Welcome Back Log In Create Account

Achizitie vaselina Molykote Compund 111

(23-02-2018, 17:01)Ciprian Wrote: [Image: f7690f46f8f0806004b09067aac0dec5.jpg]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Colegul KrisssKros a ridicat deja de la Ploiesti 2 tuburi comandate de el, treaba e buna Smile 

Saptamana viitoare avem si noi vaselina
Brasilia Mini SB | Macap M42M
Elektra Leva S1 '85 | Kinu M 47

[Image: 498a64eaef12ef8da36c988c3477e628.jpg]

[emoji2] a sosit marfa

Astazi intre 17:00 - 17:30 sunt in zona Aurel Vlaicu, dupa care ma indrept cu metroul spre Dristor.

Cinea vrea sa ne intalnim la Aurel Vlaicu, Victoriei, Unirii, si pe traseu pana la Dristor va rog sa ma sunati, am lasat numarul meu pe PM deja.

De maine sunt ziua in Pipera si seara in zona Dristor.

Ridicat. Multumesc frumos!
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain + Zerno Z2 ULF, Bookoo Ultra scale, Timemore ProX kettle
Travel: Orea V3 MKII/Hario V01 Neo, Outin Nano + 1Zpresso Q/Kinu M47

Revin prin a va spune ca in seara asta mi-am curatat grupul si l-am uns cu "unsoarea magica", am simtit o diferente de cum am desfacut tubul in sensul ca vaselina este mult mai dura, se intinde destulde greu fata de OKS. 
Miscarea levierului a fost foarte cursiva si curgrea mai rapida, am reglat rasnita pe o treapta inferioara :) 

Revin cu durata intre gresari  :D

In alta ordine pentru ca unii m-au intrebat daca am comisioane la transferuri din alte banci, am aflat cu aceasta ocazie ca am comisioane  :D  nu e nici o baguba pentru ca dupa ce am tras linie la suma incasata i-am cerut furnizorului o reducere de 50 de lei pentru cele 18 tuburi care pe care le-am primit astazi si am iesit ok.

Pe langa vaselina comandata, pentru publicitate am primit doua plicuri de aditiv pentru motoare termice unul pentru auto si unul pentru moto/ATV (pana in 600cc).

Am zis ca ma risc eu sa il pun eu pe cel pentru auto la masina mea si cine zice primul ca il vrea pe cel de al doilea pentru moto/ ATV il primeste impreuna cu tubul de vaselina :D

Revin cu poze.

Multumesc pentru participare la comanda de grup si astept sa ma contactati pentru distribuire.

[Image: eafed12cefa3bfc9b4fb851a8a68af64.jpg]
Aditivul de care va spuneam

:D Asta folosesc si eu deocamdata cu rezultate foarte multumitoare. Abia astept sa recuperez tubul. Cred ca-l voi lasa si mostenire :D Pana la urma bine ca ai iesit bine si cu comisionul.
Acs Evo leva - bentwood v63 - kinu m47 classic+brew burr - V60

Astăzi am primit vaselina si l-am pus deja la treaba. Pot sa spun ca espressorul a devenit ca nou (nu ca ar știi cum este nou, dar acum cu un singur digit pot sa ridic manivela).

Chiar sunt foarte mulțumit de produsul și îmi bucur tare mult ca am avut posibilitatea de a partecipa la aceasta achiziție.

Doresc sa mulțumesc pe @Ciprian pentru amabilitatea și pentru toată organizarea.[Image: be11cb7144cdfada03b5d3dfc72138c0.jpg]
La Pavoni Europiccola, Kinu M47
(Romanian is not my native language, sorry for my mistakes)

Pfoai ce strâmb e robinetul ăla de abur. L-ai rotit tu intenționat pentru a obține alt unghi pentru țeava de abur?
Acs Evo leva - bentwood v63 - kinu m47 classic+brew burr - V60

Ar fi nevoie de încă o rotație de 20 de grade dar m-am dat seamă că îmi este un pic mai ușor cu frotatul. Nu a fost intenționat! Data viitoare când o voi deasembla o voi pune în poziția corectă.
La Pavoni Europiccola, Kinu M47
(Romanian is not my native language, sorry for my mistakes)

Ma bucur mult sa aud ca rezultatul este cel dorit, cel mai bine se observa pe levers, la E61 probabil se va traduce un luni bune interval intre gresari Smile

@micrenda, imi pare rau ca astazi nu am putut sa te intampin, pentru mine este o plecere sa va intalnesc pe fiecare in parte si sa schimbam cateva pareri despre cafea si prepararea ei  :D

Cu parere de rau voi pune coletele la posta abia sambata dimineata, asta seara incercat sa le trimit, dar cand am ajuns la oficiu postal am gasi o foaie lipita in geam cu programul valabil de la 1 martie - 08:30 - 18:30 si eu eram acolo pe la 19:30  Confused  inainte aveau program pana la 20:00.

Abia acum am ajuns si eu pe acest thread  Huh
Nu v-a mai ramas niciun tub?   Blush
DE1Pro, Bentwood Vertical 63
Hario Switch 

Din păcate toate tuburile au fost rezervate si achitate.

Mai am trei pe care trebuie sa le livrez [emoji2] aștept vesti de la respectivii colegi pentru livrare [emoji16]

Folosesc acest topic pentru o noua comanda dedicata posesorilor de Elektra Microcasa Angel

Am luat specificatiile de la arcul recomandat de Vlad :  Gutekunst Federn / Germania (P/N arc: VD-278B-10) si  le-am trimis unui producator de arcuri din Galati.

L-am convins sa imi faca doar 5 bucati, imi era ciudat sa ii zic ca vreau doar doua  :D

A rezultat un cost unitar de 9 lei/bucata plus prorata din transport.

