*admin edit - postare mutata si editata de
aici adresata lui vladdooo
Acum inteleg, aveam eu o vaga banuiala, ce tot scriau unii si altii pe la sectiunea de regulament a bursei, cum ca pentru o transparenta totala cel mai corect si cinstit este ca prima interpelare cu dorinta de a testa/rezerva/cumpara sa fie pe topic, pentru ca ulterior sa se comunice pe PM, cum mi se pare cel mai normal.
Daca nu se inteleg pe PM, titularul topicului revine pe forum si precizeaza ca anuntul este de actualitate si se reia ciclul, eventual cu urmatorul care si-a exprimat dorinta de a cumpara. Altfel se nasc multe confuzii, plus ca se pot rata alte oferte disponibile, ca de fapt asta e problema.
Parerea mea e ca daca cumparatorul a hotarat sa trimita direct PM este de datoria vanzatorului sa vina pe topic si sa zica acest lucru, macar sa stim si noi, restul, cum stam.
Cazul este concret, asa cum iti scriam si tie cand am hotarat sa cumpar de la tine, ca am stat in cumpana daca sa iau lelitul care tocmai ce s-a dat sau asta de la tine. Intelegi unde bat?
Daca stiam mai din timp ca ai rezervat pentru Ammon poate ca as fi incercat sa iau lelitul, poate nu o mai prindeam nici pe aia pentru ca am vazut ca s-a dat repede, dar nu se stie. In schimb eu am stat linistit, fiind singurul de pe topic care si-a exprimat dorinta clara de a cumpara.
Nu mica mi-a fost mirarea cand dupa nici 7 ore sa apara un mesaj cum ca ai avea o discutie cu Ammon.
Plus ca intre cele doua postari ale mele ai avut doua inca care, cred ca oricine intelege asta, produsele sunt foarte disponibile, si ca nu sunt rezervate pentru nimeni. Una pe 03.05 cu pretul redus pentru tot pachetul si inca una pe 5.05 cu de actualitate, ce sa intelegem din asta, ca pana la urma priveste pe toata lumea?
Plus ca pe PM, in ziua respectiva, mi-ai zis ca rasnita e de actualitate, dar ca numai pe week-end o poti da, iar, ce sa inteleg din asta?
Repet, poate as fi incercat sa iau lelitul, poate, dar asa...
Nu-i bai, o sa mai apara rasnite, nu-mi fac griji, dar sunt de parere, poate nu e una avizata pentru ca sunt nou in peisaj, ca prima interpelare trebuie sa fie neaparat pe topic, nu pe PM.
Pot sa te inteleg, serios, asa cum ti-am zis ca-ti dau si Skertonu sa-l testezi, sa zici ca te-a cautat Ammon primul, ca nu era hotarat si ca se mai gandeste, cand nu a mai zis nimic, porobabil, ai pus in continuare ca sunt disponibile, iar intre timp Ammon s-a razgandit, repet, pot sa inteleg, dar hai sa discutam toate astea pe topic, sa le vedem cu totii. Pe PM ar trebui stabilite numai detalii, gen unde, cand, cum ne intalnim sa testam/vedem/verificam/cumparam.
Oare gresesc eu cand afirm toate astea?
Imi pare rau de postul mai lung, dar nu pot sa ma abtin, asa sunt eu, imi place sa spun ce ma doare, la fel ca si pe topicul cu rasnita lui Bogy, unii dintre voi poate stiu.
[Image: smile.gif])
Va multumesc pentru intelegere, Teo.