Welcome Back Log In Create Account

Animale de companie

[Image: Lh2h1uX.jpg]
ECM Technika V Profi switchable PID / Eureka Mignon Specialita 16CR / PL41TEM / PL043MMI / ibric Cu / ibric Ag / french press / spirtieră :D

Reply
El e Otto :D
[Image: TRV3PFD.jpg]
Linea Micra | MK E 64 ws

Reply
Expobar Leva DB pompa rotativa, Mühle M68, Mazzer Major, Huky 500
Home coffee roasting is as fun and easy, or as exacting and technical, as you want to make it.

Reply
... Aha ... deci asa se fabrica blugii aia de vara ( ... cu vedere la picioreta ... :D ... )
Bosco P - Honne S / LM Micra - Pico / Pavoni Expo - Niche Zero / Baratza ESP / C40 MK III / Gene CBR 101 ...

Reply
[Image: nw6SGwk.jpg]
Brewtus, Honne, Mazzer Major, Kinu M47 Classic

Reply
Ea e Leya, un pui de border collie de 10 luni...și e fericita dimineața când primește și ea putina spuma de lapte

Reply
[Image: OzFbrA8.jpg]
El e Leo si de acum va face pipi sub acoperis :banan: , multumim @Leo777

Reply
Cu placere, ma bucur sa am un tiz asa frumos! :)
Lelit PL72 William, Lelit PL92T Elizabeth, Kinu Phoenix

Reply
Atunci, hop si eu. Astia-s motanii mei maidanezi.[Image: 6AZiQ3T.jpg]
Profitec Pro 600 | Honne | Bravo tamper & distributor

Reply
Sunt super :).
Lelit PL72 William, Lelit PL92T Elizabeth, Kinu Phoenix

Reply
Motanul Billy! [Image: cc56ac5e4cdfbb2f05fa20aa912802ee.jpg]
Gaggia Classic 2013, Eureka Mignon Specialita 15BL, Cafflano Kompresso, Aeropress

Reply
Oscar Puiucul ( are și Facebook) [Image: 9aa012ef9c5ba03e48e5f966744ec44e.jpg]

Trimis de pe al meu VOG-L29 folosind Tapatalk
Lelit PL91T & MahlkonigVario Grinder.

Reply
Benică

[Image: b9ddfd1357189756.jpg]
[Image: bd1c621357189762.jpg]
ꟼₚᵣₒ ₈₀₀/ VOSTOK 1Gr/ Hoᴎᴎɘ Ꙅlim // Atom W65 //ꙄɘTTɘ WI //M47 Titan ₘₐₙ ₐₜ wₒᵣₖ

Reply
Salut! Soția mea s-a hotărât ca e momentul sa împrospătăm familia cu încă un suflet și ca ar fi bine sa avem un "esel" intre cei doi băieți (sau teroriști cum le zic eu ? - unul de 3 și unul de 7 ani). Ea a avut un caniche timp de 15 ani și are experiență (zice ea).
I s-a pus pata pe beagle și s-a pus pe căutat. 
Am încercat inițial sa o fac sa se răzgândească dar m-a cam convins și pe mine. 
Deoarece vrem sa fim siguri ca adoptam un beagle sănătos, va întreb și pe voi - Știți o canisa de beagle serioasa pe care o puteți recomanda?
DC Studio, Bentwood Vertical 63, Bravo Tools, Acaia Pearl, brew stuff, apa RO Zepter

Reply
Salut!

Pot întreba. ;)
Dar... câinele nu se ia după aspect (din păcate) ci după temperament. Pe cât de frumoși și simpatici, pe atât de puțin docili. :(
Sunt năstrușnici rău.

Și dacă tot am scris aici. Recomand pentru labrador in Romani Canisa Clear Passion de la Timișoara. Mai precis acolo e un cățel pe nume Duckinson Horace - am avut onoarea de a-l avea ca pui pana la 8 luni. Din motive ce m-au sfâșiat a trebuit sa îi găsesc un nou cămin. Acolo am avut speranțe ca ii va fi bine. Originar e de la o Canisa din Franța cu exemplare f faine! Acest Horace a fost campion național (romania și Serbia la juniori). Știu și un frate de-al lui, exemplar foarte frumos și deosebit de inteligent.
2017.11 Lelit Victoria, Kinu M47  ► 2018.09 Profitec Pro 300, Kinu M47 + Niche  ► 2019.09 Dalla Corte  S + u ⋑ ı o, Niche 

Reply
Sunt total de acord!
Tocmai obraznicimea lui Îmi place și mie. Am văzut ca sunt năstrușnici, încăpățânați, jucăuși, neastâmpărați etc. Înțeleg ca trebuie muuuulta răbdare și calm, dar dacă poate întrece băieții la nebunii e tare.

