Welcome Back Log In Create Account

Coffeeast 2026 la Romexpo, 20-22 martie

2026 vine cu cel mai mare festival de cafea din Europa de Est, Coffeeast, devenit deja traditie pentru pasionati in asa scurt timp. Voi pune aici ce am scris si pe socia media.

Anul acesta se schimba locatia si ne vedem la Romexpo, pavilionul central, acolo unde ne-am intalnit si la Slow Coffee anul trecut. Spatiul este generos si banuiesc ca va fi ocupat in intregime, inclusiv etajul, la cate participari se anunta, inclusiv internationale.

Povestea festivalului este una aproape incredibila, ancorata in prezentul cafelei de specialitate, cand Romania avea deja doua festivaluri maricele, full house, cu aproape zero sanse sa mai faci inca un eveniment de amploare in Bucuresti. Totusi, o echipa de profesionisti cu multa determinare, in frunte cu Mihai Panfil, a reusit in cateva luni sa puna pe picioare cel mai mare festival din Europa de Est, motivati fiind si de faptul ca suflarea barista din Romania era dependenta competitional de o singura organizatie, vazuta atunci ca voce (prea) autoritara. Si uite cum in cateva luni s-au rasturnat toate ierarhiile!

Reusita incredibila a primei editii, in 2024, amploarea spatiului ocupat de expozanti si calitatea acestora, ecourile internationale si crestrea exponentiala din 2025, fac din Coffeeast 2026 un reper pe harta mondiala a festivalurilor de profil si un manifest pentru independenta, pasiune pentru cafea, profesionalism, etica a meseriei si comunicare.

Ca noutati aflate pana acum, anul acesta festivalul va aduce in prim plan si o competitie de latte art pentru HOME barista, plus alta pentru prajitorii de cafea profesionisti, organizate la cele mai inalte standarde, pe echipamente de top.

Deci home latte artistii forumului sa inceapa deja antrenamentele, iar pentru competitia de prajire inteleg ca regula este sa ai un brand oficial, un SRL, adica sa ai o activitate deja deschisa in acest domeniu, indiferent de marime, pentru ca va rivaliza cu orice competitie SCA. 

Pe masura ce apar detalii le voi publica aici, la fel si voi cu ce mai auziti interesant. Eu voi fi tot la scena ca in anii trecuti, fericit desigur dar mereu cu inima indoita ca nu ma pot bucura ca un pasionat de tot ceea ce se intampla in standuri si de discutiile cu forumistii veniti din toata tara.

[Image: BEy0Oli.jpeg]
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
Cautand alte informatii despre festival, am gasit detaliile despre Latte Art Throwdown https://coffeeast.com/latte-art-throwdown/
M-am inscris
DF64 SSP MP, Lelit PL41TEM | Arco 2-in-1, La Pavoni Europiccola 1979

Reply
Buna informatia, deci pentru home barista ar fi:

Community Throwdown
Who can join
Home baristas and coffee enthusiasts who do not work in the coffee industry. If you earn income from coffee-related work, you can join the Industry competition on March 22.

How to join
The are only 16 spots available. Secure yours by registering through the link below. No entry fees. No fuss.

What’s in it for you
1st place: Sage Dynamic Duo™ Espresso Machine & Grinder
2nd place: Mystery Box

Judging criteria
Contrast
Symmetry
Cleanliness
Overall visual impact

Competition date: March 21, starting 12 PM. Be there by 11:30 AM.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
Informatii noi:

"Competitia Latte Art, se va desfasura sambata si duminica, intre 11:00 - 14:00.
Sambata, competitia de latte art este deschisa pentru iubitorii de cafea si pasionati, iar duminica pentru profesionistii din industrie.

De asemenea, duminica, intre 15:00–16:40, pe scena va avea loc si jurizarea pentru GreatEast Coffee, competitia dedicata roasterilor din festival"

admin edit

Reply
(06-03-2026, 16:00)Lyvyoo Wrote: Sambata este deschisa pentru iubitorii de cafea si pasionati, iar duminica pentru profesionistii din industrie.

