Welcome Back Log In Create Account

Cum arata cafeaua ta de azi?

@adiszep

... Nicely done ! ... Wink ...

... si k sa nu ramana asa k 'n tren ... dupa ce i-am facut sotiei o geisha , mi-am tras si eu un espresso ... Cool ...

[Image: L4GKZUW.jpg]

[Image: 1cQwWjZ.jpg]
Bosco P - Honne S / LM Micra - Pico / Pavoni Expo - Niche Zero / Baratza ESP / C40 MK III / Gene CBR 101 ...

Reply
[Image: hs9qNuC.jpg]

inchidem ziua cu o Etiopie, extrasa scurt, in zona ristretto.
<< echipament La Marzocco Linea (Slayer mod), La Pavoni Europiccola, Mazzer, Sette, filtrare apa pro Brita Purity >>

Reply
Desenul ratat complet in ciuda laptelui f bun de bivolita. L-am gasit in Carrefour azi, are 8% grasime, foarte usor de spumat, cred ca si din motivul asta mi-a iesit cam gros, am introdus mai mult aer decat era nevoie. Gust mai dulce si mai cremos decat pe laptele de vaca, chiar il recomand.

[Image: y7UHRNJ.jpg]
Decent DE1Pro, Strietman CT2, Mazzer Philos, Kinu M47

Reply
[Image: W5cu3lJ.jpg]

iar Etiopie. ultimul shot, pacat.
<< echipament La Marzocco Linea (Slayer mod), La Pavoni Europiccola, Mazzer, Sette, filtrare apa pro Brita Purity >>

Reply
[Image: 0HkWszd.jpg]

Reply
Burundi Sehe Shade- HAYB-
Flori, flori, flori, toata ziua doar flori, nu recunosc nimic din ce e acolo.

black and red currants, rhubarb, raspberries, hibiscus, blackberries, apples, pai mu tan

[Image: WeAILu6.jpg][Image: j6zExll.jpg]

Reply
Încercat sa fie broasca pe frunză, în final a ieșit... halloween  :D

[Image: t10ZKdc.jpg]
ꟼₚᵣₒ ₈₀₀/ VOSTOK 1Gr/ Hoᴎᴎɘ Ꙅlim // Atom W65 //ꙄɘTTɘ WI //M47 Titan ₘₐₙ ₐₜ wₒᵣₖ

Reply
... ' Neatza ... o cafea aflata de partea intunecata a bobului ... :D ...

[Image: QMsdmmO.jpg]
Bosco P - Honne S / LM Micra - Pico / Pavoni Expo - Niche Zero / Baratza ESP / C40 MK III / Gene CBR 101 ...

Reply

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ethiopia de la Milan

Bezzera Unica PID, Hone Slim 2020, Kinu M47
Ex. Lelit PL41E

Reply
(07-11-2018, 23:41)lracu Wrote: Pai vreau, da' ce poti vedea la o cafea facuta la Aeropress?!
Uite asta...
[Image: 4Oqw3lB.jpg]
[Image: 6UmkBjQ.jpg]

Nu tu lapte, nu tu zahar ...
Și ce ar fi special la un Espresso? Nu tu lapte, nu tu zahar....
[Image: 9e4892750395941eb54427d07dd93be1.jpg]
Acasa: Vesuvius / Mahlkoenig Peak
Pe drum: Lido ET si Doane ajuta

Reply
[Image: 0Yhgqhw.jpg]o cafea cu corp, fara pic de bitter, retrogust lung
aproape imposibil de gresit.
Dalla Corte Studio | honne | kinu m47 | fellow stagg | acaia s |

Reply
[Image: PlnOp9l.jpg][Image: EERpxdh.jpg]
Neatza! Guatemala Finca El Morito:)
ECM Automatik 64 | V60 | Aeropress

Reply
... Ratza inoata in Borbone  ... iar in Geisha , se alege laptele ... :D ...

[Image: MWNZtTf.jpg]

[Image: NXrDNgg.jpg]

Reply
(14-11-2018, 09:47)cpop Wrote: [Image: PlnOp9l.jpg][Image: EERpxdh.jpg]

Wow, ce bine arata.

Reply
(14-11-2018, 17:11)Zwanger Wrote:
(14-11-2018, 09:47)cpop Wrote: [Image: PlnOp9l.jpg][Image: EERpxdh.jpg]

Wow, ce bine arata.

