Hello There, Guest! Login Register


Poll: Doriti sau nu limitarea pretului unui produs SH de pe bursa, la maxim valoarea de cumparare?
You do not have permission to vote in this poll.
Da, pretul de vanzare trebuie sa fie limitat la maxim valoarea de achizitie, asa cum a fost si pana acum. Consider ca este o regula echitabila intr-o comunitate
41.67%
55 41.67%
Nu, piata SH ar trebui sa fie libera si sa ne intereseze doar starea produsului nu si costul sau initial
30.30%
40 30.30%
Nu, fiecare vanzator e liber sa puna ce pret doreste, dar in anumite conditii care sa evite specula: sa fie primul proprietar, sa fie transparent legat de pretul de cumparare, sa nu vanda mai mult de doua produse pe an cu pret mai mare etc.
12.88%
17 12.88%
Da, pretul de vanzare trebuie limitat, insa pentru o perioada determinata, un anumit nr. de ani, apoi produsul poate capata valoare istorica (nu se mai gaseste, modelul nou e mult mai scump, a fost o serie limitata, a fost o serie de test etc.)
15.15%
20 15.15%
Total 132 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

Bursa - negociere oferte, sugestii de imbunatatire

Înţeleg ideea de vânzare la liber dar fiind un forum de specialitate cred că este important să evităm bijniţa şi samsăreala.
Am mai fost membru pe alte forumuri şi inevitabil sunt unii care cred că pot face un ban (poate uneori îl şi fac) aducând tot felul de echipamente care mai de care şi expunându-le pe forum. Problema este că în ziua de azi/ ieri fiecare dintre noi putem cumpăra de pe eBay, aşa că inevitabil, pentru profit, se ajunge la samsăreală. Prin controlarea preţului de vânzare genul ăsta de indivizi sunt goniţi pe site-uri generice gen olx, okazii etc. Este adevărat, oferta pe forum e mai mică, dar raportul semnal / zgomot incomparabil mai bun.

În plus, fiind o piaţă mică (poate spre deosebire de site-ul german), se poate trasa un echipament anume, dacă a avut des reparaţii etc. Desigur că vânzătorul nu este fericit dar cumpărătorul evită o ţeapă.
Am votat pt menţinere, am 3 achiziţii de pe forum şi nu mă deranjează să le vând peste un timp cu cât le-am luat minus desigur uzură.
BPlus Apollo şi La Pavoni Europiccola, Cafelat Robot şi Kinu Phoenix, Cafflano Kompresso şi Porlex Mini
 
 
Reply
@micrenda
Am zis "Pana la urma voi cei care cititi aici sunteți vanzatorii de maine" cu gandul la interesul vostru, al tuturor userilor.
Pentru intrebari colaterale, am mai primit report-uri, general vorbind. Cred ca cea mai buna metoda este utilizarea PM-ului in acest caz.
Buna analogia cu sticla de vin  Smile
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan
 
 
Reply
Ce ziceti de o perioada pilot de 6 luni in care dispar limitarile legate de pretul de vanzare pentru produsele mai vechi de 4 ani?
M-am tot gandit si inclin spre varianta unei libertati de vanzare, insa cu anumite considerente morale in spate, cum ar fi faptul ca esti primul proprietar. Cred ca trebuie sa dam cumva credit si cumparatorului initial pentru inspiratia de a-si fi procurat cum mult timp in urma (4-5 ani) un produs ce va capata "valoare istorica peste ani" datorita fiabilitatii.

Ma mai gandeam si la varianta licitatiei, adica vanzatorul sa porneasca de la maxim pretul de achizitie, ca si pana acum, iar mai departe intr-un termen limita de 10 zile spre exemplu sa astepte oferte, urmand ca la final sa selecteze obligatoriu varianta cea mai buna exprimata in topic. 

Pareri?
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan
 
 
Reply
Finnaly! Smile

Interesantă și varianta cu licitație, doar că ar trebui delimitate treburile, adică să poți posta anunț cu licitație dar și cu preț fix.
Gaggia Classic 2012 & ARCO 2in1
 
Reply
Cred și eu ca preturile trebuie ajustate în functie de situația curenta, asta îmi ambele situații dacă scad dar și dacă cresc.
Ex. Eu iau azi un lelit cu 1500 RON și mâine se face 2000 RON, eu cu cât îl vând poimâine?
Ms
Espressor: Lelit PL41TEM ,  Rasnita: Baratza Sette 270wi, Sita : Ascaso 
 
Reply
In mod normal, piata de sh ar trebui sa fie libera, spun in mod normal deoarece aici vorbim totusi de o comunitate, care si-a exprimat (intrebata fiind) parerea in legatura cu asta.