Eu vreau 2 bucati (unul sa il montez si unul sa il tin pentru ocazii viitoare).

Daca mai sunt si altii interesati va rog sa imi spuneti, pot cere mai mult de 5, desi nu cred ca sunt asa multe aparate Microcasa printre membrii forumului:)

Salutare Ciprian,

Considera ma si pe mine te rog [emoji4]

Bezzera Strega, Tamper Dinamometric ConceptArt 49.5mm, Latiera Motta 350ml, Eureka Atom Speciality 75

Dacă nu mai e nimeni interesat diseară confirm comanda [emoji2]

Ma țin de ceva vreme sa scriu :)

Din păcate un coleg nu și-a mai ridicat tubul si mi l-a donat.

Astfel donez un tub de Molykote unui coleg din Bucuresti care îl poate ridica personal din Pipera in timpul săptămânii sau din Dristor seara / Weekend.

Primul care scrie primește tubul :)

(02-11-2018, 11:25)Ciprian Wrote: Ma țin de ceva vreme sa scriu Smile

Din păcate un coleg nu și-a mai ridicat tubul si mi l-a donat.

Astfel donez un tub de Molykote unui coleg din Bucuresti care îl poate ridica personal din Pipera in timpul săptămânii sau din Dristor seara / Weekend.

Primul care scrie primește tubul Smile

Il iau eu si il impart cu cateva persoane care au nevoie, am tot dat si din al meu si mai am doar vreo jumatate. Scriu pe private message pt ridicare.
Honne, J64V, DC Studio, Outin+Fino

Cu ceva intarziere, am reusit sa preiau tubul, multumesc, Ciprian! Asadar, daca are cineva nevoie de vaselina pt revizia espressor-ului si nu a apucat sa se inscrie la comanda de grup, dati-mi un semn, vedem cum facem, luati direct de la mine (gratis, evident) sau trimit prin curier.

Luni o sa trec pe la showroom-ul kfea.ro (aproape de metrou Grozavesti); teoretic ar trebui sa poata aduce la comanda OKS 1110 si Pigal (pare sa fie certificata H1, la fel ca OKS).

Mai are cineva vreun tub extra dispus să-l vândă?
Strietman CT2 naked | EG-1 v2 (Core & Ultra) | Aeropress | V60 | Bullet R1 v2
Foste: Flair Signature Pro | Niche Zero | M47 Classic

Un tub nu mai am, dar iti dau un sfert sa-ti ajunga vreo 2 ani :) Dar sper ca nu pt Flair ca la Flair trebuie sa intampine rezistenta pistonul cand asezi manometrul.

Imi poti da un sfert de tub care e deja in tub sau intr-un alt recipient? Ma gandesc ca mutat in altceva isi va pierde din proprietati mai repede. Cat ar costa?
Strietman CT2 naked | EG-1 v2 (Core & Ultra) | Aeropress | V60 | Bullet R1 v2
Foste: Flair Signature Pro | Niche Zero | M47 Classic

Nu costa nimIc. Cred ca trebuie sa il pun in altceva, o sa ma uit sa vad ce mai am si iti dau un semn.

(21-07-2019, 21:26)Laddu Wrote: Imi poti da un sfert de tub care e deja in tub sau intr-un alt recipient? Ma gandesc ca mutat in altceva isi va pierde din proprietati mai repede. Cat ar costa?

It's all yours. Ne auzim pe pm.

Salutare, mai are cineva orice cantitate disponibila in Bucuresti?  Multumesc Smile
Linea Micra | MK E 64 ws

salut
sau poate stiti de unde se poate procura?..nu am gasit o la noi
Bezzera Magica S MN/Eureka Specialita 16 CR/Kinu Phoenix/Motta Tools

(22-01-2020, 16:01)ariany_78 Wrote: salut
sau poate stiti de unde se poate procura?..nu am gasit o la noi
https://www.idealo.de/preisvergleich/Mai...lykote+111
https://www.amazon.de/gp/product/B00X7JXM4C/
https://www.amazon.de/dp/B015OGZL4E/
https://www.amazon.de/dp/B07KP84B4C/
https://www.amazon.de/dp/B00VATQTLE/

Livreaza si in Romania
La Marzocco GS3, Expobar Brewtus Flow Control, Mazzer Kony E, Mazer Major, Acaia scales, Bravo Tools, Duomo, Kribli
Brew/altele: Baratza Forte BG, Comandante C40 MK3, Kinu M47, Kruve, C. Kompresso, V60, Kalita, Aeropress, French Press

salut! vaselina asta este ok, a incercat cineva ?

https://www.olx.ro/oferta/vaselina-alime...5616f1c10a
Stone Espresso Mine, Lelit PL72

Daca ajungi sambata-duminica din nou prin Tg. Jiu, pot sa-ti dau eu gratuit vreo 8- 10 grame din ce mi-a mai ramas in tubul meu de Molykote 111.
 ECM Classika Pid / Aram Espresso Maker / Mazzer Philos /  Kinu Titan / Acaia Lunar / Bravo Tools / Aram Ultimatum Tamper / Fellow Stagg EKG / 

Multumesc frumos. Nu stiu daca weekendul acesta, dar dau un semn inainte!  Shy
Linea Micra | MK E 64 ws

Salutare
A mai cumparat cineva vaselina in ultima perioada? Puteti sa faceti o recomandare? Eventual cea de la postarire 8 si 22? https://vending-automate-cafea.ro/produs...ra-125-ml/
Bezzera Unica;  Kinu M47; accesorii Motta; French Press; V60; cold brew Mizudashi

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)