Welcome Back Log In Create Account

Comenzi de grup cafea - Timisoara

(02-09-2016, 22:53)Mihai L Wrote: E relativ.
Crezi ca poti convinge Origo ca esti un client premium cu 3-5 kg/luna...?  [Image: biggrin.gif]
Plata o data pe luna... pai nu faci contract, nimic, nu esti asociatie, firma... cum recupereaza ei banii in caz de ceva?

Si daca la un moment dat nu-ti mai place sau apare alt prajitor cu preturi mai bune sau cine stie ce oferte...?
Eu zic ca va legati la cap degeaba.
poate ai sau nu ai dreptate,uite eu la tm ii platesc lui milan odata ptr cafa,este incredere intre noi,si sunt ff multumit,are cafele faine acum,poate mai aduce cateva sortimente si  o sa ii fie si mai bine si lui si noua,clar ca nu vrem sa il sugrumam ca sa intre in faliment ,chiar imi doresc sa il sustin si de aceea mai nou numai de la el cumpar cafea ,noi nu avem privilegiul de a putea alege ,trebuie sa ne descurcam pe plan local,timpul o sa le puna in ordine pe toate.
rocket giotto timer evoluzione r ,rasnita eureka atom 75s, staresso mirage, tamper panthera gear powered by suncoffee , kinu M 47, WDT tool by panthera&dijon, hario v60, ibric, nivelator mota, BWT filter.

Mie imi place cum prăjește Milan. Eu nu am nici o problema sa cumpăr de la el. In același timp sunt interesat sa experimentez si alte sortimente de cafea.
Nu as vrea momentan sa ma limitez la o singur sortiment.
Expobar Brewtus IV, Kinu M47, Quamar Q13

Pai daca aduni plata la luna cu reduceri suplimentare... de unde?  [Image: rolleyes.gif]
Multi insa prajesc doar la comanda, iar cea verde rezista lejer, asa ca e greu sa pui accentul pe perisabilitate.

E bine sa ai local prajitorii, macar ca mai discuti cu ei. Isi regleaza si ei prajirea in functie de cererile voastre...
Bezzera Aria, PL41TEM, G-IotaVS, Eureka Mignon Specialita, M47 Phoenix, ibric, AeroPress, Kompresso... and V60/Hario Buono

Leul e stabil ca moneda, el, Milan, accepta plata lunara ii vin banii Cash, și ma tine de client, deci....
rocket giotto timer evoluzione r ,rasnita eureka atom 75s, staresso mirage, tamper panthera gear powered by suncoffee , kinu M 47, WDT tool by panthera&dijon, hario v60, ibric, nivelator mota, BWT filter.

Cand tai factura si platesti taxe, salarii, impozite.
In fine, daca va intelegeti bine e perfect.  [Image: smile.gif]
Bezzera Aria, PL41TEM, G-IotaVS, Eureka Mignon Specialita, M47 Phoenix, ibric, AeroPress, Kompresso... and V60/Hario Buono

Trăim în românia...

Pe marți as vrea sa fac a 2-a comanda la yume.
Pana acum a confirmat doar CosminC.

Merg momentan pe suncofee, susțin economia bănățeană.

Vreau si eu 250g, dar nu ma pot hotari; variantele ar fi Yume'spresso #1 (alegerea lu Cosmin, cu care am constatat ca ma potrivesc la unele gusturi - adica mai mult spre dulce decit spre acid, dar totusi cu arome si corp), Ethiopia Samii Chelelectu (Celu, parca tu ai luat din asta ultima data - cum a fost?), sau Rwanda Kagano, de care parca a zis cineva de bine pe forum (dar nu gasesc post-ul) - recomandari, cineva?

Si fiindca s-a vorbit de Milan aici (desi poate si mai bine era sa postez in thread-ul dedicat SunCoffee): si eu iau de la Milan, si-mi place, si voi continua sa iau; odata pentru ca este de treaba si-i pasa (asculta de rugaminti, face si prajiri "dedicate"; are un program mai mult decit flexibil, l-am cunoscut si pe juniorul lui, care n-are inca doi ani, cind a venit Milan cu el in brate sa-mi dea cafeaua) - sper doar sa-si faca bine socotelile si sa-si poata tine prajitoria in functiune timp nedefinit (si daca putem cumva sa-l ajutam sper sa spuna la timp); si in al doilea rind pentru ca este bine sa ai o prajitorie in oras, chiar daca nu are un numar atit de mare de sortimente, sau magazin fizic (si pentru ca s-a vorbit aici - de fiecare data cind a venit sa-mi dea cafeaua Milan a venit si cu bonul de casa in mina). Poate celor din Bucuresti sau din alte orase care au crescut avind prajitorie la indemina nu li pare mare lucru, dar e foarte comod sa nu trebuiasca sa-ti planifici stocul de cafea cu o saptamina inainte, ca sa aiba timp comanda ta sa fie primita/prajita/trimisa/receptionata, mai ales cind te mai coordonezi si cu alti citiva, astfel incit costurile de transport sa nu egaleze/depaseasca jumatate din costul unui pachet de cafea; acum cind ma trezesc ca mai am cafea doar pentru miine il caut pe Milan si cel tirziu a doua zi am rezolvat problema (da, o beau in timp ce se degazeaza - dar e buna si asa, are si comoditatea/lenea costurile ei :-) )

