usor amaruie dar dulce. A fost primele shoturi pe punga asta.

Timpul de pe cantar este corect. L-am verificat cu cel de pe timer. :103:

[Image: odJlFzY.jpg][Image: 9UldC9k.jpg]

Reply
Incepe sa fie wow. Ziua a 8a de la prajire, mai e nevoie de inca putin, mai am 940grame. Asta e cafeaua de care radea Levo ca e de dat la gaini. Light, da ia uite ce e in ceasca.

[Image: y23IIP8.jpg][Image: Gm3evJ0.jpg]

Reply
:bye: [Image: 7iYL4lu.jpg]

Reply
... Izzo ... de tranzitie Cool  ...

[Image: FyNCuB1.jpg]

[Image: L3l6Lyd.jpg]
Bosco P - Honne S / LM Micra - Pico / Pavoni Expo - Niche Zero / Baratza ESP / C40 MK III / Gene CBR 101 ...

Reply
O fi buna? 65 sec.

[Image: BbiFN3Y.jpg]

Reply
(15-01-2019, 16:24)Zwanger Wrote: O fi buna? 65 sec.

' na ciofeca ... :D ...
Bosco P - Honne S / LM Micra - Pico / Pavoni Expo - Niche Zero / Baratza ESP / C40 MK III / Gene CBR 101 ...

Reply
Daca citesti numarul de pe cantar invers iti da magie.

Reply
3.14 ~ PI() = raportul intre circumferinta cercului si diametrul sau.
■  ARCO230V ► Brewista Smartpour Switch ► AeroPress / Cafflano Kompresso ■
■  ARCO1MP_ ► Brewista Stout Spout ► AeroPress / Hario V60 / Timemore French Press ■
■  Retired but functional: ■ Kinu M47PH ■  Kinu M38 ■ Porlex Tall ■ Tefal KI140D ■

Reply
PI naiba! ... [emoji23][emoji23][emoji23]
Bezzera Aria, PL41TEM, G-IotaVS, Eureka Mignon Specialita, M47 Phoenix, ibric, AeroPress, Kompresso... and V60/Hario Buono

Reply
(14-01-2019, 14:38)Raducanu Wrote: :bye:

#afarăcurăducanudepeforum
Dalla Corte Mina + Kit 58mm | M68, M47, Titan, Traveler, Simplicity, Phoenix | Bravo Tools | Europiccola + radiator

Reply
(16-01-2019, 01:48)rdumitrescu Wrote:
(14-01-2019, 14:38)Raducanu Wrote: :bye:

#afarăcurăducanudepeforum

bravo, vad ca incepe sa prinda putere hastag-ul meu!!!
hai si cu alti adepti!
Cuptoare | La Marzocco-uri | Rasnite | Acareturi multe multe

Reply
Săracul Pavoni[Image: e420a65d9b73a970c904b6213727e965.jpg]
La Pavoni, Mazzer

Reply
A vazut cineva zaharul?

[Image: rRcOy93.jpg][Image: OctDl2M.jpg]

Reply
Still on the bRight Side.
[Image: QycLDHr.jpg]
Rancilio Silvia E 2016 Auber PID, IMS 200IM, Mignon XL, M47, VST 15g, Pullman Barista 58.55mm flat, BH Pitcher 400 ml

Reply
Cam asa arata :scratch:
[Image: YAFJV9Th.jpg]

Reply
(16-01-2019, 13:40)Zwanger Wrote: A vazut cineva zaharul?

... E aici ... :D ...

[Image: skVnkSy.jpg]

Reply
Betty cea urata loveste din nou :D
[Image: 2DAZvcvm.jpg] [Image: JI4Pki0m.jpg] [Image: 6fUtdD4m.jpg]
Cafeaua: Sarkis Sweet... despre care nu comentez Rolleyes .
7bar, 78s cu PI (restrictor 0.08mm), temperatura medie pe toata durata extractiei de 1.1C sub setpoint, minima atinsa pentru o scurta perioada 91.1C, iar maxima 94C.

https://www.youtube.com/watch?v=BFJSLuVUQOY

Reply
(16-01-2019, 15:26)Levo Wrote: ... E aici ... :D ...

[Image: skVnkSy.jpg]

La zâna "măseluță", ca sa zic ... așa ... ;)
ECM Synchronika / Eureka Mignon Specialita / Kinu M47S / Kribli-Grabli / Motta and Normcore tools & Gaggia Classic 2015 / MDF & V60 & Timemore Ice Dripper

Reply
(16-01-2019, 19:03)Cip Wrote: La zâna "măseluță", ca sa zic ... așa ... Wink

... :D ... cupping therapy...

... si tot Izzo ...

[Image: WhdJWf5.jpg]

Reply
... buna si dupa-masa ...

[Image: CEtTTlO.jpg]

Reply
Nici un plocon? Au ajuns pastramă, sau  ți-a promis Lyvyoo că-ți schimbă nicu în Nils Holgersson?  Angel
Izzo Alex Duetto III|La Pavoni Pro|Cafflano® Kompresso|Aero Press|Honne|Anfim Lusso|Kinu M47|MYY47 Aerolite|Sözen Değirmen|Aillio R1 Bullet|.

Reply
... :D  ... Noo . ... maine apare si ratza vie si nevatamata , plutind pe lacul Izzo , dar spre deosebire de Nils , eu am acceptat linguritza - in cautarea zanei verzi - si din cauza insistentzelor in cautare , m-am intalnit accidental cu Langoliers ... Cool ... ( dar a trecut cu Schweppes :D ).

Reply
(17-01-2019, 22:03)baloozzy Wrote: Nici un plocon?

... Buna dimineatza ... ba da , ploconul catre Inalta Poarta a Chindiei ... :D ...

[Image: 9zMoxuP.jpg]

Reply
:41: :41: :41:
Izzo Alex Duetto III|La Pavoni Pro|Cafflano® Kompresso|Aero Press|Honne|Anfim Lusso|Kinu M47|MYY47 Aerolite|Sözen Değirmen|Aillio R1 Bullet|.

Reply
Java Blawan de la Sarkis

[Image: fBZNVvEm.jpg] [Image: UmrcbLRm.jpg]

Reply
[Image: IoNCnP2.jpg]

Reply
Fara zambete colorate
[Image: t06ycLp.jpg]

Reply
... Trafic de boabe cu ... inlesnire ... :D ...

Reply
O colaborare multilaterala si interjudeteana stransa  :) 
Raducanu de la Claro, dupa ce ne-a facut un espresso cu Ethiopia proprie, ne-a oferit  o cafea de la Sloane , cantarita de Cosmin de la Buimac, iar la desert am primit o Perla Nera de la Yume :) 

Asta inseamna spirit de colegialitate si drag de cafea!
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply

Forum Jump:

Browsing: 4 Guest(s)