??????
ECM Puristika, DF64 SSP MP, DF64V SSP HU.  Aeropress+Timemore C3

Reply
si vineri pentru cine? :)
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain/Hario Neo + Timemore Sculptor 078, Bookoo Ultra scale
Travel: Orea V3 MKII/Orea V3 mini/Hario V01 Neo, Outin Nano + 1Zpresso Q/Kinu M47

Reply
Se referea la competitia de latte art, voi actualiza ca sa se inteleaga mai clar.

Reply
(10-03-2026, 17:21)vladdooo Wrote: si vineri pentru cine? :)

Vineri este pentru cei care au program cu familia in weekend si isi permit sa nu mearga la munca.

Cica inca mai sunt locuri libere la competitia de latte art de sambata.

Reply
A apărut si harta, o găsiți in aceasta postare, deruland imaginile

https://www.instagram.com/p/DWD_wX7ALTI/?img_index=1

Reply
@Carmi ii bate si aici  Sick
Espressomana noastră câștigă finala competiției de Latte art pentru home barista! N-am stiut pana la final ca locul 2 e de fapt si el Espressoman, @Entertainer 

Bravo, suntem mândri de voi ca duceti numele comunitatii mai departe!

[Image: uLnO6a3.jpeg]

[Image: bu11IYR.jpeg]

Reply
felicitari espressomanii nostrii!
Now: Lelit MaraX | Timemore 078S | Timemore Black Mirror | Flair Signature | Skywalker Roaster | Kingrinder K2
Past: Lelit PL81T Grace | DF64 | Cafflano Kompresso | Staresso Mirage Pro

Reply
Felicitări pentru locul 1 @Carmi!!
Lelit Bianca v3 White, DF64 Gen 2

Reply
Mulțumim frumos, felicitări tuturor concurenților :)
Home kit: Lelit Bianca V2, Eureka SD.
​​​​​​Remote kit: Staresso Mirage Pro, kinu m47 classic.

Reply
Multumim! Felicitari tuturor. Bravo Liviu, ca de obicei, esti cel mai bun MC!
Lelit Bianca V3, Cafflano Kompresso, V60, Aeropress, Orea, DF64V, Kinu Simplicity, Comandante C40 , Past # Lelit 042 Emi +Pid, Niche zero

Reply
Felicitări amândorura!
Bezzera Unica PID | Eureka Atom65 Touch| Kinu Phoenix | Loveramics | VST 

Reply
Atentie: post carcotas si nepopular, mai bine nu cititi.

Per total probabil un eveniment reusit pt entuziastii de cafea gratis si pt organizatori mai ales.
A ramas cafeaua gratuita, ceea ce e bine. Iti puneau unii de ziceai ca iti dau Chanel (5ml, cat sa se murdareasca paharul de hartie). Si sold out la unele standuri.

Din pacate, locatia este un mare pas inapoi fata de editiile anterioare (am inteles ca la Hala Laminor nu se mai putea). 
Ce e drept, total in tema cu Eastern Europe: locatie veche, prafuita, depresiva, gri, tipa a comunism.
Standuri mari jos pt comerciantii cu buzunare adanci, standuri (gherete mici de limonada) sus unde pe culoarul ingust se formau cozi mari si nu se mai putea trece.
Si gheretele scumpe tare cred, daca ma iau dupa preturi. Prima data dupa 15 ani cand constat ca trebuie sa intreb pretul inainte de a cumpara niste produse relativ simple (2 borcanele mici mici de unt de fistic si cubulete de ciocolata 125 lei, o lumanare parfumata 180 lei - absolut ridicol).
30 min pe cei 400 m de la rond Montreal pana in parcare. Mici cu bere, prima pe dreapta cum intri. Si doamne cu covoare taranesti care se tin dupa tine ca le dau ieftin.

Cafea light pe gustul meu, greu de gasit. O Panama Altieri la Nostos si atat pt mine. Infuzate, fermentate, 2 ani procesare anaerob si cafele cu bomboane. Probabil asta se cere, asta se vinde. 

Acrii strugurii si amara cafeaua anul asta, astia suntem, asta este.
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain/Hario Neo + Timemore Sculptor 078, Bookoo Ultra scale
Travel: Orea V3 MKII/Orea V3 mini/Hario V01 Neo, Outin Nano + 1Zpresso Q/Kinu M47

Reply
(23-03-2026, 11:04)vladdooo Wrote: Atentie: post carcotas si nepopular, mai bine nu cititi.

