Welcome Back Log In Create Account

Cafea verde, comanda de grup... pe dos !

lol, e in prima pagina a topicului.

Reply
Am intrat pe thread mai recent, nu m-am uitat in urma [emoji3]
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1 SSP HU, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: V60 porcelain/Gabi/CT62 + Zerno Z2 SSP Brews, Bookoo Ultra scale, Timemore ProX kettle
Travel: Hario Alpha, Outin Nano + Femobook A2

Reply
Renatoa vreau și eu 6 kg, sa mi-o trimiți in 12 rate lunare PRAJITA, (nu-mi intra-n cutia poștală o cantitate mai mare). :)
Să-mi comunici amenda :)
Cafflano Kompresso, Clever Dripper, Kinu M47, Brewista Kettle.

Reply
poate trimite si peste Prut :D
<< echipament La Marzocco Linea (Slayer mod), La Pavoni Europiccola, Mazzer, Sette, filtrare apa pro Brita Purity >>

Reply
Renato,ai iformatii despre cele noi?
pe mine ma intereseaza el salvadoarele pt ca as vrea niste pacamara din zona asta.
Cuptoare | La Marzocco-uri | Rasnite | Acareturi multe multe

Reply
Deocamdata doar atat. De aia am lasat partea cu 10 days din mesaj ;)

Reply
Comenzi din primele sortimente de cafea se mai accepta? Am vazut ca Bogdan a scris in alt thread ca Honduras-ul se potriveste foarte bine la cappuccino (nuci ciocolata chestii trestii) si eu cam asta caut.

Sau daca aveti alte recomandari care stau mai bine la capitolul asta va ascult [Image: smile.gif]
Decent DE1Pro, Strietman CT2, Mazzer Philos, Kinu M47

Reply
Cum am mai scris, intentionez sa am stoc permanent, doar ca trebuie un pic de organizare pentru asta, acum doar tatonam cum este primit primul val.
Daca e nerabdarea mare... 1-2 kg de Honduras pot rupe din "special reserve" :)

Reply
2 kg ar fi suficient dar m-as simti prost sa-ti stric special reserve-ul [Image: smile.gif] Pot sa astept pana la urmatoarea tura, nu arde. Doar trece-ma te rog la "carnetel" [Image: biggrin.gif]
Decent DE1Pro, Strietman CT2, Mazzer Philos, Kinu M47

Reply
Probabil atunci nu va fi carnetel... voi anuntza in ziua in care se remprospateaza stocul, cum face Mihai cu prajirile "azi am primit xx kg Honduras", sau poate chiar din ziua plasarii comenzii, ca sa fie timp o saptamana pana soseste.

Reply
Am dat comanda si pentru a doua cutie.
10 kg Brazil Cruzeiro Rubi
5 kg Tanzania Blackburn
13 kg Ethiopian G1

Reply
Un nou sortiment de procesata natural, proaspat intrata in depozite, recomandata calduros, Brazilian Red Bourbon natural process from Minas Gerais, la 49 lei kg, o sa aduc vreo 10-15 kg in cutia urmatoare, care o asamblez acum.

De asemenea, una procesata Honey, da scumpa, de care am intrebat la apropo-ul lui bogdan, de aici.

Reply
Ca urmare a situatiei cu tanzania, l-am rugat pe bogdan sa nu desfaca a doua cutie care soseste azi, pana la clarificare.
Pe de alta parte, as avea niste observatii de facut...
- Nicaieri in definita group buy nu se precizeaza ca initiatorul trebuie sa suporte paguba daca ceva nu merge bine.
- actiunea cu naturalele nu a fost facuta la initiativa mea, modelul meu initial de "afacere" era sa ofer o alternativa mai buna la cortina. Din proprie initiativa, fara impulsuri externe, nu as fi propus niciodata cafele peste 45 lei/kg, pentru care exista deja surse in tara.
- actiunea era destinata strict home roasterilor, nu si unor profesionisti, pentru tatonarea lejera a unor potentiali furnizori, fara nici un risc sau obligatie.
Chiar daca respectivii sunt doar la inceput de drum, capatarea experientei presupune si contactul direct cu furnizorul, cu toate frecusurile care implica asta.
Unul din ei a procedat corect, si dupa achizitiile initiale de "degustare", a luat contact direct si acum dezvolta o relatie de care e incantat, ca si mine de fapt, pana la episodul cu Tanzania.
Altul insa...
Chiar as fi curios sa stiu daca cineva a formulat intentii de returnare a marfii la Cortina, care pentru mine a fost sub acest standard.

