Welcome Back Log In Create Account

Achizitie vaselina Molykote Compund 111

(27-12-2017, 00:24)Ciprian Wrote: De unde l-ai luat si cât a costat ? Știai ca mai suntem câțiva interesați [emoji6]

Elektra Leva |
M47

... Da stiam ... , dar mai stiam , ca doriti si un pret bun per buc . ( la mine pretul are mai putina relevantza ) l-am luat impreuna cu mai multe chestii de aici ...

... Scuze , ... dar daca am vazut ca nu este agreeat nici pretul si nici cantitatea , am fost sigur ca nu o sa mai doreasca nimeni ... si eu doream Cool  ... oricum ar fi fost ... si mi-am luat in final .
Bosco P - Honne S / LM Micra - Pico / Pavoni Expo - Niche Zero / Baratza ESP / C40 MK III / Gene CBR 101 ...

Am înțeles, eu am o singura reținere la comenzile din afara ca de multe ori transportul e mai mai scump decât produsul in sine dacă îl cumperi individual [emoji29]
Dacă ai temeri ca expira la tine ma ofer sa iti cumpăr parte [emoji41][emoji23]

Elektra Leva |
M47
Brasilia Mini SB | Macap M42M
Elektra Leva S1 '85 | Kinu M 47

(27-12-2017, 00:40)Ciprian Wrote: Am înțeles, eu am o singura reținere la comenzile din afara ca de multe ori transportul e mai mai scump decât produsul in sine dacă îl cumperi individual [emoji29]
Dacă ai temeri ca expira la tine ma ofer sa iti cumpăr parte [emoji41][emoji23]

Elektra Leva |
M47

... Da asa este , ... din acest motiv si eu doream o comanda de grup , insa pentru ca tot am mai cumparat cate ceva tot de acolo si s-a adaugat la pachetul de Craciun ... a mers asa la gramada . Intre timp s-au adunat si pe la mine , cam 3 espressoare cu piston ( 3 levere ... :D ) , dar ... daca nu se va organiza nimic intre timp , la urmatorul pachet nu uit si  te am in vedere si tot am sa mai intreb o data ... ( sa fiu sigur ca nu te-ai razgandit intre timp ... ) , e ok ?
Bosco P - Honne S / LM Micra - Pico / Pavoni Expo - Niche Zero / Baratza ESP / C40 MK III / Gene CBR 101 ...

Perfect[emoji41] [emoji123]

Elektra Leva |
M47

Levo, ai simțit o diferența de când folosești Molykote?

Elektra Leva |
M47

(31-12-2017, 15:19)Ciprian Wrote: Levo, ai simțit o diferența de când folosești Molykote?

Elektra Leva |
M47

... Cool ... Inca n-am apucat sa o folosesc , nu prea ung asa des ... inca am segmentii buni ... :D  ...

Sunt nevoit sa imi achizitionez vaselina cat mai curand, ne adunam 10 pentru o comanda de Molykote 111?

Multumesc:)

Acelas furnizor mi-a propus la bucata https://www.fuchs.com/us/en/special/prod...ase-eps-2/  Huh

A folosit cineva  acest produs?

Este multa si ieftina, deobicei esentele tari se tin in sticlute mici .... mi-a ofert 380 gr la 80 lei...

Ia de pe eBay sunt pliculețe la 6g și sunt relativ ieftine. Dezavantajul e ca vin din SUA si durează.

Acs Evo leva - bentwood v63 - kinu m47 classic+brew burr - V60

Eu am consumat 10 gr de OKS in 3 luni [emoji854]

Vroiam sa iau ceva mai mare cu care sa îmi fac treaba un an gen, totuși la oks la 2 săptămâni trebuia sa reiau procesul[emoji17]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Eu am consumat probabil 1/8 din 6g in 6-12 luni pe la pavoni. Tine mult Dow111 si altceva eu nici nu vreau :). La group buy ma bag doar pt Dow.

