17-04-2013, 16:36
@ baloozzy
BEZZERA MAGICA | EUREKA MIGNION SPECIALITA | BEHMOR 2020SR PLUS
|
Cafea verde - surse, preturi
|
Quote:" de unde as mai putea cumpara cafea verde?"
(24-05-2013, 18:34)hateganul Wrote: Cosmine, deja ai dat gata cafa' aia? :)
(31-05-2013, 07:34)honciucmihai Wrote: Stiind ca voi cumparati cafeaua pentru prajire si nu ca sa va faceti diverse tratamente faciale sau sa dati celulita jos m-am gandit sa va ofer spre vanzare , in functie de stocul pe care il am , din cafelele mele la pretul de 55lei/kg cu transportul suportat de catre voi . Cantitatile pot fi de 1-2 kg / sortiment deoarece nu doresc a-mi dezechilibra stocurile si totodata nu dau cafea spre revanzare . Cine este interesat ma poate suna ca sa stabilim detalile la tel 0721997378 .Felicitari! Vei avea doar de castigat.
(31-05-2013, 12:32)raducarutasu Wrote: In curand pe langa topicul " Ce am prajit azi " va aparea si unul " Ce puteti praji azi " !Sa nu apara " Ce as fi putut praji azi - daca ma lasati sa lucrez " :P
(31-05-2013, 18:06)honciucmihai Wrote: Tare bun comentariu baloozzy !Daca noi nu avem grija de ei, atunci cine?
(01-06-2013, 20:36)palado Wrote: @honciucmihai,ați putea să postați sortimentele disponibile de cafea verde pentru vânzare?
Quote:Recomand kenia AA de la firma din Germania...te lingi pe bot
(28-02-2013, 11:54)Papa Jacques Wrote: In cazul persoanelor juridice care cumpara cafea verde atat din Uniunea Europeana (tranzactie intracomunitara) sau din afara UE (import) este necesara o "Autorizatie de Operator Economic cu Produse Supuse Accizelor Nearmonizate" care se obtine pe baza unei documentatii de la autoritatea vamale pe teritoriul careia se afla respectiva persoana juridica.
In cazul unui control de la Vama, persoanele juridice care nu detin o astfel de autorizatie primesc o amenda de 20.000 lei si se dispune confiscarea cafelei (verzi sau prajite). Un exemplu recent -> aici
(06-07-2013, 07:28)wgAlex Wrote:(28-02-2013, 11:54)Papa Jacques Wrote: In cazul persoanelor juridice care cumpara cafea verde atat din Uniunea Europeana (tranzactie intracomunitara) sau din afara UE (import) este necesara o "Autorizatie de Operator Economic cu Produse Supuse Accizelor Nearmonizate" care se obtine pe baza unei documentatii de la autoritatea vamale pe teritoriul careia se afla respectiva persoana juridica.
In cazul unui control de la Vama, persoanele juridice care nu detin o astfel de autorizatie primesc o amenda de 20.000 lei si se dispune confiscarea cafelei (verzi sau prajite). Un exemplu recent -> aici
Si daca cafeaua a ajuns deja se pot face actele ulterior?
(06-07-2013, 07:28)wgAlex Wrote: Si daca cafeaua a ajuns deja se pot face actele ulterior?