(17-10-2019, 12:13)coffeemilk Wrote: https://imgur.com/a/QOaIv5c
Iunie ambalată? E bună și așa?
După o săptămână de luptă cu această cafea, îmi dau seama că și cea care e prăjită mai light îmi place. Acest sortiment de cafea are caracter, metaforic vorbind, am scăpat de gustul mai acrișor, sau mai acid, dar am dat peste un gust puternic, un pic cam prea 'dark' dacă pot spune, probabil și pe fondul că în ultimele 2 luni am consumat cafea prăjită mai soft.
Nu știu care a fost problema dar pucul a ieșit cam mâlos, chiar dacă am încercat și cu 18gr, 17gr., 16gr., chiar dacă am tampat mai tare, pur și simplu mi-a cam dat bătăi de cap. Precizez că înainte de ea nu îmi ieșea pucul deloc mâlos, iar azi am început o pungă de Helenna's Secret de la RightSideCoffee, unde a fost ok.
Cam asta e experiența mea cu această cafea, după ce am consumat jumătate de pungă. Dacă voi mai reveni la acest stil de prăjire, în următoarea perioadă nu cred, voi încerca în continuare un prăjitor mai mediu, Sarkis, Claro, Maisonducafe, și care mai sunt în categoria asta.
Deci călătoria continuă, încă nu am găsit gustul care mi-l doresc, poate nici nu știu ce caut, sau poate nu există ce îmi doresc eu :), dar oricum nu mă dau bătut, insist în continuare.
Salutare tuturor.