Gasesc ca licitatia ar fi un lucru benefic, viitorul cumparator va stii cat a costat initial produsul, mai departe avand libertatea sa ofere cat vrea, in cunostinta de cauza.
ACS Minima, Timemore Sculptor 078s
 
Reply
In lipsa unui sistem tip ebay, va aparea o avalansa de oferte spre finalul perioadei, pana atunci fiind posibile oferte de genul "plus zece lei", ceea ce mi se pare enervant.

De asemenea, licitatia ar obliga vanzatorul sa astepte x zile, in timp ce unele produse se vand in cateva minute.

Deci, ca licitatia sa functioneze fara neplaceri, cred ca vanzatorul ar trebui sa fie liber sa stabileasca dc e licitatie sau pret fix si sa stabileasca unitatile de crestere pe care e dispus sa le accepte. (+ 1 leu/+10/+100 etc.), precum si nr de zile pt care e dispus sa astepte vanzarea. Pt unele produse, care s-ar vinde imediat, 10 zile mi se pare multicel.

Iar apropo de eliminarea limitarilor pretului de vanzare, total de acord. Suntem cu totii adulti. Poate uneori imaturi cand vine vorba de upgradita, de GAS si de dogme, insa totusi adulti.
Honne, Wilfa Uniform + SSP, Aergrind, Bezzera Aria
 
Reply
Bune observatiile! 
Totusi pe licitatie trebuie reguli mai stricte. Spre exemplu, daca dupa cele X zile impuse de tine (da, sa fie la libera alegere) nu vrei sa vinzi produsul la pretul cel mai mare, opresti licitatia si o repornesti peste o saptamana in speranta unui pret mai mare, topicul va fi sters si nu mai ai dreptul sa postezi pe bursa X luni. Aceasta si celelalte probleme ridicate necesita supraveghere mai detaliata, din partea intregii comunitati,
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan
 
 
Reply
Oricum as da-o, mie tot imoral mi se pare ca cineva sa vina intr-o comunitate, sa nu ii ceara nimeni nimic, nici macar vreun numar minim de postari, absolut nimic si pur si simplu sa benefecieze de un discount semnificativ, doar pentru ca acea comunitate exista. Sa posteze cu mandrie poze cu noua achizitie, sa multumeasca moderatorului pentru discountul surpriza, pe care nicaieri in alta parte nu l-ar fi gasit, apoi sa vina in mijlocul aceleiasi comunitati, sa vanda mai scump produsul acelorasi membrii datorita a caror existenta a beneficiat de reducere, pe motiv ca sic, nu se mai gaseste rasnita din aia, v-o dau eu tot voua mai scump! Pur si simplu mi se pare injositor! Oare cand a cumparat initial, de ce nu a protestat ca a prins loc in fata la pret mic, fara sa i se ceara absolut nimic?! De ce nu a cumparat produsul la acel pret mare al liberei piete, pe care la revanzare il invoca?!

Si se poate si mai rau de atat, in opinia mea, desigur. Am vazut de curand, un produs din acela ce se vinde ca painea calda, cumparat de pe bursa de aici de un coleg pe faza si iute de mana, revandut dupa vreo 2 luni tot pe bursa, cu vreo 15% mai mult. Na, piata e intr-adevar libera...

