Revin prin a va spune ca in seara asta mi-am curatat grupul si l-am uns cu "unsoarea magica", am simtit o diferente de cum am desfacut tubul in sensul ca vaselina este mult mai dura, se intinde destulde greu fata de OKS.
Miscarea levierului a fost foarte cursiva si curgrea mai rapida, am reglat rasnita pe o treapta inferioara :)
Revin cu durata intre gresari :D
In alta ordine pentru ca unii m-au intrebat daca am comisioane la transferuri din alte banci, am aflat cu aceasta ocazie ca am comisioane :D nu e nici o baguba pentru ca dupa ce am tras linie la suma incasata i-am cerut furnizorului o reducere de 50 de lei pentru cele 18 tuburi care pe care le-am primit astazi si am iesit ok.
Pe langa vaselina comandata, pentru publicitate am primit doua plicuri de aditiv pentru motoare termice unul pentru auto si unul pentru moto/ATV (pana in 600cc).
Am zis ca ma risc eu sa il pun eu pe cel pentru auto la masina mea si cine zice primul ca il vrea pe cel de al doilea pentru moto/ ATV il primeste impreuna cu tubul de vaselina :D
Revin cu poze.
Multumesc pentru participare la comanda de grup si astept sa ma contactati pentru distribuire.
![[Image: eafed12cefa3bfc9b4fb851a8a68af64.jpg]](https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180227/eafed12cefa3bfc9b4fb851a8a68af64.jpg)
Aditivul de care va spuneam
Sent from my iPhone using Tapatalk