Welcome Back Log In Create Account

Animale de companie

E bine sa mai aveti una, se simt mai bine.
Bezzera Aria, PL41TEM, G-IotaVS, Eureka Mignon Specialita, M47 Phoenix, ibric, AeroPress, Kompresso... and V60/Hario Buono

Reply
[Image: PnC0pRP.jpg]
Lelit Bianca V2 | Giota Pro 83 | Niche Zero | Bravo tools | Duomo 8 | VST, IMS baskets | Kompresso/Krinder
Past: | Honne | G-iota 64 | Fiorenzato F64 EVO | Quamar T48 AUT | Rancilio Rocky | Rancilio Silvia V3 | Reg Barber Tall C-Flat |

Reply
El este "Domnule" Kite (zmeul). Azi a făcut 3 luni.
[Image: jr0Lu8T.jpg][Image: Vsyzldm.jpg]
DC Studio, Bentwood Vertical 63, Bravo Tools, Acaia Pearl, brew stuff, apa RO Zepter

Reply
[Image: cccddebf705df2f3984538ad72fbea64.jpg]
Bobita.
Bezzera Aria, PL41TEM, G-IotaVS, Eureka Mignon Specialita, M47 Phoenix, ibric, AeroPress, Kompresso... and V60/Hario Buono

Reply
(12-02-2021, 23:14)Mihai L Wrote: E bine sa mai aveti una, se simt mai bine.

cine? pisica sau copii?
Cuptoare | La Marzocco-uri | Rasnite | Acareturi multe multe

Reply
Syma ?

Reply
(13-02-2021, 09:55)bogdan_geor Wrote:
(12-02-2021, 23:14)Mihai L Wrote: E bine sa mai aveti una, se simt mai bine.

cine? pisica sau copii?

Pisica era subiectul in propozitie.
Copiii presupun ca sunt facuti, nu luati. [emoji23][emoji23][emoji23]

Reply
Lupta de clasa se ascute la noi in micro societate....[Image: 6003289e3fa16c20135686249d76a4b7.jpg]
Gaggia Classic 2013, Eureka Mignon Specialita 15BL, Cafflano Kompresso, Aeropress

Reply
[Image: usa0tuM.jpg]
Expobar Leva DB pompa rotativa, Mühle M68, Mazzer Major, Huky 500
Home coffee roasting is as fun and easy, or as exacting and technical, as you want to make it.

Reply
... Iar sunt bunic ... Undecided

[Image: JUCkyfp.jpg]
Bosco P - Honne S / LM Micra - Pico / Pavoni Expo - Niche Zero / Baratza ESP / C40 MK III / Gene CBR 101 ...

Reply
My Zoe...
[Image: OrUn5EH.jpg]
La Spaziale Mini Vivaldi II & Baratza Sette 270; Past: Ascaso Steel Uno TERMOPID, Rancilio Silvia, Baratza Sette 30

Reply
ea e Artemis
[Image: rTCofI4PiayhXHh4oQnYErhUT6OOXbkrYgyDGUCM...authuser=0]
[Image: BMu4yAYnar5mXalkZxKG4xQeYfTCs5GLBhJW4ypn...authuser=0]
~ Home - Bianca V2 & Eureka SD; Travel - Bialetti Brikka ~

Reply
Lou  :D
[Image: txxDx8y.jpg]
Lelit Bianca V2 | Giota Pro 83 | Niche Zero | Bravo tools | Duomo 8 | VST, IMS baskets | Kompresso/Krinder
Past: | Honne | G-iota 64 | Fiorenzato F64 EVO | Quamar T48 AUT | Rancilio Rocky | Rancilio Silvia V3 | Reg Barber Tall C-Flat |

Reply
Sper ca sunt acceptate si tomberoneze pentru ca tocmai am gasit o poza cu blanoasele mele din ograda si mi-am adus aminte de topicul asta :D .

Poza de asta-vara:
[Image: xqQKbBlh.jpg]

si una din weekend:
[Image: jUpftjh.jpg]

Reply
(15-12-2021, 19:19)vdub Wrote: Sper ca sunt acceptate si tomberoneze pentru ca tocmai am gasit o poza cu blanoasele mele din ograda si mi-am adus aminte de topicul asta :D .

Poza de asta-vara:
[Image: xqQKbBlh.jpg]

:))
ACS Minima, Timemore Sculptor 078s

Reply
Par si fi baut ceva alcoolic si sunt out of order… [emoji23]

Mai jos, in dreapta e un new entry, Luna.
[Image: e0fe61ef2b13a80054dcc0552f0fddfe.jpg]

Reply
(15-12-2021, 22:05)Mihai L Wrote: Par si fi baut ceva alcoolic si sunt out of order…

Stimabilele pline de energie, cand erau mici aveau grija ca atunci cand nu dormeau sa faca dezordine acolo unde era curatenie, haos unde era liniste s.a.m.d :bc: . In stanga lor era o cutie imensa plina cu borcane si sticle destinate reciclarii/reutilizarii/returnarii iar danselor, acolo le placea cel mai mult sa se joace.
Luna pare curioasa si nedumerita, inca nu stie cu cine are de-a face spre deosebire de Bobita care e deja tired of your shit :D

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)