Cit despre a obtine reduceri suplimentare de la prajitori, ma indoiesc ca putem sa ne adunam aici destui incit sa obtinem o ritmicitate si un volum semnificativ pentru astfel de cereri (fara sa mutam la noi costurile logistice); zic ca e foarte bine daca putem sa ne unim astfel incit sa reducem cit mai mult costurile care nu merg direct catre cei care ne ofera "obiectul muncii" (cafeaua) - adica sa reducem costurile de transport/ramburs etc. Si daca ni se pare ca sint mari preturile cafelei (comparativ cu altii, presupun; dar fara sa uitam ca vrem ca acesti prajitori sa prospere si sa continue sa prajeasca - pentru noi, micii consumatori, nu sa-i fortam sa se orienteze spre consumatorii industriali, care ofera mai multe stabilitate si cash flow previzibil, dar care cer alt fel de abordarea a prajirii - vezi exemplul Hedone) atunci putem sa fim mai pretentiosi si sa cerem cafele tot mai bune :-)
Lelit PL043MM/Kinu M47 + Gaggia Classic

ma bucur ca esti in asentimentul meu ,sa stii ca e departe de mine gandul de a falimenta pe cineva,despre Milan nu am decat cuvinte de lauda -din pacate sau fericire -nu e roman,e sarb si poate din acest motiv vine cu bonul in mana,am avut discutii cu el si a spus ca poate face un discount mai mare daca are un rulaj mai mare ,daca toti din zona de vest am lua de la el mai mult ca sigur ca ar putea sa mareasca sortimentul de cafele,a mai spus ca vrea sa faca si ceva blenduri ,ideea cu abonamentul era ca sa gasim pe cinva dispus sa ne trimita cafea la un pret bun,fara transport-la sarkis transportul e gratis dar platesi ramburs 15 lei ???-,acum trebuie sa traim toti,sa fim multumiti toti iar avantajul subliniat de colegul forumist initiator al acestui thread  cu Milan poti vorbi live,sa ii spui ce te doare cum te doare,a fost la mine acasa,am fost la el acasa,e o relatie mai mult decat o comanda pe un site.stati linistiti nu imi da moca cafeaua si nici nu accept asa ceva,inca o data sustin economia banateana,spagile merg in alta parte a tarii.

Plata ramburs presupune servicii suplimentare, care costa. Daca platesti online sau prin transfer bancar, scapi de aceste costuri. E drept, platesti inainte sa primesti marfa...

(05-09-2016, 20:44)Mihai L Wrote: Plata ramburs presupune servicii suplimentare, care costa. Daca platesti online sau prin transfer bancar, scapi de aceste costuri. E drept, platesti inainte sa primesti marfa...

de acord,dar dl.lucreaza doar cu cash ...

Greșit.
Eu sunt un client fidel ce plătesc exclusiv prin bancă, anticipat.
După confirmare îmi trimite coletul si awb-ul pt trasabilitate.

Case closed! [emoji3]

MariusA, de la ce prajitorie cumperi?
ECM Synchronika Antracit, Eureka Olympus 75HS, Comandante - C40 MK4 Nitro Blade

Papajaques si claro

Parca mi-e dor de cafea de la Sarkis si ma gandeam sa comand 500 gr, s-ar mai baga cineva sa facem cel putin 1 kg sa fie transportul mai acceptabil?
Now: Lelit PL92T, Kinu M47
History: Lelit PL41TEM la 9 bari, sita dus IMS, sita Ascaso Precision Filter, Saeco Poemia HD8423, Prolex Mini, Tamper Cafes Richard

250g Chocolat pentru mine (hai încă unul și s-a făcut kilogramul).

Eu spun pas acum, am fost virusat si inca mai am stoc

am luat de la milan 1.5 kg,deci pas si eu

Hai și eu cu 250 gr de JAVA BLAWAN, dacă tot a lăudat-o Cosmin :)
ECM Classika | Sette 270 | Past: Lelit PL41TEM, Ascaso Mini i2

He he...eu merg pe 250 gr Java și 250 gr Guatemala, s-a adunat 1 kg ideea e ca azi e joi chiar dacă punem comanda mâine ar ajunge probabil pe luni eu nu ma chiar grabesc daca vreti mai asteptam si sa o finalizam luni sa fim siguri ca vede toata lumea interesata si ma gandesc sa o comandam pe o adresa de Tm ca deocamdata voi sunteți 2 pers iar eu sunt din Ar, probabil voi apela din nou la Orwo sa ajungă la mine pachetul
Now: Lelit PL92T, Kinu M47
History: Lelit PL41TEM la 9 bari, sita dus IMS, sita Ascaso Precision Filter, Saeco Poemia HD8423, Prolex Mini, Tamper Cafes Richard

Nici eu nu ma grabesc, din punctul meu de vedere putem astepta linistit pana luni
ECM Classika | Sette 270 | Past: Lelit PL41TEM, Ascaso Mini i2

va fac o recomandare costa rica tarazu si etiopia sidamo de la ecuator ff bune :)

Miine ajung prin Cluj - daca vrea cineva ceva de acolo sa spuna (aici sau PM) si aduc (probabil am sa profit de drum si-am sa fac o vizita pe la Yume Coffee [Image: cool.gif]  ).

Cafea ETIOPIA Burtukaana Chire, Natural (Espresso) 500g
Mulțumesc!

Confirmat (500g Burtukaana) pentru Celu; lista rămîne în continuare deschisă.

Iei cu reducere?

Spun că vin de pe forum - n-am mai citit, dar dacă dă reducere și la comenzile off-line o pasez mai departe.

Sigur da reducere si se vor bucura de oaspeti :) enjoy!

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)