Welcome Back Log In Create Account

Cafea verde, comanda de grup... pe dos !

Interesant, de rocko stii ceva ?
Strietman CT2 naked | EG-1 v2 (Core & Ultra) | Aeropress | V60 | Bullet R1 v2
Foste: Flair Signature Pro | Niche Zero | M47 Classic

Reply
Intrebat, inca astept raspuns.

Reply
3 kg de guji si 3 de kenia githiga si pt mine pls :) Multumesc!
Decent DE1Pro, Strietman CT2, Mazzer Philos, Kinu M47

Reply
A mai intrat ceva recolta proaspata?

Reply
Daca te lipesti la cutia de se face acum... din care ar fi disponibile cate 2 kg din: 
- Ethiopian Guji G1 Washed   
- Kenya Githiga estate 
... plus doua pozitii SO inca neocupate, unde poti lua ce vrei tu, minim 3 kg per origine.

Reply
Pai pe mine nu m-ai luat in calcul cu ce iti scrisesem pe mail?

Reply
@renatoa te rog spune-mi unde pot vedea lista cu cafelele dispoibile si preturile lor pt ca vreau sa comand si eu pe lista grupului, daca se mai poate.
Dalla Corte-super mini, Rancilio miss Lucy, Bezzera BZ99S, Gino Rossi CC45s, Ascaso I-steel1 ,Behmor2020SR, i-Roast2, dieckmann rostmeister, tamper cps/z evolution1.  

Reply
Reia din urma postarile 420, 392, 346, 291.
Daca as avea acces in editare permanenta la un postul initial, asa cum in alte forumuri initaitorul isi poate edita permanent postarea de deschidere a unui topic, as pune acolo lista actualizata la zi.

Reply
(22-08-2018, 16:09)renatoa Wrote: Daca as avea acces in editare permanenta la un postul initial, asa cum in alte forumuri initaitorul isi poate edita permanent postarea de deschidere a unui topic, as pune acolo lista actualizata la zi.

@Lyvyoo : se poate?

Reply
Link catre un excel in google docs si ai rezolvat problema
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain + Zerno Z2 ULF, Bookoo Ultra scale, Timemore ProX kettle
Travel: Orea V3 MKII/Hario V01 Neo, Outin Nano + 1Zpresso Q/Kinu M47

Reply
Se oferă cineva voluntar sa centralizeze postările cu preturi într-un Excel?

Reply
Le am deja intr-un excel, sunteti siguri ca vrem sa fie chiar asa de publice ?

Reply
Eventual un doc în google drive, private, shared la cine e interesat de aici, prin bunăvoința lui renatoa  Smile
LMLM (slayer mod) + Bentwood | Hario V60/Nel Drip+Aergrind
(ex: Brewtus IV, Lelit PL41EM, Gaggia Gran Style, Honne, Kinu M47, Sette 270Wi, Porlex)

Reply
Asa zic si eu, share pe baza de invite.

Reply
Ok, ordin executat, doritorii sa trimita email pentru share lista.
Email, nu PM !

@lisimah: in Sibiu deja este constituit un grup ... (IO :D ) care cumpara o cutie intreaga la 2-3 luni, cu livrare direct acolo, ca sa elimine cheltuielile de transport in tara: G.Serban, Cosmin si bogy. Intra si tu in legatura cu ei.

Reply
Se mai planuieste o comanda in viitorul apropiat?
(ex: Brewtus IV, Lelit PL41EM, Gaggia Gran Style, Honne, Kinu M47, Sette 270Wi, Porlex)

Reply
Am deschis eu cutia cu 3kg de Rocko. Scrie ce vrei sa iei si cat, iar cand se completeaza cutia se plaseaza comanda.

Reply
Rocko care nu este in depozit inca... asa ca practic nu avem in plan nimic.

Reply
:)) poate intra pana se concretizeaza planul.

Reply
Salutare,
Incercand sa ma dezmeticesc cum plasez o comanda alaturandu-ma acestui grup entuziast, am inteles ca pana la urma trebuie trimis un mail. Cui? Pe ce adresa:

Vreau sa comand vreo 5 kg, eventual din 2 sortimente. Multumesc pentru ajutor. Rog pe cei „in charge” sa imi dea un pm din care sa inteleg unde trimit un mail. Am vizitat posturile cu listele de cafea deja.
Merci

Reply
Mie trebuie sa imi trimiti e-mail-ul tau, caci numai pe baza de email pot face invitatia pentru acces la lista de preturi pe google spreadsheet.

Pentru cei indecisi, pentru inspiratie, sau ca sa intrebe cum este, am adaugat o a doua foaie, cu ce s-a cumparat anul acesta, in ordinea cantitatilor.

Reply
Ma bag si eu cu 4-5 kile. Parca era ceva cantitate minima pentru un soi?

Reply
Comenzile pe privat, nu aici.

3kg minim, daca esti SO.
Daca sunt doi, pot imparti 5 kg.

Reply
@renatoa
spune-mi te rog daca mai au Ethioia Yrga.
se cam termina cea de data trecuta si as reanoi stocul. 
Daca da, as dori si eu 3-5 kg sau cat se poate.
Multumesc!
 BUGSTER; Honne S; EK43S; Buckeye BC2; Kinu M47; Cafflano
 (Ex: LM-GS3/AV; PL41TEM; Expobar-DB; VBM-2B; Hottop-2k+; Flair; MK-Vario; MK-K30; Macap M4D; Kinu M68)

Reply
V-am trecut... cu "cat se poate" :)

Reply
(07-09-2018, 16:03)renatoa Wrote: V-am trecut... cu "cat se poate" Smile

Sooper, 
multumesc!?
 BUGSTER; Honne S; EK43S; Buckeye BC2; Kinu M47; Cafflano
 (Ex: LM-GS3/AV; PL41TEM; Expobar-DB; VBM-2B; Hottop-2k+; Flair; MK-Vario; MK-K30; Macap M4D; Kinu M68)

Reply
O sa mai vreau și eu ceva Etiopia spălată când se mai aduna lumea.

Reply
Eu vreau ceva guatemala/costa rica/nicaragua, daca se combina cineva as lua cate 1 kg sa incerc mai multe, altfel iau singur 1-2 soiuri cate 3kg.

Reply
(07-09-2018, 12:53)renatoa Wrote: Mie trebuie sa imi trimiti e-mail-ul tau, caci numai pe baza de email pot face invitatia pentru acces la lista de preturi pe google spreadsheet.

Pentru cei indecisi, pentru inspiratie, sau ca sa intrebe cum este, am adaugat o a doua foaie, cu ce s-a cumparat anul acesta, in ordinea cantitatilor.

N-ar strica inca o foaie gen "comanda curenta" ca sa stie lumea cat mai lipseste si din ce sortiment ca sa inchidem cutia.

Reply
Pai in cazul de fata e simplu, avem... "ceva" cereri din "ce se poate"... :) asa, cam de jumatate de cutie, ma pot apuca de ambalat :P

Dar cum clientu trebuie multumit... o facui si pe asta :)

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)