Welcome Back Log In Create Account

Cum arata cafeaua ta de azi?

HAYB nu au doar livrare in Polonia?
<< echipament La Marzocco Linea (Slayer mod), La Pavoni Europiccola, Mazzer, Sette, filtrare apa pro Brita Purity >>

Reply
Nu, se pot comanda prin CoffeeDesk sau vorbesti cu ei si trimit si international :).

Dar mare atentie, sa nu ma injuri dupa.

HAYB= How Are You Brewing ?

Daca te uiti la ei pe site, cafelele lor sunt majoritatea pentru filtru, light, 3rd wave. Eu nu am avut probleme in extractie.

Liviu, legal de Geisha de la Yume, e o persoana care o poate extrage usor in Bucuresti.

Reply
NU e nevoie sa chinuim o cafea de filtru cu o prajire dedicata total filtrului. Si asa e recipientul mic, prefer sa o savurez pe metode de filtru...
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
https://www.instagram.com/p/BUt3aeDgu53/?hl=ro&taken-by=haybcoffee

Reply
Confirm si eu Kenya de la Yume - exceptionala!!

In schimb, Ethiopia Gelana Abaya, cel putin lotul prajit in 05 septembrie, este prima mea dezamagire de la Yume. Orice i-am facut, nu am putut scoate ceva decent din ea si m-am chinuit cu 2 pungi.
La Marzocco GS3, Expobar Brewtus Flow Control, Mazzer Kony E, Mazer Major, Acaia scales, Bravo Tools, Duomo, Kribli
Brew/altele: Baratza Forte BG, Comandante C40 MK3, Kinu M47, Kruve, C. Kompresso, V60, Kalita, Aeropress, French Press

Reply
Straniu. Am Etiopia din 5 septembrie si e foarte buna . Mai ales mirosul de capsuna (de la supapa) ma fascineaza si corpolenta obtinuta. Poate e din alta sarja?? Smile Smile
CREM ONE Profiler; Compak E8; Sculptor 078S; Kinu M47; VST18-20gr.
Ex: LELIT PL62S(kit profilare CS), Mazzer SJ

Reply
Gusturile sunt mereu subiective...
Oricum, faptul că in câțiva ani am nimerit și o cafea ce nu e pe gustul meu, nu îi descalifică pe Yume din topul personal al prăjitorilor preferați.

Văd că nici nu o mai au la vânzare, au alte două din Etiopia acum,pe care le voi încerca oricum
La Marzocco GS3, Expobar Brewtus Flow Control, Mazzer Kony E, Mazer Major, Acaia scales, Bravo Tools, Duomo, Kribli
Brew/altele: Baratza Forte BG, Comandante C40 MK3, Kinu M47, Kruve, C. Kompresso, V60, Kalita, Aeropress, French Press

Reply
... Daffy duck ...

[Image: iRZrxl1.jpg]

[Image: Nm0SrDV.jpg]
Bosco P - Honne S / LM Micra - Pico / Pavoni Expo - Niche Zero / Baratza ESP / C40 MK III / Gene CBR 101 ...

Reply
Gogosile alea fac toata poza :D
Lelit PL92T Elizabeth  + Eureka Mingnon Specialita 15BL 

Fost: Lelit PL41 TEM
--------

Reply
Cu @bemihai
[Image: qwsfMfS.jpg]
La Pavoni, Mazzer

Reply
[Image: Nj6FqWD.jpg]
<< echipament La Marzocco Linea (Slayer mod), La Pavoni Europiccola, Mazzer, Sette, filtrare apa pro Brita Purity >>

Reply
[attachment=6618]

Tocmai am inceput o Guji naturala de la Ecuator. De voie-nevoie am lasat-o 3 saptamani de la prajire, fiind plecat in concediu. Am facut cafeaua fara prea mult entuziasm, am crezut ca si-a pierdut aromele... boy, was I wrong. E o explozie de arome, struguri, migdale...
Lelit Mara X, Kinu M47, Ascaso i-mini i1, Cafflano Kompresso, Bialetti Moka /w IMS.