Pentru produsele cumparate din afara forumului, e alta poveste. Se poate cere si de 10 ori pretul de achizitie. Cat timp cel caruia intentionezi sa ii vinzi nu ti-a facilitat cumpararea initiala la un pret mai nimic, poti cere oricat de mult vrei, nu mi se mai mare deloc imoral.
La Marzocco GS3, Expobar Brewtus Flow Control, Mazzer Kony E, Mazer Major, Acaia scales, Bravo Tools, Duomo, Kribli
Brew/altele: Baratza Forte BG, Comandante C40 MK3, Kinu M47, Kruve, C. Kompresso, V60, Kalita, Aeropress, French Press
 
Reply
Foarte bun si acest punct de vedere, cam in spiritul acesta a fost facut regulamentul initial. De aceea am propus la schimbare faza cu licitatia. Adica acel cumparator onest scoate produsul la pretul de achizitie (evident, daca este vorba de o unitate fara modificari, adaugari de functii etc), mai departe responsabilitatea morala fiind transferata celui care ofera suplimentar. Vanzatorul va putea spune stop oricand doreste pana in ziua si ora de final. 
Practic ar fi o punte intre Fecioara si Balanta  Rolleyes  in ideea de a lasa ceva mai libera vanzarea produselor cu valoare istorica.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan
 
 
Reply
O singura idee as expune: produsele alfa, beta sau alte variante din perioada de R&D, se vand tot timpul la un pret sub pretul produsului final de retail. Cam asa face ACS pe forumul englezesc. Nu cred ca am vazut vreodata pe cineva care sa incerce sa vanda un produs cumparat la un pret promotional, mai scump doar pentru ca produsul actual, imbunatit e mai scump.... 

Dar la noi e imposibil sa nu bage cineva batul....
 
Reply
Liviu, licitatia de care zici e la produsele de arta: se incepe cu un pret mic dupa care creste pana unde exista disponibilitate.
Ceea ce se vinde aici sunt de obicei produse care pe masura timpului si a uzurii isi pierd din valoare.
In cazul rasnitei Kinu, problema e la fabrica care nu are produsul in permanenta la vanzare, in rest e o rasnita si ea.
Vedeti voi incotro va indreptati, dar eu negocierea o vad in jos de regula.
Numai bine!
Home: La Marzocco Linea Micra, Niche Zero
Past: Lelit Anita PL042EMI, Lelit Elizabeth, Eureka Atom Specialty 65E, Kinu M47 Phenix, Lelit PL162T Bianca
 
Reply
Dilmea era in directia produselor care sunt puse la vanzare cu pret mai mare decat cel de achizitie, unele modele ale unor brand-uri reusind sa acumuleze valoare, contrar pietei SH normale.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan
 
 
Reply
Oare licitatia cu pret de pornire egal cu cel de achizitie nu este tocmai o incurajare la suprapret, la bisnita, mai ales ca ar fi organizata pe un site de impatimiti ai cafelei, tocmai cu produse destinate acestui hobby?! Daca espressoman ar fi o platforma neutra, pe care s-ar vinde tot felul de ace, brice si... altele, poate ca ar mai exista o sansa de piata libera, dar asa... Daca intr-o herghelie de cai flamanzi s-ar vinde ovaz la licitatie, oare pretul la care s-ar ajunge ar fi cel corect?!
Sau (hmm..) poate tocmai asta se urmareste? Un pas in plus, trecerea de la hype la superhype in jurul unor produse fabricate in Ro sau importate de unii importatori mai simpatici? Chiar nu as vrea sa cred ca forumul asta va ajunge in acel punct "super-comercial"...

Daca o asemenea metoda se adopta, oare va mai fi cineva care va scoate la vanzare un produs cu un pret corect, care sa reflecte diminuarea valorii sale, raportata la durata de folosire de la achizitionare pana la vanzare? Va fi suficient un singur anunt si un singur impatimit care sa ofere mai mult, iar de acolo va incepe supraevaluarea tuturor produselor scoase la vanzare, cam toti vor cere "la noroc" pretul de achizitie. Si cred ca mereu se va gasi fie un impatimit, fie un incepator indoctrinat de sutele de topice mentinute active, in care cativa nu obosesc sa recomande Lelit 41 + Kinu.

Iar despre valoare istorica, hai sa fim putin realisti. Vorbim de o asemenea valoare, la produse la care au trecut minim 20-30 de ani de la fabricarea ultimului model din respectiva serie, nicidecum despre o rasnita al carui model nu a ajuns nici macar la maturitate, fiind inca de abia la inceputul dezvoltarii, testand piata cu v1, v2, v3, etc, cu upgrade-uri si downgrade-uri cu care se testeaza inca piata si marja de profit.