@Zwanger ... si cand te gandesti ca e prajita si fara fum .... :)
ECM Automatik 64 | V60 | Aeropress

Reply
... ' Neatza ...

[Image: jip11aC.jpg]

Reply
Wendelboed Tiramisu - inside and outside  Smile

[Image: gj8CcpB.jpg]
Rancilio Silvia E 2016 Auber PID, IMS 200IM, Mignon XL, M47, VST 15g, Pullman Barista 58.55mm flat, BH Pitcher 400 ml

Reply
(16-11-2018, 10:09)mmariusc Wrote: Wendelboed Tiramisu - inside and outside  Smile

... Woow ... ce frumos arata ... elegant Wink ...

... Treaba e ca ... s-a terminat Borbone ...  Sad ...

[Image: Lffuvdp.jpg]

Reply
@Levo
Grazie mille, Signore! Smile
Rancilio Silvia E 2016 Auber PID, IMS 200IM, Mignon XL, M47, VST 15g, Pullman Barista 58.55mm flat, BH Pitcher 400 ml

Reply
Am gasit o prăjire pe gustul meu.
20 g rasnire

[Image: f16b2c71ecfd2d95cadec110be4d94b7.jpg]
[Image: a0373862d83485f1efc1950be959ba23.jpg]

Current: Rocket R91, Honne V2, V60, Cantar Hario, Bialetti Brikka, Aerobie AeroPress, Kinu M47
Previous: Dalla Corte Studio, Izzo Duetto 3, Lelit HX, Honne Slim Custome

Reply
De seara ...
[Image: 7C2QGlA.jpg]
ECM Synchronika / Eureka Mignon Specialita / Kinu M47S / Kribli-Grabli / Motta and Normcore tools & Gaggia Classic 2015 / MDF & V60 & Timemore Ice Dripper

Reply
(16-11-2018, 20:32)Cip Wrote: De seara ...

... Adica ... la o chestie , te descurci ... Cool ... bravo's dom'le felicitari ... ( ce bine ca nu mai sunt singur pe aici , k sa nu se mai ia lumea de ratzustele mele ...  :linux: :linux: :linux: ... )

Reply
Ms ... gentleman ca de obicei. Mai am de muncă, noroc ca nu traiesc din asta.
ECM Synchronika / Eureka Mignon Specialita / Kinu M47S / Kribli-Grabli / Motta and Normcore tools & Gaggia Classic 2015 / MDF & V60 & Timemore Ice Dripper

Reply
[Image: PwnBuut.jpg]
​​​​​Ethiopia Bensa Sagara

Reply
exista vreo cafenea in Bucuresti unde as putea incerca ceva de la wendelboe?
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain/Hario Neo + Timemore Sculptor 078, Bookoo Ultra scale
Travel: Orea V3 MKII/Orea V3 mini/Hario V01 Neo, Outin Nano + 1Zpresso Q/Kinu M47

Reply
(16-11-2018, 22:15)Cip Wrote: ... noroc ca nu traiesc din asta

... Slava Domnului , nici eu ... dar , uite mai sus nivelul care face toti banii ... Smile ... in sfarsit , bine ca a mai trecut si pe la noi , nu ne- a dat uitarii complect ... Cool ...

Reply
(17-11-2018, 00:29)Levo Wrote:
(16-11-2018, 22:15)Cip Wrote: ... noroc ca nu traiesc din asta

... Slava Domnului , nici eu ... dar , uite mai sus nivelul care face toti banii ... Smile ... in sfarsit , bine ca a mai trecut si pe la noi , nu ne- a dat uitarii complect ... Cool ...
+1

Reply
Shi una ptr dimineață ... :)
[Image: 7VJVgQX.jpg]

Shi nr 2, de dimineață ...
[Image: DxBobSD.jpg]

Reply
Ethiopia Gesha Village de la Bocca.
Shot din ultimele boabe de Gesha.
Bună dimineață! In sensul de gustoasă...

[Image: 7314d03fb57b4df41c78999d54ab4641.jpg]

La Pavoni Europiccola 2006 | NAKED Profiling Kit | IMS all the way | Arco (de vanzare) | Baratza Sette 270 v2 | Brewista Smart Scale 1 | Concept-Art tampers | To be continued...

Reply
... Buna dimineatza ... eu , tot cu ratza ...  :106: ... ( Izzo Silver ... :D ...)

[Image: NtY11MB.jpg]

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)