Welcome Back Log In Create Account

Cafea verde, comanda de grup... pe dos !

ceva procesat natural?
Expobar Leva DB pompa rotativa, Mühle M68, Mazzer Major, Huky 500
Home coffee roasting is as fun and easy, or as exacting and technical, as you want to make it.

Reply
+1 pentru procesat natural in afara Braziliei.
La Pavoni, Mazzer

Reply
Daca nu "plusa" bubu, ar fi fost convenabila Brazil Fazenda California Mundo , pe la vreo 43 lei, dar in rest sunt scumpe toate naturalele, intre 50 si 60

Reply
sa vedem ce mai zice lumea.

renatoa, ar trebui sa schimbi custom title din "Autosuspendat" in "Dealer"... :D
Home coffee roasting is as fun and easy, or as exacting and technical, as you want to make it.

Reply
Di...liu...

Reply
(17-03-2017, 13:16)renatoa Wrote: Daca nu "plusa" bubu, ar fi fost convenabila Brazil Fazenda California Mundo , pe la vreo 43 lei, dar in rest sunt scumpe toate naturalele, intre 50 si 60

ia pune o lista. eu as vrea o naturala pe la 50-60 de lei. si sunt convins ca si altii
Cuptoare | La Marzocco-uri | Rasnite | Acareturi multe multe

Reply
Brazil Fazenda California 42
Brazil Cruzeiro Rubi 48
Tanzania Blackburn 52
Guatemala Santa Clara 55
Ethiopia Gr1  59

Dar trebuie luat minim 15 kg dintr-un sortiment

Reply
Santa Clara e testata si e foarte buna.
Ethiopia are o descriere mai detaliata?
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1 SSP HU, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: V60 porcelain/Gabi/CT62 + Zerno Z2 SSP Brews, Bookoo Ultra scale, Timemore ProX kettle
Travel: Hario Alpha, Outin Nano + Femobook A2

Reply
eu zic ca sunt sanse sa gasim 5 musterii la doze de 3kg de cafea mai "de suflet". :)

Reply
au avut la origo acum ceva vreme o tanzania blackburn tot naturala care a fost teribila. din pacata stoc minuscul care s a terminat imediat.
ai pretul si la asta?
si vorba lui Fane, ne gasim sigur cativa sa impartim o punga din asta, chiar mai multe :)

Reply
Si eu, si eu...
Mazzer Major RPM variabil || San Marco Flexa cu DC brew boiler

Reply
Pai scrie mai sus la Tanzania Blackburn... 52

Daca ziceti ca va cuplati sa luati 15 Tanzania Blackburn@52 + 15 Guatemala Santa Clara@55, pai luni-marti a plecat.

Reply
Tanzania am avut dar nu Blackburn. Nu cumva trebuie procesata după cum îi este numele? Eu am prajit o
Tanzania mai la început de FC și a fost ok abia după o luna de stat în dulap. După câteva zile era suc de lămâie [FACE WITH TEARS OF JOY]
WPM Primus, Lelit PL162T, Lelit PL72, Pavoni`70, Honne, Varia VS3&Hypernova Ultra, Kinu M47, Rok espresso, Hario V60, Kaleido M10PRO

Reply
eu vreau 5kg brazilia, 4kg tanzania.
nu neaparat acum imediat, pot sa astept pana ne strangem iar de 30-45 kg.

Reply
Salut, bogdane, abia acu de 1 ora am ajuns si eu acasa, dupa o delegatie de 1 luna.

Pot ridica cafeaua mea de la tine, sau la cine bat la usa? sunt disponibil oricand in weekend.

Reply
(17-03-2017, 17:53)bogdan_geor Wrote: eu vreau 5kg brazilia, 4kg tanzania.
nu neaparat acum imediat, pot sa astept pana ne strangem iar de 30-45 kg.

28kg, cum e cutia de ai primit-o, nu trebuie mai mult de atat pentru o comanda.

