Hello There, Guest! Login Register


Bubucalu - Buimac

#91
ETHIOPIA NATURAL ARICHADe abia am primit pungile comandate (prăjită pe 29.12) și nu m-am putut abține – am desfăcut o punga și am făcut prima încercare – rasnire pe Kinu M47 și injectata cu kompresso – a ieșit o bomba de arome de migdale cu un gust fin de ciocolata neagra și o amareala supla, parca de cireșe amare. Având în vedere ca a fost prima extracție, cu rasnita calibrata pe alta cafea, pot spune ca este o cafea foarte buna pe care sunt curios sa o descoper în cele 488g ce le mai am.
Acasa: DC Studio, Compak E8 + OE Funnel, Bravo Tools
Delegatie: Kinu M47, Cafflano Kompresso si Aeropress
 
Reply
#92
nu ma consider un mare bautor de cafea in schimb Panama Gheisa "Buimaca" mi-a facut diminetile mai frumoase si mi-a deschis apetitul pentru cafele de specialitate. despre prajitor pot spune:un mare domn pasionat care cauta sa isi imbunatateasca tehnica constant
 
Reply
#93
Guatemala Las Ampolas

Recomand oricui cafeaua Prajitoriei Buimac cat si interactiunea cu Cosmin (cuvintele sunt de prisos).
Vibiemme Domobar Super 2B PID, Site IMS, Kinu M47, Tamper dinamometric
Prev: LaSpaziale S1 Vivaldi II, Mazzer Mini E, Baratza Sette 270W
Prev: Gaggia Evolution PID, Varion Home, Ascaso I-mini I1
Prev: Ariete Picasso 1365
 
Reply
#94
Dragilor,
va multumesc pentru sustinere si implicare,
concursul Buimac s-a incheiat.
Castigatorii sunt:
1. Bogdan_c87 3x250g ce vrea el
2. RaduMoldovan 2x250g
3. Mihai123 2x250 guji (ultima comanda)
La Pavoni, Mazzer
 
Reply
#95
Cafeaua mea de sarbatori Big Grin minunata GUJI .
multumesc!
HX-e61-eric | Honne by Hedone
 
Reply
#96
Și iată-i pe distinșii câștigători. [Image: 0f0f36c29ec3b7c941910b1757b0b363.jpg][Image: fe780fd9b56aa40005a4c68d6eee6836.jpg][Image: 7722bc3910897a90ddc6a3854205e834.jpg]
La Pavoni, Mazzer
 
Reply
#97
Am ramas dator cu o impresie ce imi statea pe limba - Felicitari buimacule pentru Guji, excelenta, fructata, light!
Lelit Bianca, Honne Slim ~ In vacanta: Kinu + Kompresso
Past: Expobar Brewtus IV, Mahlkonig Vario K30 
 
Reply
#98
Am degustat cu placere Panama Jurutungo Caturra, m-a dat pe spate Panama Geisha si am incercat si Etiopia Guji in V60 si desi nu sunt bautor de filtru, am ajuns sa o recomand si altora. Felicitari si continua tot asa, @bubucalu!
Acasa: Lelit PL91T, Honne, Wilfa Svart, Brewista Artisan, Brewista Smart Scale, AeroPress, V60
Birou: Lelit PL92T, Lelit PL72, Kinu M47
 
 
Reply
#99
Buimacul e pe camp, buimacul e pe camp... Campul de flori si pomi fructiferi Smile Cu un touch de ferment. As fi preferat si o varianta mai light gen omniroast cu o bulina Smile dar scurtand preinfuzia si coborand temperatura rezolvi. Recomand ca de obicei sa se lase macar 10-14 zile la degazat.  

[Image: 10nfbg7.jpg]
Lelit Bianca, Honne Slim ~ In vacanta: Kinu + Kompresso
Past: Expobar Brewtus IV, Mahlkonig Vario K30 
 
Reply
Coincidență... fără să-ți fi citit mesajul, am fost la Cosmin ieri ș-am luat aceeași cafea (plus alte chestiuni, de care nu mai amintesc, dar pentru care-i mulțumesc de generozitate).
Am încercat Costa Rica pe două mașini: un Gaggia Classic și pe Brewtusul meu. Gustul... plăcut, poate ușor acid, impresionant oricum pe Gaggia (deși boabele au fost rîșnite pe un Krups). La mine, cu preinfuzie, cu PID-ul la 92 de grade, a dispărut aciditatea, a ieșit însă cam prea amar. Una peste alta, mi-a plăcut mult, mai cere însă timp de joacă.
Kinu M47, ROK, Expobar Brewtus IV-R
 
Reply
Dragi colegi espressomen,
in atentia celor interesati,
Praitoria Buimac pleaca in vacanta intre 19 si 29 iunie si implicit inchide portile. Voi impiedica, in aceasta perioada, posibilitatea de a face plati, in gest de curtoazie pentru cei neinformati sau neatenti, insa pana atunci si imediat dupa, totul normal.
Multumesc pentru intelegerea si sustinerea voastra, indispensabile.
[Image: jPUWHpi.jpg]
La Pavoni, Mazzer
 
Reply
(01-04-2019, 15:47)Lyvyoo Wrote: Buimacul e pe camp, buimacul e pe camp... Campul de flori si pomi fructiferi Smile Cu un touch de ferment. As fi preferat si o varianta mai light gen omniroast cu o bulina Smile dar scurtand preinfuzia si coborand temperatura rezolvi. Recomand ca de obicei sa se lase macar 10-14 zile la degazat.  

[Image: 10nfbg7.jpg]
Liviu, de unde e ceasca? Pe langa cafea sunt pasionat si de cesti Smile
DeLonghi EC201CD.B, Kinu M47 Phoenix, Lelit PL043MMI
 
Reply
Vacanta placuta, Cosmin.
factory g106, m47, ims, kazak accessories, fluid bed roaster
 
Reply
Ceasca era un prototip de la o fabrica din CLuj. Am zis ca facem cestile Espressoman dar uite ca nu m-am hotarat la logo si a ramas in aer deocamdata Sad((  
Are si Buimac cesti, tot de acolo.

Speram sa vina Cosmin cu poze frumoase de pe plantatiile lumii Smile Enjoy!
Lelit Bianca, Honne Slim ~ In vacanta: Kinu + Kompresso
Past: Expobar Brewtus IV, Mahlkonig Vario K30 
 
Reply
Am luat de la Cosmin o Ethiopia Guji si o Ethiopia Aricha. Desi aveam cafea in rasnita nu am avut rabdare si am schimbat-o cu Guji. 

Pentru mine Guji s-a dovedit a fi  excelenta! Doar o singura data am mai baut o cafea care sa-mi placa la fel de mult.

Felicitari Cosmine!
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)