Welcome Back Log In Create Account

Comanda de grup Flair Espresso

(08-04-2019, 13:56)MyR Wrote: In 1-3 zile pot spune un interval, asteptam o confirmare de la fabrica.

Ceva noutati?
Acasa: Lelit PL41TEM/Mazzer SJ//--//Expobar Brewtus IV/Niche Zero
Deplasare: Kinu M47/Flair Signature PRO

"I will send you tracking information as soon as it is available. "
--Only God Can Judge Me--

UPDATE:
Flair se misca destul de greu ca au fost in Boston la WCC, am pus presiune maxima pe ei sa ne livreze ASAP.

UPDATE:
AM TRACKING! 
Vine prin DHL AIR.
Documentele deja sunt pregatite pentru vamuire...

:41:

Update nou!
Din 8 colete 4 s-a ratacit intre LEIPZIG si FRANKFURT undeva, dar cu greu azi toate au ajuns in vama din Timisoara.

Pentru cei care urmeaza sa plece in vacanta sunt sanse sa il primeasca saptamana aceasta. Pumnii stransi.
Strietman CT2 naked | EG-1 v2 (Core & Ultra) | Aeropress | V60 | Bullet R1 v2
Foste: Flair Signature Pro | Niche Zero | M47 Classic

Se pot primi/ridica personal din Timisoara?
Flair PRO, Kinu M47

Personal doar din Oradea pot fi ridicat.
Totusi ca si primul pas, sa ajunga la noi...

Exista ceva sanse sa ajunga pana sambata in Bucuresti? Blush 
E vacanta, perioada excelenta pentru teste si le-as arata italienilor ce intelegem noi prin espresso gustos! :az:
 BUGSTER; Honne S; EK43S; Buckeye BC2; Kinu M47; Cafflano
 (Ex: LM-GS3/AV; PL41TEM; Expobar-DB; VBM-2B; Hottop-2k+; Flair; MK-Vario; MK-K30; Macap M4D; Kinu M68)

Cargus n-au program începând de vineri: https://www.urgentcargus.ro/IMG/Paste2019-min.jpg
FAN Courier au program normal și vineri, dar nu și sâmbătă: https://www.fancourier.ro/programul-fan-...-de-paste/
Ar trebui să fim tare norocoși să ne jucăm cu Flair-ul de Paște.
Eventual dacă avem noroc să plece de la Oradea mâine sau cel târziu joi (prin FAN Courier în acest caz).

Tinem pumnii stransi... poate...poate..!  Smile
La Marzocco GS3, Expobar Brewtus Flow Control, Mazzer Kony E, Mazer Major, Acaia scales, Bravo Tools, Duomo, Kribli
Brew/altele: Baratza Forte BG, Comandante C40 MK3, Kinu M47, Kruve, C. Kompresso, V60, Kalita, Aeropress, French Press

Daca livrarea coletului mare, urmata de impartirea si redirectionarea in colete mici, pe fiecare oras si destinatar ar fi depins doar de MyR, am convingerea ca de Paste iepurasul ar fi baut cefele Flair.
In realitate, firmele de curierat sunt foarte aglomerate si se misca in ritmul lor in aceasta perioada.
Totusi, iepurasul mai face si minuni, mai ales cand se numeste MyR! Smile
 BUGSTER; Honne S; EK43S; Buckeye BC2; Kinu M47; Cafflano
 (Ex: LM-GS3/AV; PL41TEM; Expobar-DB; VBM-2B; Hottop-2k+; Flair; MK-Vario; MK-K30; Macap M4D; Kinu M68)

[HOT BEVERAGE]️[emoji235]

Sent from my iPhone using Tapatalk
Now:
#Flair PRO, #Kinu Phoenix

refresh...refresh... :)))
in bucuresti vin toate odata sau separat?
Espresso: Aram, Flair, Rok. Brew: AeroPress, April, Cafec, Canadiano, Delter, E&B, Gina, Hario, Kalita, Orea. Moka: Araku, E&B, Stelton. Ibric: Soy.
Grind: Aergrind, Arco, Comandante, Hario, Rok. Kettle: Brewista, Fellow, Hario, Takahiro.