Si nu pot sa ma abtin sa nu ma intreb: Oare are espressoman parghiile necesare sa supravegheze o procedura (fie ea si rudimentara) de licitatie? Are posibilitatea sa sanctioneze eventualele derapaje atat ale vanzatorilor, cat si ale cumparatorilor? Eu as crede ca nu prea are, atata timp ca nu are aceste parghii nici macar pentru a scapa de trollingul a vreo 2 membrii, bazandu-se doar pe toleranta si puterea infinita de acceptare a situatiei, din partea majoritatii membrilor.

Scuze daca am fost prea sincer! E poate din cauza cafeinei dintr-un V60 matasos, dulce si fructat, dintr-o Etiopia Ye Genet naturala, prajita de Bogdan G, macinata cu Comandante la 27 de clickuri.
La Marzocco GS3, Expobar Brewtus Flow Control, Mazzer Kony E, Mazer Major, Acaia scales, Bravo Tools, Duomo, Kribli
Brew/altele: Baratza Forte BG, Comandante C40 MK3, Kinu M47, Kruve, C. Kompresso, V60, Kalita, Aeropress, French Press
 
Reply
Toate aceste discuții sunt generate de râșnițele Kinu M47 care sunt se pare foarte cerute, chiar și la 1000 de lei. Restul râșnițelor și espressoarelor se vând mult mai prost și mai greu. 

Eu zic că ar trebui interzisă vânzarea Kinu și totul s-a rezolvat. Nu va mai fi nimeni vătămat.
Gaggia Baby Millennium, Macap M2M stepless, Eureka Mignon Manuale, Kinu M47, Aeropress, V60, Timemore B75, Acaia Pearl
 
Reply
Imi permit sa-mi dau si eu cu parerea (ca posesor de Kinu "clasic"): nu mi se pare moral sa ceri mai mult decat ai dat pe produs. Este insasi definitia bisnitei, a samsarelii. Cine a cumparat-o cu 1000 de lei (sau cu 700 de lei) a cumparat-o datorita acestui forum. Asa ca daca doreste sa o vanda mai scump, sa o vanda pe alte platforme (olx, ebay...), nu aici. Si spun asta constient fiind ca este posibil sa fac si eu un upgrade intr-un viitor (incert momentan) la Kinu si o voi scoate la vanzare. Dar chiar daca voi pierde posibilitatea sa "fac si eu niste banuti", voi ramane cu constiinta impacata.
Pentru mine asta e o comunitate unde ar trebui sa ne ajutam unul pe celalalt nu doar cu sfaturi, si in nici un caz sa nu profitam unul de celalalt.
Acasa: Lelit PL41TEM/Mazzer SJ//--//Expobar Brewtus IV/Niche Zero
Deplasare: Kinu M47/Flair Signature PRO
 
Reply
@kum

+1

... si eu sunt de aceeasi parere , insa cercetand vanzarile precedente de Kinu M47 , am observat pretzuri de 1100 lei , apoi cineva a mai vandut una cu 900 lei si ... toata lumea a fost multzumita.
    Ce sa intzeleg de aici ? ... ca decat sa fiu considerat prost , mai bine hotz ? Cool ... Din acest motiv am decis sa ma situez undeva la mijloc - iar daca acel " castig " ramas de 80 lei - sa zicem ca ar putea fi pus , pe seama devalorizarii leului in totzi acesti ani.
    In plus de aceasta ... ne cramponam de acesta " mica marire " a pretzului , dar parca tot e mai bine decat la liber ...
Bosco P - Honne S / LM Micra - Pico / Pavoni Expo - Niche Zero / Baratza ESP / C40 MK III / Gene CBR 101 ...
 
Reply
Despre moralitate nu stiu, pt mine e un cuvant-umbrela sub care se ascund de multe ori alte lucruri. 

Dar sa ceri cuiva sa vanda un produs care azi costa putin peste 1300 cu 690 de lei mi se pare nerezonabil, si asta tot un cuvant-umbrela, sub care se ascund de multe ori alte lucruri.
Honne, Wilfa Uniform + SSP, Aergrind, Bezzera Aria
 
Reply
Pe factura scrie 725 iar pretul cerut a fost de 900 de lei. Sau cel putin eu asa am inteles (daca am inteles gresit, imi cer scuze). Diferenta ar fi de 180 de lei.