Per total probabil un eveniment reusit pt entuziastii de cafea gratis si pt organizatori mai ales.
A ramas cafeaua gratuita, ceea ce e bine. Iti puneau unii de ziceai ca iti dau Chanel (5ml, cat sa se murdareasca paharul de hartie). Si sold out la unele standuri.

Din pacate, locatia este un mare pas inapoi fata de editiile anterioare (am inteles ca la Hala Laminor nu se mai putea). 
Ce e drept, total in tema cu Eastern Europe: locatie veche, prafuita, depresiva, gri, tipa a comunism.
Standuri mari jos pt comerciantii cu buzunare adanci, standuri (gherete mici de limonada) sus unde pe culoarul ingust se formau cozi mari si nu se mai putea trece.
Si gheretele scumpe tare cred, daca ma iau dupa preturi. Prima data dupa 15 ani cand constat ca trebuie sa intreb pretul inainte de a cumpara niste produse relativ simple (2 borcanele mici mici de unt de fistic si cubulete de ciocolata 125 lei, o lumanare parfumata 180 lei - absolut ridicol).
30 min pe cei 400 m de la rond Montreal pana in parcare. Mici cu bere, prima pe dreapta cum intri. Si doamne cu covoare taranesti care se tin dupa tine ca le dau ieftin.

Cafea light pe gustul meu, greu de gasit. O Panama Altieri la Nostos si atat pt mine. Infuzate, fermentate, 2 ani procesare anaerob si cafele cu bomboane. Probabil asta se cere, asta se vinde. 

Acrii strugurii si amara cafeaua anul asta, astia suntem, asta este.

Cam da. Foarte aglomerat inelul de sus si multe produse overpriced.
Ceea ce a fost un plus ca noua locatie pentru SlowCoffee aici nu s-a aplicat. Exceptand ca Hala Laminor, mie unul nu imi e pe plac in prisma “investitiilor exagerate” facute in locatie de PS3, dadea un vibe fresh festivalului CoffeEast.
Filtroman 
Orea V4/ V60 Loveramics, Hario Ceramic, Origami/ Lily Drip/ Fellow Stag X/
Aeropress/ Hario V01 Neo
Pietro/ Comandante C40-MK4/ 

Reply
ok, nu citim............
ECM Puristika, DF64 SSP MP, DF64V SSP HU.  Aeropress+Timemore C3

Reply
Eu am citit si este bine ca apar si astfel de impresii de la fata locului, nu doar laude tip cantarea romaniei. Daca altii au avut alte perceptii nu-i opreste nimeni sa scrie aici aprecieri mai "corecte" ;).

Reply
Vineri a fost lejer, aveai timp sa vorbesti cu oamenii, aveai spatiu sa nu te inghesui. Sambata a fost foarte aglomerat.

Conceptul de carusel cu cafenele a fost interesant. Eu nu sunt foarte interesat de cafelele de filtru de 150eur/kg si astfel urmaream cele doua standuri unde se roteau la espresso si asa am gustat niste cafele mai accesibile.

Reply
Da, cam aceleasi impresii le-am avut si eu.
Sambata am venit din partea cealalta a bulevardului Expozitiei si a fost parfum. Duminica insa.. am venit dinspre Casa Presei, a fost crancen.
As zice ca au lasat extrem de mult spatiu la parter, cu zone largi de stat si pierdut vremea, in schimb au inghesuit la etaj toata cafeaua de filtru si alte chestii aditionale (vin, sucuri, ciocolate, cani, bere, gin, chestii artizanale). Loc ingust lasat pentru trecere, iar la spatiu/stand era loc cam de 3-4 persoane lipite.
Pentru cafea la espressor a fost doar spatiul de la parter si n-au fost foarte multi expozanti. Yume si Meron dintre cei cunoscuti.
La multe standuri de la etaj cafeaua era terminata duminica sau mai era maxim la degustare.

