Espressoman fresh
Pitești
Salutări tuturor !
Ce modele de esspresor manual dar și ce automatic recomandați ? ??
Buget 3500 lei
Vă mulțumesc frumos !!!
Priviți spre orizont, nu spre pământ
Craiova
29-04-2024, 16:13
(This post was last modified: 29-04-2024, 16:14 by renatoa.)
Fiecare si-a ales ce are dupa niste criterii personale, care adesea sunt contradictorii cu ale altora.
Cu atat mai mult cu criteriile dv... sublime, dar lipsa.
Asa ca va urma o avalansa de recomandari ca sa fie postari acolo, ca de potrivit... doar din intamplare.
Asa ca mai bine discutam de politica... cu cine votati ?
Espressoman Administrator
Bucuresti
Spune mai exact speta ta, esti nehotarat intre un tip sau altul? Esti la curent cu modul de functionare al fiecarui tip? Vrei sa faci acasa espresso in stilul dintr-o cafenea sau vrei doar la o apasare de buton?
Uita-te si pe email caci la inregistrare ai primit un mesaj cu vreo cateva informatii esentiale.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan
Espressoman fresh
Pitești
29-04-2024, 16:54
(This post was last modified: 29-04-2024, 16:54 by alex107.)
Știu ce fac ambele,sunt nehotărât încă pe care din ele să merg,îmi place mai mult esspreso realizat cu,cel manual dar cel automatic este mai practic,am băut zilele trecute un esspreso maxim de concentrat la un Jura automatic și am fost mulțumit. Tânjesc după un manual sau semiautomat dar momentan nu am experiență. Nu am oferite prea multe detalii deoarece nu vreau să restrâng opțiunile. Vreau doar să mă ajutați vă rog,cu ajutorul experienței voastre,cele mai bune modele,indiferent de brand,în jurul acestui preț. După ce o să primesc recomandările o să caut detalii pe net și o să aleg unul.
Vă mulțumesc frumos și revin cu poze după achiziție
Espressoman Administrator
Bucuresti
Acest forum nu se ocupa de automate pentru ca nu prea sunt espressoare. Poti citi mai multe aici:
https://www.espressoman.ro/espressoarele-automate/
Despre semiautomate si necesitatea unei rasnite in combinatie cu ele ai un articol generalist, primit si la inregistrare, aici:
https://www.espressoman.ro/care-espresso...oi-restul/
Incepe cu aceasta baza minima de cunostinte, iar in cazul in care ramai pe varianta de semiautomat revino cu intrebari. Daca ramai pe automate, atunci nu vei gasi informatii pe acest forum.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan
Espressoman fresh
Pitești
29-04-2024, 20:15
(This post was last modified: 29-04-2024, 20:17 by alex107.)
Ok pentru că m-ați "certat"
rămân pe semiautomat sau manual.
Am un Sage 875 folosit,cumpărat de la un prieten,cost final cu totul 1100 lei,un deal prost părerea mea,care stă în cutie,nu are următoarele accesorii:
- portafiltru 54 mm și filtru/filtre
- tamper
- cana
Nu știu ce să fac,să îl vând chiar și în pierdere și să o iau de la 0 să mă orientez către altul sau să îi cumpăr accesoriile acestuia + o râșnită bună precum am citit în articolul tău și poate pe viitor iau unul mai bun :39:
Dacă mă sfătuiți să îl păstrez pe acesta momentan,de unde aș putea cumpăra accesoriile ?
Nu am încredere în ce am găsit pe net.
Espressoman infocat
Deva
E bun acel Sage. Își face treaba. Cumpără ce-i lipsește (cele de breville ar trebui să se potrivească doar e același aparat), cafea bună și dă-i înainte și ar trebui să ai rezultate mai mult decât decente. Spor!
Acs Evo leva - bentwood v63 - kinu m47 classic+brew burr - V60