(22-09-2020, 11:55)cradun Wrote: Despre moralitate nu stiu, pt mine e un cuvant-umbrela sub care se ascund de multe ori alte lucruri. 

Dar sa ceri cuiva sa vanda un produs care azi costa putin peste 1300 cu 690 de lei mi se pare nerezonabil, si asta tot un cuvant-umbrela, sub care se ascund de multe ori alte lucruri.

Poate vinde cu pretul pietei pe alte platforme, nu aici. Ca atunci cand a cumparat acel produs nu l-a cumparat la pretul pietei ci la un pret redus. Si asta strict datorita faptului ca facea parte din aceasta comunitate.
Nu il impiedica nimeni sa meaga pe olx, ebay sau pe alte platforme si sa ceara cat crede. Aici insa e cu totul altceva... Ca daca vii tu sa ceri o informatie referitoare la espresso, vii aici si o ceri in loc sa mergi la service (unde e posibil sa fii taxat). Nu vreau sa ma laud, dar eu cand mi-am luat Lelit-ul aveam acasa un espresor mai ieftin care avea un mic defect. L-am donat aici pentru piese, nu am cerut nimic. Cam asta e spiritul.
Daca trebuie sa detaliez mai mult, deja simt ca nu are rost. Am pretentia ca sunt intre oameni care deja au inteles ideea.
Acasa: Lelit PL41TEM/Mazzer SJ//--//Expobar Brewtus IV/Niche Zero
Deplasare: Kinu M47/Flair Signature PRO
 
Reply
@kum, Levo este unul din cei care contribuie la forum, cu o vechime destul de mare. Sa il trimiti sa vanda pe olx mi se pare nedrept si cumva lipsit de respect. Parerea mea e ca a dobandit in decursul anilor dreptul de a folosi bursa espressoman si nu un site pe care se vand de toate.

Si sa pui semnul egal intre un Kinu cu uzura zero si niste piese de espressor stricat mi se pare din nou nerealist.
Honne, Wilfa Uniform + SSP, Aergrind, Bezzera Aria
 
Reply
(22-09-2020, 11:55)cradun Wrote: Despre moralitate nu stiu, pt mine e un cuvant-umbrela sub care se ascund de multe ori alte lucruri. 

Dar sa ceri cuiva sa vanda un produs care azi costa putin peste 1300 cu 690 de lei mi se pare nerezonabil, si asta tot un cuvant-umbrela, sub care se ascund de multe ori alte lucruri.

Deci la asta s-a ajuns, nu mai exista moralitate cand e interesul meu.... Sau din perspectiva vanzatorului, mai jmecher si imoral decat prost si cinstit.

Frumoasa comunitate aveti....
 
Reply
@dev, sa il numesti pe Levo smecher si imoral pt ca vinde cu 900 un produs care acum costa 1360 de lei e exact ce fac userii care te numesc pe tine troll pt ca au alte pareri decat tine si pt ca digera mai greu ce spui tu.

Adica sa pui o eticheta fara sa tii cont de ansamblul situatiei, fara sa tii cont de contributia lui Levo la forum, de alte vanzari ale lui la forum, de pretul actual al produsului vandut si, mai ales, de preturile anterioare la care s-a vandut pe bursa Kinu.

Parerea mea de persoana imorala si interesata e ca doar cumparatorul (in speta, eu) ar fi putut avea vreo obiectiune, ori eu am considerat pretul rezonabil si m-am bucurat ca pot cumpara Kinu de la cineva de incredere.

Restul vorbim acum pt ca avem alte treburi mai neplacute de facut si le amanam vorbind despre moralitate pe forum...
Honne, Wilfa Uniform + SSP, Aergrind, Bezzera Aria
 
Reply
Totusi, fapta in sine, de vanzare la suprapret, este definitia de dictionar a bisnitei/speculei.
De asemenea, in trecut, anunturi deschise in aceleasi conditii, au fost inchise pe motiv de regulament. 
Nu mai e cazul de "lipsa de respect" si fata de acei membri, care si ei indeplineau aceleasi conditii de a avea dreptul de a folosi bursa?
Propun in acest caz si alte amendamente la regulament, de exemplu o lista de useri carora li se permite orice, din moment ce oricum se intampla.
Macar sa nu mai fie discutii.
 