La Laminor era si lumina mult mai buna.
Bezzera Aria, PL41TEM, G-IotaVS, Eureka Mignon Specialita, M47 Phoenix, ibric, AeroPress, Kompresso... and V60/Hario Buono

Reply
Din păcate a fost mai mult un food festival acompaniat de cafea și pretext pentru competiții. Pentru iubitorii de filtru oferta a fost ceva mai variată decât pentru espresso-mani (dacă nu era Yume, Cuppino și Dropshot practic puteai bea doar cafeaua festivalul de la Origo :)). Și față de alți ani unde în fiecare zi găseai origini diferite pe râjniță anul ăsta s-a mers 3 zile cu aceeași cafea. Surprinzător a fost sa observ mult mai puține prăjitorii din țară prezente față de edițiile anterioare. Să nu spun de cele de afară care și ele au fost mai puține. Situația economică actuală probabil să fi fost o cauză.

Reply
Eu cea mai bună cafea am băut-o la
standul eureka. O Etiopia filter roast prăjită și preparată de Alex Niculae :)))

Și da, toate concluziile de mai sus sunt valide și din pct meu de vedere. Mare plus pt bandit și vanfruct  pt espresso-urile memorabile pt ca espresso la festival a fost… meh :) (not bad but not great either)

Imi pare rau ca “nu am strigat” aici pe forum poate unii dintre noi ne cunoșteam si in carne și oase.
Acs Evo leva - bentwood v63 - kinu m47 classic+brew burr - V60

Reply
Poate ne ajuta Liviu cu o zona dedicata forumului la editia viitoare ?
Filtroman 
Orea V4/ V60 Loveramics, Hario Ceramic, Origami/ Lily Drip/ Fellow Stag X/
Aeropress/ Hario V01 Neo
Pietro/ Comandante C40-MK4/ 

Reply
Cateva poze: CoffeEast
Bezzera Aria, PL41TEM, G-IotaVS, Eureka Mignon Specialita, M47 Phoenix, ibric, AeroPress, Kompresso... and V60/Hario Buono

Reply
E destul de greu, nu imposbil, dar cel mai mare impediment este faptul ca trebuie sa fiu calare pe microfon la toate festivalurile astea mari. Daca ne referim la cafele de top, noutati, degustari etc oricum nu le-am putea obtine noi la un stand pt forum. Asta nu inseamna ca nu se pot face o multime de lucruri misto si candva le vom pune in practica.

Aglomeratia de festival am perceput-o mai greu pentru ca eram angrenat in diverse momente la scena, unele atat de misto incat noi am creat un "dop" pe etaj cu acel battle in latte art :) 

Mi-a parut si mie rau pentru Laminor, a fost cel mai occidental spatiu de expozitie vazut vreodata in Romania, mai ales prin lumina si respirabilitate. Dar daca primaria din sectorul 3 are alte planuri (proiectant fiind chiar un espressoman cu vechime  Smile  )  alta sala mai mare nu exista in afara de Romexpo. Sa ne gandim ca sambata, conform unei estimari auzite de mine (nu de la organizatori), ar fi fost 20.000 de oameni. Multe standuri au facut cate o mie de cafele pe zi. Cifrele sunt impresionante si datorita expansiunii fenomenului in Romania e greu sa mai restrangi totul la un spatiu mai mic de atat.

Partea de asezare a standurilor tine de fiecare organizator si bineinteles ca e nevoie de zone care sa fie valorificate mai bine, mai ales ca un astfel de eveniment ce se doreste cel mai mare din Europa de Est, din experienta mea, l-as estima undeva intre 200 si 300.000 de euro ca si costuri totale. Repet, sunt estimarile mele, nu am discutat cu nimeni oficial. Nimeni nu baga atatia bani fara sa aiba un plan serios de a-i recupera. 

Pe de alta parte, la Slow Coffee au fost toate prajitoriile jos, iar sus nu a fost practic nimic, doar activitati adiacente. Deci ce ne dorim, expozanti mai putini, inclusiv din afara, si amploare mai mica sau 200 de expozanti din care 100 prajitorii, dar cu trafic greu printre mese? Mie imi plac ambele concepte si ma bucur ca exista si merg impreuna inainte. Daca ar fi existat locatii mai mari deja nu mai discutam de aceste alegeri. Poate cand se va construi sala polivalenta mult amanata.

