Hello There, Guest! Login Register


Bubucalu - Buimac

#91
ETHIOPIA NATURAL ARICHADe abia am primit pungile comandate (prăjită pe 29.12) și nu m-am putut abține – am desfăcut o punga și am făcut prima încercare – rasnire pe Kinu M47 și injectata cu kompresso – a ieșit o bomba de arome de migdale cu un gust fin de ciocolata neagra și o amareala supla, parca de cireșe amare. Având în vedere ca a fost prima extracție, cu rasnita calibrata pe alta cafea, pot spune ca este o cafea foarte buna pe care sunt curios sa o descoper în cele 488g ce le mai am.
Acasa: DC Studio, Compak E8 + OE Funnel
Delegatie: Kinu M47, Cafflano Kompresso
 
Reply
#92
nu ma consider un mare bautor de cafea in schimb Panama Gheisa "Buimaca" mi-a facut diminetile mai frumoase si mi-a deschis apetitul pentru cafele de specialitate. despre prajitor pot spune:un mare domn pasionat care cauta sa isi imbunatateasca tehnica constant
 
Reply
#93
Guatemala Las Ampolas

Recomand oricui cafeaua Prajitoriei Buimac cat si interactiunea cu Cosmin (cuvintele sunt de prisos).
Vibiemme Domobar Super 2B PID, Site IMS, Kinu M47, Tamper dinamometric
Prev: LaSpaziale S1 Vivaldi II, Mazzer Mini E, Baratza Sette 270W
Prev: Gaggia Evolution PID, Varion Home, Ascaso I-mini I1
Prev: Ariete Picasso 1365
 
Reply
#94
Dragilor,
va multumesc pentru sustinere si implicare,
concursul Buimac s-a incheiat.
Castigatorii sunt:
1. Bogdan_c87 3x250g ce vrea el
2. RaduMoldovan 2x250g
3. Mihai123 2x250 guji (ultima comanda)
La Pavoni, Kinu m38
 
Reply
#95
Cafeaua mea de sarbatori Big Grin minunata GUJI .
multumesc!
HX-e61-eric | Honne by Hedone
 
Reply
#96
Și iată-i pe distinșii câștigători. [Image: 0f0f36c29ec3b7c941910b1757b0b363.jpg][Image: fe780fd9b56aa40005a4c68d6eee6836.jpg][Image: 7722bc3910897a90ddc6a3854205e834.jpg]
La Pavoni, Kinu m38
 
Reply
#97
Am ramas dator cu o impresie ce imi statea pe limba - Felicitari buimacule pentru Guji, excelenta, fructata, light!
Lelit Bianca, Honne Slim ~ In vacanta: Kinu + Kompresso
Past: Expobar Brewtus IV, Mahlkonig Vario K30 
 
Reply
#98
Am degustat cu placere Panama Jurutungo Caturra, m-a dat pe spate Panama Geisha si am incercat si Etiopia Guji in V60 si desi nu sunt bautor de filtru, am ajuns sa o recomand si altora. Felicitari si continua tot asa, @bubucalu!
Lelit PL91T, Honne, Lelit PL72, Wilfa Svart, Kinu M47, Brewista Artisan, Brewista Smart Scale, AeroPress
 
Reply
#99
Buimacul e pe camp, buimacul e pe camp... Campul de flori si pomi fructiferi Smile Cu un touch de ferment. As fi preferat si o varianta mai light gen omniroast cu o bulina Smile dar scurtand preinfuzia si coborand temperatura rezolvi. Recomand ca de obicei sa se lase macar 10-14 zile la degazat.  

[Image: 10nfbg7.jpg]
Lelit Bianca, Honne Slim ~ In vacanta: Kinu + Kompresso
Past: Expobar Brewtus IV, Mahlkonig Vario K30 
 
Reply
Coincidență... fără să-ți fi citit mesajul, am fost la Cosmin ieri ș-am luat aceeași cafea (plus alte chestiuni, de care nu mai amintesc, dar pentru care-i mulțumesc de generozitate).
Am încercat Costa Rica pe două mașini: un Gaggia Classic și pe Brewtusul meu. Gustul... plăcut, poate ușor acid, impresionant oricum pe Gaggia (deși boabele au fost rîșnite pe un Krups). La mine, cu preinfuzie, cu PID-ul la 92 de grade, a dispărut aciditatea, a ieșit însă cam prea amar. Una peste alta, mi-a plăcut mult, mai cere însă timp de joacă.
Kinu M47, ROK, Expobar Brewtus IV-R
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)