Reply
Domnu' Radu, mai cititi si ce se scrie inaintea dvs, cu precadere pasajele scrise chiar de persoanele pe care incercati sa le aparati. Pe scurt, domnu' Levo a observat un comporament pe forum si si-a incercat norocul. 

Si inca o data, nu ati cumparat produsul care costa acum 1350 cu 900, ci ati cumparat un produs care a costat 690, redus de la 1000 pentru membrii forumului, cu 900 de lei. Produsul actual nu e acelasi cu cel de acum 3-4 ani. 

Nu e treaba mea sa judec contributia unuia sau altuia la forum dar cine a inteles care e directia si ce e "bine", si-a vazut, in general, de drum.
 
Reply
Daca preturile obiectelor vandute de userii sanctionati prin inchidere au crescut la fel cum a crescut pretul la Kinu, atunci avem un subiect de discutie. Nu vad cum putem sa ignoram cresterea pretului (de nou) la M47 si sa folosim exclusiv criteriul vanzarii cum un pret peste cel de achizitie.
Honne, Wilfa Uniform + SSP, Aergrind, Bezzera Aria
 
Reply
Eu tot nu înțeleg care e faza! Dacă eu am un bun, cer cât vrea sufletul meu pe el! Ce o tot dăm cotită cu moralitatea și mai știu eu ce. Dacă e să o luăm așa dau următorul ex.; se vinde o Kinu M47 cu 720 Ron, o cumpără un 'coleg' apoi o vinde pe olx sau ebay cu 1100, simplu. Ce ziceți de asta, cât de moral e?
Gaggia Classic 2012 & ARCO 2in1
 
Reply
Ok, @dev, am citit ce ai spus, avem pareri contrare, am citit ce s-a scris mai sus si cred ca afirmatia lui Levo a fost o ironie, nu il vad nici pe Levo si nici pe majoritatea userilor de aici bucurandu-se la un profit de o suta si ceva de lei.
Honne, Wilfa Uniform + SSP, Aergrind, Bezzera Aria
 
Reply
Cand cumperi un produs exclusiv prin intermediul forumului la un pret preferențial, bunul simț ar trebui sa spuna ca nu-l vei vinde la un preț superior din bun simț. (Exista siteuri dedicate în acest sens) Rasnitele astea sunt mult prea marketate și ultra recomandate. Am vazut useri care reprezentau diverși distribuitori care sugerau produse proprii și au fost zburați de pe forum.
Probabil nu erau "power user".


Gaggia Classic 2013
Eureka Mignon Specialità 15BL
Gaggia Classic 2013, Eureka Mignon Specialita 15BL, Cafflano Kompresso, Aeropress
 
Reply
Eu as lasa pretul de vanzare liber, eventual cu obligativitatea mentionarii pretului de achizitie (si a anului, pt ca este important din perspectiva inflatiei). Astfel fiecare posibil cumparator e liber sa judece fiecare situatie in parte.

Dpmdv e greu de stabilit si urmarit reguli clare care sa se aplice tuturor contextelor/situatiilor.

Si acum, revenind la cazul de care se tot aminteste, nici mie nu mi-ar conveni sa vand un Kinu M47 impecabil, aproape nefolosit din ce am inteles, la pret (sau poate mai putin) de Kinu Phoenix, fie el si nou, doar din cauza ca acum cativa ani am dat ceva mai putin pe el.
Profitec Pro 600 | Honne | Bravo tamper & distributor
 
Reply
(22-09-2020, 12:44)cradun Wrote: Daca preturile obiectelor vandute de userii sanctionati prin inchidere au crescut la fel cum a crescut pretul la Kinu, atunci avem un subiect de discutie. Nu vad cum putem sa ignoram cresterea pretului (de nou) la M47 si sa folosim exclusiv criteriul vanzarii cum un pret peste cel de achizitie.

Pai era vorba de fix acelasi produs, chiar anunt recent, deci aceleasi conditii.
Paralel cu discutia pro/contra pret de vanzare, eu asta am vrut sa arat cu degetul dubla masura in aplicarea "selectiva" a regulamentului. Sau poate n-am inteles eu bine, si e "nedrept si cumva lipsit de respect" sa presupui ca regulamentul e pentru toti la fel?
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 2 Guest(s)