Ce as face eu ca vizitator ar fi sa pun pasiunea pe primu loc, chiar daca avem constrangeri familiale sau de ordin personal, si sa aleg o zi in care pot veni de la 10 dimineata, avand o fereastra de doua ore in care se poate profita de un trafic de festival mai lejer. Zic asta pentru ca nu ma astept ca anul urmator sa se construiasca vreo locatie mai mare sau sa se imputineze cafegiii, din contra.

Cafelele degustate au aratat ca procesarile vireaza destul de brusc spre complexitate ridicata, spalatele simple fiind greu de gasit. Viitorul pare ca este al fermentatelor si infuzatelor, acestea castigand inclusiv la un concurs pe care l-am facut la scena de sus pentru desemnarea "celei mai bune cafea din festival". Au fost mai multe etape in blind, nu mai detaliez, ramanand in finala 3, o spalata, o naturala si o fermentata. Atentie, procesarile astea stil fermented nu mai sunt ce stam noi candva, adica boasca si fructe fermentate. E vorba de proceduri mult mai rafinate ce includ dezinfectarea boabelor, controlul mai precis al temperaturii si timpului etc, iar daca gandul cel rau ii mana pe fermieri sa puna si ceva necurat, asta nu pot sti cu adevarat nici prajitorii. Ei bine, din competitia amintita, dupa vreo suta de cafele degustate de public in paralel (spalata, naturala, fermented) cafeaua festivalului a fost aleasa de catre public cea fermented, ceva de la Nosto UK, am uitat exact ce anume, poate vor scrie organizatorii pe social media. 

Sa speram ca si festivalurile din tara se vor inmulti, pasionatii de cafea buna fiind acum peste tot. Se anunta Maramures Coffee festival, probabil si Clujul va fi la inaltime, prin toamna Slow Coffee, sa speram ca si Boiler reusesc sa duca la un nivel mai inalt festivalul lor si probabil mai sunt. Numai de bere artizanala nu se face   Cry

P.S. Multumim pentru poze, Mihai!

Reply
Dacă nu mă înșel a fost asta:

https://nostoscoffee.co.uk/collections/c...hite_honey

si mie această cafea mi-a plăcut cel mai mult.

Liviu mi se pare ca greșești puțin. Prajitoriile au fost sus la etaj mai ales cele ce ne interesau pe noi forumiștii. Aici, sus, găseai partea cu adevărat interesantă și intr-adevăr era foarte greu de vorbit cu expozanții și probă produsele lor datorită spațiului foarte restrâns…
Acs Evo leva - bentwood v63 - kinu m47 classic+brew burr - V60

Reply
La Brewing Dealers la stand, au fost multe washed si naturale. Fie ca vorbim de cele rare si anume 5 Panama diferite. Proportia de co-fermentate sau procesari experimentale a fost foarte mica la standul lor fata de loturile pe care le au.

Reply
(23-03-2026, 18:45)CiprianD_ Wrote: Poate ne ajuta Liviu cu o zona dedicata forumului la editia viitoare ?

Poate ar trebui să facem un topic separat despre cum s-ar putea organiza espressomanii la un festival, pentru ca dupa fiecare eveniment s-a tot pus intrebarea asta.

Pentru o prezență permanentă la un festival ar fi nevoie de voluntari, minim 3 în fiecare zi, fara sa il socotim pe Liviu, cel puțin unul în ziua de joi când se face amenajarea. Poate vineri până la ora 12 nu este nevoie de nimeni.

Totodată este nevoie și de un concept, care să fie convingător atât pentru organizator, cât și pentru public. Ar trebui sa gasim un consens intre noi in legatura cu mesajul pe care sa il prezentam publicului. Spre exemplu am putea vorbi despre espresso ca hobby, despre experienta de home barista versus cafenea, despre constrangerile unui buget redus, etc.

Am putea să avem un stand independent, un fel de ONG al cafelelor, să explicăm organizatorului că nu vrem să vindem nimic, doar să organizăm un spațiu pentru "home barista". Să venim cu echipamente simple, espressoare manuale, râșnițe single-dose, brew bar, etc. Cafeaua ar putea fi de la prăjitoriile cu reduceri pe forum.

O altă variantă ar fi să ne asociem cu un expozant care nu servește cafea și vinde echipamente casnice. Spre exemplu Lelit sau Kinu sunt prieteni cu Liviu, dar ar putea fi si Perfect Espresso sau altii. Solutia asta ar putea genereze discutii si controverse, deci trebuie abordata cu mare grija.