Sunt convins de eficientă acestui produs, tot ma chinui sa cumpăr pe plan local :)

Sa ma duc pe la vama pentru și sa sa aștept 1 - 2 luni pentru 20 de dolari parca nu am dispoziția necesară ...

Hai sa vedem eram 4, Levo și-a cumpărat poate mai găsim doritori, prețul este bun din punctul meu de vedere :)

Eu folosesc Loxeal nr. 4 vaselină siliconică cu PTFE (la 100g) de care sunt foarte mulțumit.
prezent: Quickmill Veloce, Compak F8
trecut: La Pavoni Romantica, Dip Dk-30, V60 

Îmi poți recomanda un magazin / vânzător ?

S-a mai pomenit de ea :)

Eu am luat-o de la cel care vinde espressoare Londinium din UK.
Loxeal no. 4
prezent: Quickmill Veloce, Compak F8
trecut: La Pavoni Romantica, Dip Dk-30, V60 

(12-02-2018, 17:57)Ciprian Wrote: Hai sa vedem eram 4, Levo și-a cumpărat poate mai găsim doritori, prețul este bun din punctul meu de vedere Smile

Intru si eu cu 2 tuburi.
In cazul in care se da comanda, am rugamintea sa discutati cu furnizorul sa opreasca local cele 2 tuburi ale mele, pentru a le ridica personal, avand in vedere ca sunt din Ploiesti.
Sper sa ne strangem 10 de data asta.
La Marzocco GS3, Expobar Brewtus Flow Control, Mazzer Kony E, Mazer Major, Acaia scales, Bravo Tools, Duomo, Kribli
Brew/altele: Baratza Forte BG, Comandante C40 MK3, Kinu M47, Kruve, C. Kompresso, V60, Kalita, Aeropress, French Press

Și eu sper, hai ca putem zic eu [emoji2] sunt mai mulți pasionati care folosesc levere :)

Dar la orice aparat mai ai de uns una alta ... nu e neaparat pentru levers. La e61 de exemplu se unge acea cama care deschide si Închide camerele de extracție/evacuare. Eu zic ca orice pasionat ar trebui sa aibă acasă, bine, poate nu 100g :)

@ Cipri

... nu te-am uitat si ce am promis ma tin de cuvant , insa cred ca in jurul Pastelui se va intampla , pentru ca nu am mai cumparat nimic de pe Amazon ... si sa iau numai vaselina singura , este cam cat transportul curierului ... sper sa ma intelegi corect ...

100g nu mi se pare chiar asa mult, nu stiu de ce sperie cantitatea asta....
Eu am E61 Expobar si niciun lever. Mi-am luat OKS111 la 10 grame si s-a dus imediat. Am uns ganitura, grupul la care scartia maneta si articulatiile de la tevile de apa si abur care scartaiau si ele si s-a dus mai mult de jumatate din tub.
E adevarat ca 100g ajung pentru cativa ani, dar asa cred ca e normal, ca doar nu o sa stau sa cumpar vaselina o data pe an.
In plus. conform recomandarilor Molykote/Dow si a review-urilor de pe net, se pare ca 111 este cea mai buna vaselina pentru articulatiile auto ce au contact direct cu apa, cum ar fi oglinzile retrovizoare laterale, balamalele portierelor, capotei, etc.
La Marzocco GS3, Expobar Brewtus Flow Control, Mazzer Kony E, Mazer Major, Acaia scales, Bravo Tools, Duomo, Kribli
Brew/altele: Baratza Forte BG, Comandante C40 MK3, Kinu M47, Kruve, C. Kompresso, V60, Kalita, Aeropress, French Press

@Levo,

Cred ca nu m-am exprimat corect, din cei 4 interesați la deschiderea topicului mai pot fi interesați maxim 3[emoji6] pt ca tu ți-ai luat de pe Amazon la preț de de 2 tuburi [emoji2]

Referitor la rezistența in contact cu apa mi-am gresat brațele de la ștergătoare cu mai multe vaseline, dar problema a reapărut mereu. Bine punctat [emoji106]

La ora actuala suntem interesati de 4 - 5 tuburi de Molykote :) 

Hai inca 5 si facem o comanda frumoasa la un pret bun, 3 - 4 ani nu mai avem grija vaselinei la un cost de 70 - 80 de lei .