(19-11-2020, 22:07)N3cks Wrote: Salut!

Pot întreba. ;)
Dar... câinele nu se ia după aspect (din păcate) ci după temperament. Pe cât de frumoși și simpatici, pe atât de puțin docili. :(
Sunt năstrușnici rău.

Și dacă tot am scris aici. Recomand pentru labrador in Romani Canisa Clear Passion de la Timișoara. Mai precis acolo e un cățel pe nume Duckinson Horace - am avut onoarea de a-l avea ca pui pana la 8 luni. Din motive ce m-au sfâșiat a trebuit sa îi găsesc un nou cămin. Acolo am avut speranțe ca ii va fi bine. Originar e de la o Canisa din Franța cu exemplare f faine! Acest Horace a fost campion național (romania și Serbia la juniori). Știu și un frate de-al lui, exemplar foarte frumos și deosebit de inteligent.
DC Studio, Bentwood Vertical 63, Bravo Tools, Acaia Pearl, brew stuff, apa RO Zepter

Reply
(20-11-2020, 00:28)Elian_CT Wrote: Tocmai obraznicimea lui Îmi place și mie. Am văzut ca sunt năstrușnici, încăpățânați, jucăuși, neastâmpărați etc. Înțeleg ca trebuie muuuulta răbdare și calm, dar dacă poate întrece băieții la nebunii e tare.

Sper ca nu stai la apartament Smile
Am avut vecini cu beagle, not fun...
LMLM (slayer mod) + Bentwood | Hario V60/Nel Drip+Aergrind
(ex: Brewtus IV, Lelit PL41EM, Gaggia Gran Style, Honne, Kinu M47, Sette 270Wi, Porlex)

Reply
(20-11-2020, 00:28)Elian_CT Wrote: Sunt total de acord!
Tocmai obraznicimea lui Îmi place și mie. Am văzut ca sunt năstrușnici, încăpățânați, jucăuși, neastâmpărați etc. Înțeleg ca trebuie muuuulta răbdare și calm, dar dacă poate întrece băieții la nebunii e tare.

Pot întreba. ;)
Sunt năstrușnici rău.

Go for it!

Aștept un răspuns... care și unde are fi o Canisa buna de Beagle.

La modul general când vreți sa luați un cățel (sau pisica) și căutați Canisa, recomandat ar fi proprietarul canisei sa pună mai multe întrebări ca voi. Dacă nu pune întrebări (in mod serios) atunci nu va pierderi timpul, caci e pus pe profit nu pe creșterea rasei in mod sănătos.
Ar trebui sa primiți întrebări de genul:

De ce vreți rasa asta?
Ce știți despre rasa?
Unde îl țineți?
Aveți timp sa va Ocupați de cățel? Ce serviciu aveți? Cât timp liber va acordați?
Îl luați cadou? (O Canisa serioasă nu ar vinde niciodată un cățel pe post de cadou! Mai mult in occident canisele închid in perioada marilor sărbători tocmai sa evite astfel de clienti - animalele nu se fac cadou - e o decizie personală și chiar dacă e la limita decizia spre un da, pasul trebuie sa îl facă viitorul proprietar)
De-obicei o Canisa serioasa nu are pui “pe banda”, adică nu are in stoc mereu și de cele mai multe ori stai la coada și aștepți și un an pentru un loc la pui. Adică nu ai 7-8 femele, ca nu pot face fata sa le îngrijească și pe ele și pe pui. Sau pot, dar aici telul e profitul nu calitatea.
Cățelul vine vaccinat, cu Cip (și nu din acela pus cu termometrul ;))) ) și pedigree, carnet de sanatate, contract de vânzare cumpărare.
Dacă ceva trebuie sa fie la mică înțelegere, cum e tipic in romania, Renunțați.

Ce am scris ca și recomandare nu se exclud și sunt cumulative, dar nici nu sunt categorice. Sunt ca niște puncte care ar trebui sa va ridice un semn de intrebare asupra seriozității canisei.

Sfat: chiar dacă e mai scump ca “dincolo” veți avea mai putine neplăceri la Canisa. Adică iei ieftin dar apoi îți deschizi farmacie sa îl însănătoșești.

Relativ recent am vrut sa luam o pisica, un british shorthair. Nu prea au vrut sa ni-l dea caci locuiam la casa și nu era gardul de așa natura sa nu poată pleca/fugi, și in casa nu aveam posibilitate sa ținem ușile închise mereu sa nu poată ieși. Și dorea sa rezolvam cumva problema asta... dar logistic/tehnic nu prea aveam cum (cu doi copii mici care lsa ușile deschise oricând).
Acesta un un exemplu bun, as zice.
2017.11 Lelit Victoria, Kinu M47  ► 2018.09 Profitec Pro 300, Kinu M47 + Niche  ► 2019.09 Dalla Corte  S + u ⋑ ı o, Niche 

Reply
Cam același puncte sunt valide si pentru crescătorii de pisici.
La Pavoni Europiccola, Kinu M47
(Romanian is not my native language, sorry for my mistakes)

Reply
(20-11-2020, 12:46)micrenda Wrote: Cam același puncte sunt valide si pentru crescătorii de pisici.