Reply
In completarea a ce a scris Liviu, am si eu cateva remarci:
1. faptul ca puneau putina cafea se datoreaza unui lucru simplu: nu poti prepara suficienta cafea la filtru sa servesti cu o cescuta mai mare fiecare om ce se arata interesat. O parte a "imbulzelii" era si pentru ca cei de la standuri nu puteau 'produce' suficienta cafea incat sa ii satisfaca pe toti. Si pana la urma, ei erau acolo sa vanda, nu sa serveasca cafea fiecarui pahar ce se intindea spre ei, fara nicio urma de interactiune.
2. cei ce au avut sold-out au fost super impresionati. unii (din afara) se duc de ani buni la astfel de evenimente si stiau cam ce stocuri au vandut in trecut. Sa nu mai ai nimic pe masa duminica la 12 e extraordinar. Cei de jos, cu mancare/desert au avut extra ture de productie ca sa poata sa serveasca pe toata lumea, si chiar si asa au fost destule momente cand nu mai aveau NIMIC in vitrine. Da, si pentru ei a fost un succes.
3. Romexpo este un mastodont care stie doar sa faca bani. Cer bani pentru ORICE. Daca mai vrei o priza, extra. Daca vrei o latura de stand, extra. Daca vrei sa deschizi un geam !!!! Extra. Nu exista alta locatie in bucuresti care sa poata gazdui atatea persoane. Da, cu totii suntem nostalgici dupa Laminor, dar asta e situatia acum. Daca locul ti s-a parut prafuit si invechit, la cati bani s-au bagat in amenajare, avem o problema. Ca mai multi bani pt asta nu exista practic.
4. am atins subiectul aglomeratiei de la standuri, dar daca ai fost la editiile trecute, au fost fix aceleasi mede de 2m lungime. Si au fost cu mult mai multe decat anii trecuti.
5. mesele nu au fost scumpe daca ne raportam la posibilii clienti, nu cred ca cineva care vinde o lumanare cu 50 lei in shop-ul propriu o vinde la festival cu 100. Si chiar daca ar face asa, avem suficiente posibilitati (ca si consumatori) sa verificam si sa luam decizia de cumparare in consecinta.
6. nu-mi dau seama ce vina are festivalul ca ai facut 30min pe distanta aia. oricum, complet fara a anunta inainte, cei de la stb s-au trezit ca vor sa lucreze in zona, si au mai bagat niste garduri.
7. micii si doamnele cu covoare sunt in fiecare weekend acolo (micii sunt in fiecare zi, au suficienti clienti din zona cladirilor de birouri). a fost o zona ce nu se putea controla, aia sunt acolo si la cafea si la masini si la expozitii de animale.
8. in legatura cu espressoarele: numarul lor este dat de puterea "achizitionata" de la romexpo. Au fost zeci de espressoare, sute de kettle-uri, cuptoare de paine, tot felul de echipamente electronice. Au avut un consum enorm, si la pornire si in utilizare. Practic, cine vrea sa aiba in stand espressor, are de platit mai mult fata de unul care (pe aceeasi suprafata) nu are. Si asta a fost decizia lor.
9. nu e greu de obtinut un 'stand' pentru forum. dar nu poate sa fie doar o masa, niste echipamente si 5 espressomani care discuta cu alti espressomani. Ca din asta vizitatorii nu 'castiga' nimic. Si va zic, ca desi am experienta, dupa 5-6 ore de vorbit in continuu, gatul o sa zica 'hai sa mai luam o pauza'. Standurile s-au construit in 3 zile, au fost demontate in 24h. Nu exista 'facem o chestie mica pt noi'. Sunt deschis la propuneri atata timp cat sunt argumentate si exemplificate, nu doar una doua-vorbe la cald.
In masura timpului, sunt aici sa va raspund si la alte intrebari.
Aeropress, V60, Kalita wave, Kinto 01, Hario Syphon, Gabi Master A, Comandante Nitro blade, Hario v1 scale, Acaia Pearl, Acaia Lunar,  Synesso, Mythos 1

Reply

Forum Jump:

Browsing: 2 Guest(s)