Welcome Back Log In Create Account

Comenzi de grup cafea - Timisoara

Sincer n-am vazut ca are cu totul alte cafele, eu ultima data am luat Guatemala de la Milan dar am luat si din primele loturi ce au fost adica Panama si Ethiopia Harar, acum vad ca nici nu mai are, ca si gust nu pot sa bag de vina (as fi subiectiv) insa nu mi-au placut aspectul boabelor, e drept cafeaua se categoriseste dupa gust.....deocamdata tot ce am luat de la Sarkis mi s-au parut si aspectuase si cele mai pe gustul meu.
Daca nu se aduna lume pana luni probabil voi opta pt ceva de la Milan, deocamdata nu ma grabesc ca mai am cafea teoretic pana saptamana viitoare
Now: Lelit PL92T, Kinu M47
History: Lelit PL41TEM la 9 bari, sita dus IMS, sita Ascaso Precision Filter, Saeco Poemia HD8423, Prolex Mini, Tamper Cafes Richard

Bn, ne anunți, am luat yrga și a fost ff bună
rocket giotto timer evoluzione r ,rasnita eureka atom 75s, staresso mirage, tamper panthera gear powered by suncoffee , kinu M 47, WDT tool by panthera&dijon, hario v60, ibric, nivelator mota, BWT filter.

Marici-chiar iti recomand NOILE sortimente de cafea de la Milan..... [Image: exclamation.gif] sunt super !!!
Gaggia Clasic + Pid _ Fiorenzato F5

(17-08-2016, 15:50)tiranul Wrote: Marici-chiar iti recomand NOILE sortimente de cafea de la Milan..... [Image: exclamation.gif] sunt super !!!

@tiranul, multumesc, dupa cum am spus, daca pana luni nu se gasesc oameni suficienti pt comanda in grup la Sarkis sau EcuatorCafe ca de la ei n-am luat inca, probabil voi incerca noile sortimente de la Milan....
Now: Lelit PL92T, Kinu M47
History: Lelit PL41TEM la 9 bari, sita dus IMS, sita Ascaso Precision Filter, Saeco Poemia HD8423, Prolex Mini, Tamper Cafes Richard

Am luat de la ecuator a fost ok, mai puțin yrga care nu avea aciditate de loc indiferent de temperatura sau macinatura
rocket giotto timer evoluzione r ,rasnita eureka atom 75s, staresso mirage, tamper panthera gear powered by suncoffee , kinu M 47, WDT tool by panthera&dijon, hario v60, ibric, nivelator mota, BWT filter.

Eu sunt in Oradea pana la final de luna, am luat de Milan pt perioada asta. Am baut Honduras, mie imi place.
ECM Synchronika Antracit, Eureka Olympus 75HS, Comandante - C40 MK4 Nitro Blade

Ne aduci ceva de la semiramis?

Sigur ca da, ajung in Timisoara in ultima saptamana din august

Ok, vezi ca ai șaibe la mine ptr ocd 3d ca sa îl faci mai greu un pic

Merci!

(18-08-2016, 18:24)orwo Wrote: Ok, vezi ca ai șaibe la mine ptr ocd 3d ca sa îl faci mai greu un pic

Poți să-mi spui de unde ai achiziționat șaibele?
Multumesc
Expobar Brewtus IV, Kinu M47, Quamar Q13

Cate vrei și ce diametru

(24-08-2016, 14:01)orwo Wrote: Cate vrei și ce diametru

Ma interesează doar informativ. Nu am achiziționat încă distribuitorul de cafea.

Salutare,
As vrea sa fac o comanda de cafea de la Yume. Este cineva interesat?
Pot sa ma ocup eu de aceasta comanda.

sunt pass de data asta [Image: sad.gif]
daca vrei sa facem o smecherie noi timisorenii,hai sa cautam o prajitorie si sa facem contract cu ea ca sa ne vina pretul mai mic , cred ca daca ne bagam cativa si luam cateva kg pe luna o sa ne fie mult mai bine ,parerea mea
eu intru cu 2kg cafea/luna cca 200 lei