Exact! Confirm!

Și as vrea sa mai adaug: așa cum as recomanda unui iubitor de cafea la început de drum sa se alăture aici, așa recomand celor ce caută animal de companie sa dea mare atenție / pret acelor câtorva “condiții” expuse, fără însă a fi limitative - sigur exista și alte elemente ce ajuta la găsirea unui crescător pasionat.

Așa cum luam cafeaua de la prajitorii de specialitate, cu atât mai mult tind sa cred ca vom lua animale de companie de la crescători cel puțin de aceeași calitate.

Reply
Un punct bun de plecare este asociația felis, o asiciatia de crescători de pisici.

https://www.felisromania.ro/

Fac ei parte din federația (nu știu care este termenul exact) FIFe, care ar trebui sa fie echivalentul cu SCA ale cafelei.

Acolo se poate găsi o lista de breeders cu renume/acreditati, și câteva indicații despre cum sa alegi un crescător responsabil.

De la ei am luat acum 8 ani un British short air minunat și, în afara faptului ca cred ca este un porc in blana de pisica (cântărește 9 kg), este foarte sănătos și cu un caracter deosebit.

Cred ca ceva asemneator exista și pt crescători de căței, doar trebuie cautat.
La Pavoni Europiccola, Kinu M47
(Romanian is not my native language, sorry for my mistakes)

Reply
(20-11-2020, 00:28)Elian_CT Wrote: Sunt total de acord!

Pot întreba. ;)
Sunt năstrușnici rău.

Din păcate nu am un răspuns referitor p recomandare Canisa pentru Beagle.

Reply
Avem un prieten veterinar care ne va ajuta sa alegem.
A cam facut-o pe Mrs sa renunte la ideea de Beagle si acum se uita dupa Schnauzer Pitic. 

Dupa ce a discutat cu mai multi proprietari si fosti proprietari (din pacate pentru catelusi) a inteles ca va fi dificil sa ne acomodam in apartament cu nebunaticul de beagle.

Asa ca saptamana asta ne vom hotari.
Am discutat cu 2 canise din IF (House Iriss Kennel si Canisa Philandros) si vor fi puiuti disponibili in primavara.

Reply
Cred ca stai mai bine decât cu Beagle.... ;)

Reply
e greu cu beagle la apartament. nu imposibil, dar nu prea e un mediu care sa-i placa. catelul la care am dat la monta catelusa noastra e tinut la apartament dar stapana il scoate zilnic la plimbare, il duce si la padure unde-l lasa liber, cand vrea sa plece acasa da un claxon si apare si el dupa vreo 10 min. Smile si unul dintre puiutii care i-am dat unei cunostinte e tinut tot la apartament, dar fac cu randul sa-l scoata la plimbare.... ideal pt beagle e la curte si cu compania altor catei si in varianta asta n-ai treaba cu ei.

de sezon:

[Image: 4lNbSwB.jpg]

[Image: WgWWyU2.jpg]

Home coffee roasting is as fun and easy, or as exacting and technical, as you want to make it.

Reply

Reply
ea este Muu si are 3,5 luni. :)

[Image: 5ULjlae.jpg]

Reply
... Sa-ti traiasca @Fane ... :az:...  ( daca al tau motzaie , al meu doarme pe el Cool )

[Image: TVdWVLa.jpg]
Bosco P - Honne S / LM Micra - Pico / Pavoni Expo - Niche Zero / Baratza ESP / C40 MK III / Gene CBR 101 ...

Reply
Aștept și eu sa fiu servit de umanoidul asta.... [Image: 0ef45fd4083fe1bfbfc6d7dcba1d2822.jpg]

Trimis de pe al meu MAR-LX1A folosind Tapatalk
Bianca V3 Black <> FlairPro3 <> Ikape58<>EurekaSD <> BravoTools <> KinuM47Clasic <> FellowStaggEKG <> HarioSwitch <> Paragon Nucleus <> Refractometru <> Prajitor Nucleus Link
Past : Mara X

Reply
[Image: 1db4e7a43d88a5cc5dba77d6b83ad6b2.jpg]
taman ce m au convins si pe mine copii sa luam pisica. am acceptat pt ca i au pus numele pacamara.
Cuptoare | La Marzocco-uri | Rasnite | Acareturi multe multe

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)