Expobar Leva DB pompa rotativa, Mühle M68, Mazzer Major, Huky 500
Home coffee roasting is as fun and easy, or as exacting and technical, as you want to make it.
Sunt in cutia de care scriam mai sus... a carei locatie este stationara... avand in vedere suprapunerea Rusaliilor catolice cu cele ortodoxe ;)
02/06/2017 17:39 The parcel has reached the GLS location. Hungary Alsónémedi
Asa ca banuiesc ca pe maine se urneste mai departe catre Sibiu.
Nu vad legatura, aia e la mine deja, cu aia fara aia tot inseamna sa fac o comanda, de o cantitate minima, care nu poate sa vina decat in Bucuresti, ca eu in 3 zile nu mai sunt disponibil.
Daca vrei doar 1.5kg, rezerva mea strategica, o pot expedia maine.
Pai daca poti expedia rezerva strategica maine, nu poti expedia tot maine punga de 5kg Ethiopia ramasa? Ideea este sa nu mai faci alta comanda, si nici sa iti consumi rezerva strategica (ca d-aia e strategica [Image: tongue.gif] ) ci sa-mi trimiti ce ai "pe stoc". Daca este Ethiopia pe stoc si o pot primi repede nu ma mai intereseaza Columbia la care ma gandeam initial...
19-06-2017, 09:51 (Edited 19-06-2017, 09:51 by renatoa.)
Strategica nu este de consum propriu, ci ramasa din pungi de 5kg desfacute ca sa servesc cantitati mai mici.
Am Honduras, Guatemala, Tanzania si Columbia, cantitati intre 1.5 si 3kg.
Poti adauga la cele 5 kg de etiopia oricat din cele enumerate.
Continuam cu detaliile pe PM, unde astept si adresa.
Home coffee roasting is as fun and easy, or as exacting and technical, as you want to make it.
Ce se aude de 4 iulie? Colonistii mai arunca ceaiul in mare?
Si niste naturale mai scumpe
Costa Rican's Pilon & Potrero Naturals - 54
Costa Rica El Rodeo Yellow honey process - 58
Guatemala el Limon naturals - 48, cu semnul intrebarii
(21-08-2017, 21:37)renatoa Wrote: Guatemala el Limon naturals - 48, cu semnul intrebarii
ce-i cu semnul intrebarii? ca poti aduce sau pretul, sau ce?
baga-ma si pe mine cu 3kg de Guatemala el Limon naturals daca devine disponibila, daca nu 3 de Costa Rican's Pilon & Potrero Naturals.
Update:
- mexicanele sunt 46
- guatemala a intrat, este 49
- deenman, ar fi Ethiopia Rocko Mountain Reserve Natural , dar scumpa, spre 65 lei, minim 3 kg
pot sa ma sucesc si sa merg pe Ethiopia Rocko Mountain Reserve Natural? ca suna tare bine descrierea...
cat de "spre 65" este? :)