Welcome Back Log In Create Account

Ce cafele am mai cumparat?

Admin edit:
Deschidem un nou topic pentru a face o distinctie intre momentul cand ne cumparam fericiti o cafea si poate vrem sa impartasim si cu espressomanii bucuria si momentul prepararii si unei poze cu ceasca sau serverul sau lichidul muncit, pentru care vom folosi vechiul si incarcatul "Cum arata cafeaua ta de azi?". 

Am mutat incepand de la postarea mea recenta (ca sa o pot si edita cu acest text), iar de acum inainte va invit sa postati aici cand va cumparati o cafea si dupa ce o preparati in topicul amintit sau in alta parte. 

Hai sa vedem Aradul ce mai face, pana una alta le lasam la degazat.
Cred ca o sa facem thread separat cu cefea am mai cumpărat si lasam aici doar pt ce am baut efectiv si ceașca aferentă.
[Image: KEWneUV.jpeg]
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
[Image: OrNtUGv.jpeg]
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain + Zerno Z2 ULF, Bookoo Ultra scale, Timemore ProX kettle
Travel: Orea V3 MKII/Hario V01 Neo, Outin Nano + 1Zpresso Q/Kinu M47

Reply
[Image: yFXsQOU.jpeg]
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain + Zerno Z2 ULF, Bookoo Ultra scale, Timemore ProX kettle
Travel: Orea V3 MKII/Hario V01 Neo, Outin Nano + 1Zpresso Q/Kinu M47

Reply
.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)