Ar fi o idee foarte buna. In același timp, este bine sa încercam cât mai mulți prajitori si cât mai multe sortimente de cafea.
Putem sa ne focusam pe un singur prăjitor, de la care sa achiziționam frecvent si mai rar sa încercam si alți prajitori.
De aproape 9 luni am început sa beau cafea proaspăt prăjită si am achiziționat cafea de la 8 prajitori. Imi place sa experimentez si poate intr-o zi, cine știe, găsesc cafeaua "perfecta" :)

eu bag in sita cca 16,5 g si beau 2 pe zi deci 30g minim, dar la o luna imi trebuie cca 2kg,deci ma uit la bani ca nu sunt putini.daca idea prinde putem sa ii dam drumul ,la hot spot iti triimit pe abonament mai multe sortimente de cafea nu sunt la fel tot timpul ,hai sa vedem daca ne strangem macar 3-4 si incepem treaba si le facem noi oferta prajitorilor, avantajul e reciproc .

Ma bag si eu cu cca 1 kg lunar.
La momentul asta imi place tare Java Blawan, am cumparat pana acum de la Sarkis si de la Stravagante. Nu am dat rateuri cu niciunul, momentan la Mihai (Sarkis) pretul e mai bun.
Okazional as vrea si eu sa testez sortimente noi, din diverse locuri.
Hai sa vedem cantitatea care se strange lunar si vedem apoi ce putem sa facem.

deja 3kg

Si la mine se poate lua in considerare 1kg...

poate se baga si tiranul

Pana una alta, de la Yume vreau si eu 250g, cred ca blendul nr 1, mai ma uit la ei pe site. Pt mine ar fi fain sa ajunga saptamana viitoare la sfarsit, sa fie proaspata.

(01-09-2016, 08:47)CosminC Wrote: Pana una alta, de la Yume vreau si eu 250g, cred ca blendul nr 1, mai ma uit la ei pe site. Pt mine ar fi fain sa ajunga saptamana viitoare la sfarsit, sa fie proaspata.

eu tura asta sunt pass

Presupun ca a plecat deja comanda spre Yume, corect? (vad ca Celu a postat pe thread-ul lor, despre cafeaua primita azi)
Lelit PL043MM/Kinu M47 + Gaggia Classic

Nu. Am comandat doar pentru mine. Săptămana viitoare, luni sau marți, voi pune o noua comanda.

hai sa mai rumegam ideea de a ne strange mai multi si de a face un abonament cu un prajitor care sa ne ofere mai multa reducere decat cea uzuala,merita incercat daca suntem 4-5 consumatori poate scadea pretul cu cateva procente

Si in loc de 150-200 lei/luna poate ajungeti la 148-197 lei pe luna...  [Image: biggrin.gif]
La un 30 lei punga de 250g, 3% inseamna 1 leu. 5% inseamna 1.5 lei. Chiar nu stiu daca merita sa-i sugrumati.
Daca va adunati si scapati de costul de transport e mai mare reducerea. Fara sa "omorati" prajitorul.  [Image: tongue.gif]

Mai importanta mi se pare acum calitatea.
Bezzera Aria, PL41TEM, G-IotaVS, Eureka Mignon Specialita, M47 Phoenix, ibric, AeroPress, Kompresso... and V60/Hario Buono

Corect! Desi vad ca scade in general costul de transport sau ramburs

nu intru in detalii tehnice dar ma gandesc ca daca ai cativa clienti -cafenele- si cateva abonamente pe luna  care iti aduc un venit sigur ,se poate face un rabat la pret si ma gandesc la 3-5 % ,transport gratuit,plata odata pe luna,mostre de cafele gratuite(daca se aduc cafele noi)relatie sincera bazata pe castig reciproc.
nu stiu care este pretul de achizitie a unui kg de cafea dar sunt diferente mari intre prajitorii ca si pret ,ca si calitate etc,interesul lor e sa vanda marfa ca sa ruleze banii,cafeaua fiind totusi un aliment perisabil.

E relativ.
Crezi ca poti convinge Origo ca esti un client premium cu 3-5 kg/luna...?  [Image: biggrin.gif]
Plata o data pe luna... pai nu faci contract, nimic, nu esti asociatie, firma... cum recupereaza ei banii in caz de ceva?

Si daca la un moment dat nu-ti mai place sau apare alt prajitor cu preturi mai bune sau cine stie ce oferte...?
Eu zic ca va legati la cap degeaba.
Bezzera Aria, PL41TEM, G-IotaVS, Eureka Mignon Specialita, M47 Phoenix, ibric, AeroPress, Kompresso... and V60/Hario Buono

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)