A mai ramas ceva din cele comandate in plus?
Flair Signature Pro | Cafflano Kompresso | Niche Zero | Kinu M47 Phoenix | Flair 58 | MyPressi Twist | Gene Cafe | Pavoni Europiccola Mill

Marfa este in vama la DHL, si asteptam "randul".
Il sun pe ei in fiecare 2 ore, dar momentan nu vad sanse sa termina in timp util.
Maine dimineata dupa 8 iarasi ma pun pe telefon.

--
@Dianette cred ca da... dar sa ajunga prima data la noi in depozit si apoi te anunt!

Din pacate nu se misca treaba destul de repede, ci chiar lent! 
Ramane sa primim coletele doar saptamana viitoare...

(24-04-2019, 19:09)MyR Wrote: @Dianette cred ca da... dar sa ajunga prima data la noi in depozit si apoi te anunt!

As dori si eu unul, Black sau Chrome - nu conteaza. Pro sa fie :)
Flair Signature Pro | Cafflano Kompresso | Niche Zero | Kinu M47 Phoenix | Flair 58 | MyPressi Twist | Gene Cafe | Pavoni Europiccola Mill

(25-04-2019, 13:32)MyR Wrote: Din pacate nu se misca treaba destul de repede, ci chiar lent! 
Ramane sa primim coletele doar saptamana viitoare...

Pare ca orice entitate, chiar privata, care ajunge sa capete un control asupra functionarii unei parti din societate, ajunge sa se comporte cam bugetarian... 
Posta Romana si-au luat liber inca de azi, si nu pana marti ci pana pe 2 mai !

Acum, ca sa fim fair-play, asta tine de strategia fiecarei firme. Eu lucrez la o multinationala si am (la fel) liber pana pe 2 mai (exclusiv). Deci nu doar la buget se intampla.

E adevarat, dar se leaga si de specificul activitatii.
Si ne uitam si la marime, presupun ca nu sunteti nici pe de parte comparabili ca numar de angajati cu posta romana...
Bezzera Aria, PL41TEM, G-IotaVS, Eureka Mignon Specialita, M47 Phoenix, ibric, AeroPress, Kompresso... and V60/Hario Buono

Suntem cateva mii de angajati

Salut. Vreau și eu un pro. Dacă cineva nu-l vrea pe al lui ...
Merci.
Pt acasa :
Crem One 2B R-LFPP
Crem Pulse 75 HS
Pt vacanta :
Flair Signature Black Pro
Kinu M47 Phoenix 

(29-04-2019, 21:35)Grigore Wrote: Salut. Vreau și eu un pro. Dacă cineva nu-l vrea pe al lui ...
Merci.

Asteptam confirmarea lui MyR cand ajunge marfa in depozit. A zis pe undeva mai sus ca a luat cateva bucati in plus.  Smile

Super. In cazul asta abia aștept.
Pt acasa :
Crem One 2B R-LFPP
Crem Pulse 75 HS
Pt vacanta :
Flair Signature Black Pro
Kinu M47 Phoenix 

UPDATE!
Azi sau maine cel tarziu ajunge marfa la noi in depozit.
Luni vom preda curierului comenzile voastre!

Pentru a accelera situatia, azi am am venit la lucru cu colegii si am reusit sa pregatim aprox 75% din coletele... deci o parte mare din comanda deja este pe drum spre voi!

Pentru nr de AWB sau alte informatii va stau la dispozitie prin email/PM.

Weekend placut!

---

@Dianette si @Grigore - asa se pare ca avem inca cateva bucati ramas din - FLAIR PRO BLACK -
Recomand sa-mi trimiteti comanda ASAP :-)

Am primit o noua factura desi am platit-o pe prima.
Cred ca este o greseala (?)
Multumesc
Espresso: Aram, Flair, Rok. Brew: AeroPress, April, Cafec, Canadiano, Delter, E&B, Gina, Hario, Kalita, Orea. Moka: Araku, E&B, Stelton. Ibric: Soy.
Grind: Aergrind, Arco, Comandante, Hario, Rok. Kettle: Brewista, Fellow, Hario, Takahiro.

Nu e factura ci un mesaj automatizat.
comanda ta a fost predat curierului si nu mai ai de platit nimic.

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)