Reply
Pentru inlaturarea oricarei urme de umbra din acest topic vreau sa mentionez aici ca mie mi-au fost rambursati banii in totalitate pentru cafeaua necorespunzatoare si tin sa-i multumesc lui Renato pentru asumarea responsabilitatii si efortul depus in clarificarea acestei mici confuzii.
Ma bucura ca standardul etic a forumului e si in acest caz peste standardul limitat de raspundere comercial uzual.
La Pavoni, Mazzer

Reply
Care mi-ati baut etiopia procesata natural? :)
Expobar Leva DB pompa rotativa, Mühle M68, Mazzer Major, Huky 500
Home coffee roasting is as fun and easy, or as exacting and technical, as you want to make it.

Reply
Tocmai tu sa ramai fara naturala... dupa ce ai aruncat pastila.... :)
Sa mai ai incredere in coledzi...

Reply
Am in pregatire o cutie noua acum, inscrieri cu sortimentul si cantitatea dorita pe PM.

Lista completa de sortimente si preturi in postul #136.
Cu mentiunea ca Tanzania Blackburn nu mai exista naturala, ci numai full washed, aceeasi ferma Blackburn Estate, pret in jur de 40 lei, nestabilit precis inca.

Reply
Vreau și eu pentru următoarea comandă 1 kg Brazilia Red Burbon și 1 kg Brazilia Cruzeiro Rubi. Multumesc mult!!!
WPM Primus, Lelit PL162T, Lelit PL72, Pavoni`70, Honne, Varia VS3&Hypernova Ultra, Kinu M47, Rok espresso, Hario V60, Kaleido M10PRO

Reply
Sortimente noi, care vor veni in comanda urmatoare, ambele cam la 50 lei kg, au crescut pretentiile :)
El Salvador finca La Miravalle
https://www.coffeehunter.com/the-coffee/...miravalle/

si un Costa Rica Honey processing, de care nu am inca detalii.

Toate celelalte din paginile anterioare raman valabile.

Reply
Salut, in momentul de fata ce cafele se pot comanda pt cea mai rapida comanda? am nevoie de 2-3 kg de orice.

Reply
2-3 kg merge si maine, din federal reserve [Image: smile.gif]
Honduras 36 Guatemala 38 Tanzania (washed) 46

Lista cu link-uri pagina precedenta, postul #138

(23-05-2017, 21:13)deenman Wrote: Salut, in momentul de fata ce cafele se pot comanda pt cea mai rapida comanda? am nevoie de 2-3 kg de orice.

Reply
3 kg de Tanzania. Grupeaza-ma cu cineva cand trimiti o comanda la Bucuresti, las aici si nr meu de telefon ca sa fiu usor de contactat: 0770 365 821 - Denis.

Comanda este ferma si nu dau inapoi, multumesc.

Daca iti este mai usor, poti sa o trimit prin curier, si platecsc eu transportul, cum iti este mai comod.

Pm.

Reply
Brazil Cruzeiro Rubi ai?
Home coffee roasting is as fun and easy, or as exacting and technical, as you want to make it.

Reply
(23-05-2017, 22:09)deenman Wrote: 3 kg de Tanzania. Grupeaza-ma cu cineva cand trimiti o comanda la Bucuresti, ...

Pentru comanda la modul asta luat pe sus, nu am cu cine sa te cuplez, ca nu mai am nici o cerere in Bucuresti, doar daca nu mai apare pana maine cineva.

(23-05-2017, 22:12)Fane Wrote: Brazil Cruzeiro Rubi ai?

In cutia de vine sunt 3 kg deocamdata libere

Reply
nu mai sunt libere. cand vine?

Reply
As vrea si eu un 3-5 kg dintr-o naturală...mai prind?
Mazzer Major RPM variabil || San Marco Flexa cu DC brew boiler

Reply
Modific comanda, inca nu e plasata, zii doar mai exact din care si cata.

Reply
5kg ethiopia naturala. Thx.
Mazzer Major RPM variabil || San Marco Flexa cu DC brew boiler

Reply
Putem rotunji la 10? 5 nickso si eu 5?
Izzo Alex Duetto III|La Pavoni Pro|Cafflano® Kompresso|Aero Press|Honne|Anfim Lusso|Kinu M47|MYY47 Aerolite|Sözen Değirmen|Aillio R1 Bullet|.

Reply
Renatoa ma poti grupa cu nickso ca oricum trebuie sa ma intalnesc cu el.

Reply

Forum Jump:

Browsing: 2 Guest(s)