Reply
e ok, dar asa putem lua doar 2 origini, eu ziceam de 45 kg ca sa putem avea 3, de ex brazilia/ethiopia/tanzania, de care sunt eu interesat

Reply
Ma bag si eu la cate 2kg din cele 3 origini..
Mazzer Major RPM variabil || San Marco Flexa cu DC brew boiler

Reply
Analizez, mijloacele de transport ne limiteaza la cantitatea pe care o stii, sau multiplu.

Reply
La Brazilia și Ethiopia mă bag și eu! Poate si Tanzania daca e atât de bună pe cât spuneți.
WPM Primus, Lelit PL162T, Lelit PL72, Pavoni`70, Honne, Varia VS3&Hypernova Ultra, Kinu M47, Rok espresso, Hario V60, Kaleido M10PRO

Reply
@Renato - pai nu ne pot trimite o cutie de 30kg si una de 15kg? ciudat sa nu vrea/poata.
@Mihnea - era f buna aia de la origo, despre asta nu stiu, problema mai importanta e ca cei de la origo stiu sa prajeasca :)

Reply
ne dai niste linkuri pt cafelele mentionate?
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1 SSP HU, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: V60 porcelain/Gabi/CT62 + Zerno Z2 SSP Brews, Bookoo Ultra scale, Timemore ProX kettle
Travel: Hario Alpha, Outin Nano + Femobook A2

Reply
https://www.coffeehunter.com/the-coffee/...alifornia/
https://www.coffeehunter.com/the-coffee/...00-rubi-2/
https://www.coffeehunter.com/the-coffee/...e-natural/
https://www.coffeehunter.com/the-coffee/...natural-3/

De Etiopia inca mai astept detalii.

Reply
tanzania pare exact la fel ca cea de la origo, singura diferenta este ca cea de la origo era din varietalurile kent/bourbon iar asta din kent/nyassa.
una peste alta cred ca a fost dintre cele mai bune cafele pe care le am baut.

eu o sa vreau 5kg de brazilia (prefer cruzeiro, dar e ok si cealalta) si 5kg de tanzania.
Nikso si el cate 2 kg din cele 2 de mai sus, si asteptam sa vedem daca si ce mai punem in noua comanda care o sa fie peste ~2-3 saptamani.
daca vreti fac eu un tabel cu o centralizare, ca aici pe mesaj e greu sa vezi cine ce vrea si iar se trezesc colegi uitati/ramasi pe dinafara.

@Mihnea - tanzania e o cafea de densitate mare, crescand la altitudini de peste 1700-2000m, deci e posibil sa fi iesit acra la o prajire ca cea pt o cafea de alt. mai joasa, fiind relativ nedezvoltata - doar o idee.
insa cafeaua e buna, merita s-o incerci.

Reply
Merg pe mana lui Bogdan si iau si eu 5 de tanzania
Lelit Bianca, Mahlkonig K30, Mahlkonig X54, V60, Aeropress, Cafflano Kompresso, Handpresso Pump, Airgrind.

Reply
mi-a ajuns si mie transportul. lipsesc 3 grame... :P
m-as baga si eu la niste procesata natural, dar nu apuc sa o consum in ritmul asta. sau noi aici ne pregatim de brexit?

pls scoteti semnaturile de la Tapatalk.

Reply
si eu am primit cafeaua
Iti multumesc Renato  [Image: smile.gif] [Image: smile.gif] [Image: smile.gif]
Bellezza Francesca | G-iota | Bezzera Unica | La Pavoni | Ceado E5P | Kinu M38 | Gene Cafe 

Reply
@Bogdan..merg pe mana ta si iau eu restul de sac din tanzania. Deci 15 kg-5 bogdan-2nikso= 8 pt mine, daca nu gresesc.
La Pavoni, Mazzer

Reply
Mai eram si eu pe-acolo :) ramasesera 3 kg din sac

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Lelit Bianca, Mahlkonig K30, Mahlkonig X54, V60, Aeropress, Cafflano Kompresso, Handpresso Pump, Airgrind.

Reply
bun, atunci confirm 10 kg tanzania.
La Pavoni, Mazzer

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)