Espressoman infocat
Posts: 240
Joined: May 2015
Bucuresti
...
[/quote]
Asta prajesc si eu acum, si parca sa zic ca cea dinainte, Guji Mulish a fost mai buna... dar nu am decat doua prajiri pana acum, mai incercam si alte abordari.
[/quote]
De unde, maestre? Mulish Mulimush?
Priviți spre orizont, nu spre pământ
Posts: 12.977
Joined: Feb 2015
Craiova
Prajitor din tara, nu mai conteaza, ca recolta aia a fost bauta de cateva luni.
De fapt eu am prins un rest de 1.3 kg de pe fundul sacului, avand noroc ca era sub minimul masinii respectivului.
Espressoman Administrator
Posts: 12.621
Joined: Mar 2012
Bucuresti
M-am amuzat si eu cum pe topic despre amareala in ceasca se recomanda cafea italiana...
In espresso nu e valabila vorba romaneasca celebra "cui pe cui se scoate". Daca ai sensibilitate la aciditate nu merge sa te tratezi cu espresso acid, iar daca ai sensibilitate la amar desigur ca nu merge sa te tratezi cu boabe prajite in stil italian.
@
Chiordiacul - In cazul tau te-ar ajuta extraordinar daca ai putea vizita cateva cafenele de specialitate unde sa bei din origini diferite (nu prea mlute sa nu te ametesti mai rau), apoi sa iei cu tine acasa cate o punga si sa compari gustul. Daca in cafenea ai gasit gustul care trebuie, atunci ai un reper spre care sa te indrepti si acasa si eventual sa revii si aici cu anumite concluzii.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan
Espressoman infocat
Posts: 212
Joined: Dec 2020
Braila
Acum am cafea de la claro kenya si m am jucat putin cu pid ul am crescut temperatura altceva in ceasca vorbeam de unul singur prin casa ce inseamna un grad in plus. Inca sunt afon dar sa stiti ca ma ajutat f mult acest site si bineinteles voi, thanks.
Vreau sa comand data viitoare tot de la claro.
Nuova simonelli by mia/Lelit41 tem/Kinu simplicity/G-iota df-64/Hario drip pot woodneck/Gene cafe.