Reply
Un "fresh" exotic, probabil subextras, dar totusi bun - caisele si lime-ul sunt acolo  Shy Fericiti sunt cei cu padela  :D

[Image: amS3vcd.jpg]
Rancilio Silvia E 2016 Auber PID, IMS 200IM, Mignon XL, M47, VST 15g, Pullman Barista 58.55mm flat, BH Pitcher 400 ml

Reply
14gr din House Blendul celor de la Narco...

ECM Classika PID, DF64V, Kinu.

Reply
Ai incercat sa macini și mai fin?

Reply
[Image: b8612dfacb16384ffcc32037bb365e0c.jpg]

ma(z)galele, cum zice Alexandra (2 ani) [emoji846]
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain + Zerno Z2 ULF, Bookoo Ultra scale, Timemore ProX kettle
Travel: Orea V3 MKII/Hario V01 Neo, Outin Nano + 1Zpresso Q/Kinu M47

Reply
(06-10-2018, 09:50)dev Wrote: Ai incercat sa macini și mai fin?

Hm... momentan încercai c-un gramaj de 15,4 și alt obiectiv... dar promit că-i dau mai fin la următoarea.

Reply
Swiss. O culoare faina.
[Image: 1pqtl4w.jpg]

Reply
[Image: GuU0gDL.jpg][Image: O3TTaQW.jpg]O Columbie ce m-a impresionat enorm!!  Unicul neajuns ca nu o mai vad pe site :(
CREM ONE Profiler; Compak E8; Sculptor 078S; Kinu M47; VST18-20gr.
Ex: LELIT PL62S(kit profilare CS), Mazzer SJ

Reply
[Image: s2vU2O2.jpg]
Bosco P - Honne S / LM Micra - Pico / Pavoni Expo - Niche Zero / Baratza ESP / C40 MK III / Gene CBR 101 ...

Reply
[Image: K3XNswu.jpg]
ECM Synchronika / Eureka Mignon Specialita / Kinu M47S / Kribli-Grabli / Motta and Normcore tools & Gaggia Classic 2015 / MDF & V60 & Timemore Ice Dripper

Reply
... Buna dimineatza ... ( si tot Lollocaffe ... )

[Image: gm5H11D.jpg]

[Image: gqUH6I8.jpg]

Reply
[Image: LisNrRW.jpg]

Reply
Test 5 - IMS Superfine 16gr - (ECM Classika PID) cu house-blend-ul de la Narco.

Reply
Santa Rosa 3 și lapte de cluuuuuj!

[Image: 7nCBHrk.jpg]
ꟼₚᵣₒ ₈₀₀/ VOSTOK 1Gr/ Hoᴎᴎɘ Ꙅlim // Atom W65 //ꙄɘTTɘ WI //M47 Titan ₘₐₙ ₐₜ wₒᵣₖ

Reply
Levo? Esti bine?
Voi solicita in scris inchiderea topicului daca incetezi sa mai postezi poze cu rate si frunze de palamida.

Reply
Pai daca altceva nu are in curte... :)

Reply
[Image: uNYuYMW.jpg]

Reply
(10-10-2018, 17:02)vdub Wrote: Levo? Esti bine?

... Da , inca traiesc ... multumesc frumnos . Fac exercitii ptr. Halloween ... Cool ... ( metamorfoza lebedei ... Angel ... )  dar n-am mai postat , ca mi-a fost jena ... acum ( dupa sirop ) mi-a mai trecut ... :D ...

[Image: FnMLYxt.jpg]

Reply
Tot încerc...,încă mai caut pensula de aur!!!

[Image: 50a08.gif]
https://i.postimg.cc/T3jtG2RD/50a08.gif
ꟼₚᵣₒ ₈₀₀/ VOSTOK 1Gr/ Hoᴎᴎɘ Ꙅlim // Atom W65 //ꙄɘTTɘ WI //M47 Titan ₘₐₙ ₐₜ wₒᵣₖ

Reply

Forum Jump:

Browsing: 37 Guest(s)