Nu stiu cum ati facut pana acum, banuiesc ca se face o lista de "cumparaturi" si unul dintre noi depune si receptioneaza comanda, urmand apoi sa ne intalnim si sa isi ia fiecare marfa comandata. Putem sa lansam comanda pe miercuri - joi, sa o primim pe sambata, ca sa-l asteptam si pe io_bri.
(09-03-2013, 15:54)clce Wrote: Nu stiu cum ati facut pana acum, banuiesc ca se face o lista de "cumparaturi" si unul dintre noi depune si receptioneaza comanda, urmand apoi sa ne intalnim si sa isi ia fiecare marfa comandata. Putem sa lansam comanda pe miercuri - joi, sa o primim pe sambata, ca sa-l asteptam si pe io_bri.
vin si eu in barca voastra daca mai sunt locuri,tocmai ce comandasem saptamana trecuta 500 gr la ecuator si ar trebui sa o primesc pe luni,marti,dar vreau sa incerc si eu 250gr din ce luati voi.poate pe viitor o sa fiu si eu partenerul vostru de cafa.
o seara faina
11-03-2013, 16:38 (Edited 11-03-2013, 16:39 by io_bri.)
(09-03-2013, 15:54)clce Wrote: Nu stiu cum ati facut pana acum, banuiesc [...] sa o primim pe sambata, ca sa-l asteptam si pe io_bri.
Asa e, pina acum au comandat Cosmin si 'hateganul' si apoi am impartit-o. Eu revin vineri in Tm, deci din partea mea puteti da comanda oricind (nu e problema nici daca ar sta 1-2 zile la cineva pina vin eu). Eu vreau 250g Amore si 250g Sweet (sau altceva apropiat de Chocolat).
Hai ca s-a strans gasca si putem face lista. Desi nu am mai comandat pana acum, o sa depun eu comanda si va rog sa imi trimiteti pe privat, nume (user), numar de telefon, denumirea si cantitatea cafelei dorite.
Lista se inchide miercuri seara, cand voi lansa si comanda. Cand voi primi coletul va voi anunta aici pe forum si pe SMS si apoi stabilim un loc de intalnire. Pretul transportului zic sa il impartim frateste indiferent de cantitatea comandata.
Pana acum am primit pe privat optiunile lui calin_b si cola, iar pe forum optiunea lui io_bri. Ii astept pe hawkie si CosminC si inchid comanda. Pe maine seara as vrea sa o trimit, si sper ca sambata sa ne intalnim sa o impartim.
L-am intrebat pe forum pe Mihai (de la Sarkis) si mi-a spus ca putem comanda orice cafea in orice cantitate, deci nu trebuie sa luam un kg din fiecare sortiment. Conditia este ca, coletul aiba minim un kg, dar poate contine 4 pungi de 250g din 4 cafele diferite. Cafeaua va fi ambalata in pungi cu supapa, asa ca fiecare va avea punguta lui cu cantitatea ceruta.
Asa cum v-am scris pe privat, comanda a sosit si ne intalnim duminica la ora 12 la barul Coffee Project (fost Tea&Coffee House) pe str. Mercy nr.3, intre libraria Humanitas si libraria Adevarul. Am pus si o poza in care e indicata locatia exacta pentru a va orienta mai usor.
Invitatia e deschisa tuturor membrilor acestui forum care se vor afla in Timisoara duminica. Vom avea ocazia sa ne cunoastem la o ceasca de cafea si sa discutam pe tema pasiunii noastre comune.
Am comandat 1 kg cafea SWEET de la Sarkis. Astazi ajunge dupa ora 15. Amore/EQ nu mai sunt disponibile pentru 2 saptamani. Daca doreste cineva pot sa ma lipsesc de max. 500 grame. Am comandat ambalat la pungi de 250 grame. Cine e interesat, stau in zona Mehala/Ronat. Tel 0765 44 20 09