Cat de putin sa consumi ca sa iti bati capul cu pastratul perfect pentru 1 kg...
Care e departe de a fi perfect... aerul intrat la desfacerea zilnica anuleaza orice avantaj al cutiei.
Cel mai simplu si la fel de eficient o imparti in pungi... 500+250+2x125, ultimele pentru consumul curent.
Cand se termina cele mici, cea de 250g devine 125+125, apoi cea de 500 se transforma in 250+2*125.
Eventual ce nu e la consum curent poate fi tinut la frigider, nah...
(02-01-2019, 11:09)dev Wrote: Unde e prețul mai mic după ce scazi reducerea de 10% la barshaker?
Vad ca in link-ul de la barshaker reducerea e ceva mai mare de 10% si e de aprox 13%. Astfel pretul de pe barshaker este cu 5 lei mai bun. Ramane de vazut costul de transport.
06-11-2024, 13:20 (Edited 06-11-2024, 13:21 by renatoa.)
Vazut, pasat. Cel testat de mine nu ii statea garnitura, sarea cum apasam 3-4 cm.
Plus ca prea mari, chiar si cel de 1 litru. Rulez 3 sferturi in permanenta, nu -ar fi aranjat nici o combinatie, chiar daca nu avea problema cu garnitura.
Cel mai important: s-au dus, au fost sapt trecuta :) s-a discutat intr-un topic de ocazii diverse.
06-11-2024, 14:31 (Edited 06-11-2024, 14:32 by emilceteras.)
(06-11-2024, 13:20)renatoa Wrote: Vazut, pasat. Cel testat de mine nu ii statea garnitura, sarea cum apasam 3-4 cm.
Plus ca prea mari, chiar si cel de 1 litru. Rulez 3 sferturi in permanenta, nu -ar fi aranjat nici o combinatie, chiar daca nu avea problema cu garnitura.
Cel mai important: s-au dus, au fost sapt trecuta :) s-a discutat intr-un topic de ocazii diverse.
Inseamna ca am prins marfa buna, nu sare garnitura. In privinta dimensiunii nu ma deranjeaza deoarece capacul se ajusteaza exact la volumul de cafea. Scuze ca n-am vazut topicul potrivit
Se ajusteaza capacul, asta si e ideea pentru care le cumperi... doar ca 200g in cea mica de 1 litru inseamna 2 degete pe fund, si spatiu ocupat cat nu am.
Nu ai de ce sa te scuzi, mai curand ar fi trebuit la vremea aia sa anuntam si aici.
Salut!
Eu sunt mulțumit în sensul că pt mine e mai ok să păstrez cafeaua în "borcan" decât în pg, plus că mai scoate și mare parte din aer. Dacă influențează cu ceva gustul nu-ți pot spune deoarece cumpăr cât consum în două săptămâni și nu-i relevant.
Dacă vrei să-ți cumperi, recomand ceva mare, să încapă minim 500g de boabe.