Ca urmare a situatiei cu tanzania, l-am rugat pe bogdan sa nu desfaca a doua cutie care soseste azi, pana la clarificare.
Pe de alta parte, as avea niste observatii de facut...
- Nicaieri in definita
group buy nu se precizeaza ca initiatorul trebuie sa suporte paguba daca ceva nu merge bine.
- actiunea cu naturalele nu a fost facuta la initiativa mea, modelul meu initial de "afacere" era sa ofer o alternativa mai buna la cortina. Din proprie initiativa, fara impulsuri externe, nu as fi propus niciodata cafele peste 45 lei/kg, pentru care exista deja surse in tara.
- actiunea era destinata strict home roasterilor, nu si unor profesionisti, pentru tatonarea lejera a unor potentiali furnizori, fara nici un risc sau obligatie.
Chiar daca respectivii sunt doar la inceput de drum, capatarea experientei presupune si contactul direct cu furnizorul, cu toate frecusurile care implica asta.
Unul din ei a procedat corect, si dupa achizitiile initiale de "degustare", a luat contact direct si acum dezvolta o relatie de care e incantat, ca si mine de fapt, pana la episodul cu Tanzania.
Altul insa...
Chiar as fi curios sa stiu daca cineva a formulat intentii de returnare a marfii la Cortina, care pentru mine a fost sub acest standard.