(30-11-2017, 22:54)tecsi78 Wrote: Am comandat un Passalacqua...@Levo, comentariul de pe emag sigur sigur nu e al tau 
... Sigur nu este al meu , ... eu o consider o cafea exceptionala ...

, DAR ... este obligatoriu sa-ti placa stilul napoletan de prajire , altfel n-are rost ...
Calitatea la care fac ei ( comentatorii ) referire , provine din 10 origini de cafea , inclusiv Jamaica / Blue Mountain ... nu oricine si in orice , adauga Jamaica in opinia mea ... tot la capitolul asta intra si cum au extras-o si ce fel de cafele au mai baut ( o minima informare / cultura a cafelei , pentru a putea face o comparatie ) si mai apoi ( vad ca este unul si acelasi user care afirma negativ ! ) , daca respectivul a fost crescut ( obisnuit sa bea ) , ness sau alintarome ( romanisme ) , iar s-ar putea sa nu-i placa ... pentru ca lipseste mirosul ala de priza incinsa cu care s-a obisnuit ... in fine ... cand cumperi cafea prajita in stil wiener , french , dar mai ales napoletan ... se presupune ca stii in ce te bagi / sau ce doresti sa iasa ... in caz contrar totul se rezuma la o proba / incercare nereusita ... ( cum mi-ai da mie carne de oaie sa mananc , spunandu-mi ca este excelenta si ministrului Daia ai place , pe cand mie ... nici dupa doua sticle de J&B sau Glenfiddich , nu ma poti convinge ca e buna ... :D ...
si ca sa citez din clasici in viata ... "
Gusturile vor fi intotdeauna subiective si trebuiesc respectate " - herr@
Lyvyoo ... nu trebuie acuzat nimeni pentru un lucru ce exista , anume facut , cu un rost / special intr-un sens , cu destinatie precisa ... atata timp , cat utilizatorul lui , nu-l foloseste pentru scopul pentru care a fost creat ... n-o mai lungesc - cumpara putina cafea ( era bine sa fi baut / incercat in alta parte / o cafenea prin Milano , ca tot ai fost pe acolo ) si daca nu-ti place ... nu sunt / locuiesc chiar asa departe si curierii inca se misca cu talent ... :D ...
Bosco P - Honne S / LM Micra - Pico / Pavoni Expo - Niche Zero / Baratza ESP / C40 MK III / Gene CBR 101 ...