Deci cine mai doreste?  :D

M-as alatura si eu dar am cateva intrebari:
- care este rolul ungerii garniturii de sita de dus?
- DB-ul meu este aproape nou, dar am observat ca dupa un backflash maneta  lasa impresia ca freaca, deci ar avea nevoie de unsoare. Inteebarea este cum se unge? Ce trebuie desfacut? N-as vrea sa demontez prea mult - riscul de a pierde garantia.
QuickMill QM67,  MK E65S, tamper si distribuidor Bravo

(13-02-2018, 10:32)Ciprian Wrote: La ora actuala suntem interesati de 4 - 5 tuburi de Molykote :) 

Hai inca 5 si facem o comanda frumoasa la un pret bun, 3 - 4 ani nu mai avem grija vaselinei la un cost de 70 - 80 de lei .

Deci cine mai doreste?  :D

Si eu sunt interesat de comanda de Molykote.
Honne, J64V, DC Studio, Outin+Fino

Ma alatur si eu la comanda pentru 1 tub. Multumesc.
Acasa: Expobar Brewtus IV,  K30 Vario sh, Duomo Eight, Bravo Distributor & Tamper, Tampercube, Acaia Lunar, site VST, IMS
In deplasare: Kinu M47, filtre Kalita

Sa recapitulam :

1. adiszep - 1 buc
2. KrisssKros - 2 buc
3. pacala - 1 buc ( daca un coleg experimentat ii raspunde la mesajul de mai sus  :) din pacate eu nu vreau sa imi dau cu presupusul deoarece doar aspir la DB si E61  Angel
4. cradun - 1 buc
5. NicuBog - 1 buc
6. Eu - 2 buc (daca nu se alatura suficienti colegi, din analiza mea costul pentru 2 tuburi este aproape egal cu 80 gr de OKS, deci merita din plin)

Mai avem nevoie de inca 2 doritori minim / maxim 3.

Costul s-a majorat nesemnificativ si a crescut termenul de livrare, mai jos mesajul vanzatorului.

"---------- Mesaj redirecționat ----------
De la: Gabriel Bogdan <radian.services@gmail.com>
Data: 13 februarie 2018, 13:10
Subiect: Re: Cerere oferta Molykote 111
Către: Ciprian Apopei <ciprian.apopei>

Pretul s-a majorat cu 5% iar termenul de livrare este de cca 2 sapt.

O zi buna !

Radian Services
Pe 13 februarie 2018, 12:05, Ciprian Apopei <ciprian.apopei> a scris:
Quote:Buna ziua,

Oferta inițială pentru Molykote 111 este valabilă?

Mulțumesc,

Ciprian

Cred ca intru si eu...
Imi puteti trimite un PM cu pretul si modalitatea in care voi intra in posesia ei?

Multumesc.
Lelit PL81T+Ascaso Precision Competition Filter+tamper Lelit PL100+nivelator Lelit PL121, Baratza Sette 270 [b]Wi [/b]și Ascaso iSteel I1+Bialetti Fiametta

Salut!
Doresc si eu 1 tub.
Bezzera Strega, La Cimbali Conik, Obel Mito Atr

Deoarec aștept răspuns de la un coleg suntem la 9 bucăți sigure.
:)

Dacă mai găsim inca un coleg interesat ar fi ideal.

După amiaza vreau sa fac comanda care va ajunge in 2 - 3 săptămâni .

Mulțumesc

Buna dimineata!
Iau si eu un tub.
Multumesc!
Vibiemme Domobar Piccolo, Eureka Mignon, Kinu M47 Phoenix, Reneka 16 g, VST 18 g, Bodum Frenchpress, Aeropress, Pour over

Daca mai e loc, intru si eu cu un tub.
V60, Chemex, Ascaso I1-steel, Porlex mini, M47, Eureka Olympus 75E, Niche O...

Forum Jump:

Browsing: 3 Guest(s)