Espressoman infocat
Bucuresti
Am primit si eu azi jucaria! Multumesc
razvanMB !
Lelit Bianca V3// Compak E8 // Eureka Atom 64// Kinu m47 Phoenix // Cafflano Kompresso
History: Gaggia Classic, Isomac Venus, Eureka Mignon, Mazzer MiniE with SuperJolly burrs, Expobar Brewtus IV
Espressoman infocat
București
Pe mine nu m-a sunat nimeni azi, comanda data sambata noapte prin formular
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Dropshot x Tastecrafters
Bucuresti
Salutare, verificati si mailul va rog, colega mea Lorena de regula da mail si suna doar dupa ce primeste reply legat de metoda de plata.
@ramandri : formularul tau nu l am gasit pe mail, am cautat acum, da mi pm te rog cu numele tau si retrimite formularul completat.
Certified Arabica Q Grader
Espresso : Espressor WPM Primus, Rasnita WPM ZP-1 SSP Sweet Lab V3
Brew : Origami, Timemore Sculptor 078 ( brew only)
Aero...
Bucuresti
Eu am plasat comanda vineri noapte... tot asa. Niciun raspuns, adica.
Bezzera Aria, PL41TEM, G-IotaVS, Eureka Mignon Specialita, M47 Phoenix, ibric, AeroPress, Kompresso... and V60/Hario Buono
Espressoman Administrator
Bucuresti
Atunci verifica Razvane, probleme de servere pe acolo prin Dorobanti :)
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper
Aero...
Bucuresti
Liviu, n-ai un log cu mesajele transmise in acest weekend? Poate lamuriti problemele...
Bezzera Aria, PL41TEM, G-IotaVS, Eureka Mignon Specialita, M47 Phoenix, ibric, AeroPress, Kompresso... and V60/Hario Buono
Bucuresti
Vorbesc cu Razvan acum si se rezolva
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper
Aero...
Bucuresti
:hi:
Bucuresti
Gata, le-a descoperit Razvan la el pe server, totul e in ordine, mi-a comunicat ca le ia la rand si verifica fiecare aplicare daca a fost sau nu confirmata.
Dropshot x Tastecrafters
Bucuresti
Da, am dat acum mailurile si colegei. Cumva desi eu primeam aveam impresia ca si ea primeste si nu dadeam fwd :) Cred ca toti cei care au aplicat de vineri pana azi au primit mailul, asteptam raspunsul si demaram restul operatiunilor.
Aero...
Bucuresti
Confirm rezolvarea, am primit mail. Am si raspuns la el.
Espressoman infocat
București
Confirm si eu am raspuns cu detaliile cerute
Espressoman fresh
Constanta
Multumesc frumos! Am receptionat ieri pistonul si azi am prima extractie in delegatie.
Kinu M47 la 1.8
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kinu M47 (versiunea 1), Cafflano Kompresso, Aeropress, V60, ibric, lingurita etc - cafea proaspata
Espressoman infocat
Bucuresti
am trimis si eu
am gustat ceva deosebit facut pe Cafflano vineri la Razvan
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain + Zerno Z2 ULF, Bookoo Ultra scale, Timemore ProX kettle
Travel: Orea V3 MKII/Hario V01 Neo, Outin Nano + 1Zpresso Q/Kinu M47
Aero...
Bucuresti
Platit inainte de 18 si ridicat personal pana in 18:30... Astept sa ajung acasa cu utilajul. [emoji39]
Espressoman infocat
Iasi
(29-03-2018, 14:03)eduard Wrote: Buna,
Livrarea se face individual, catre fiecare cumparator sau se livreaza la o singura adresa urmand ulterior sa ne descurcam cu distribuirea lor?
Merci
(29-03-2018, 14:39)eduard Wrote: +1
am completat si formularul
Inca nu am primit nici un email/telefon/etc! Oare care ar putea fi cauza?
BTW, am verificat si in spam
Profitec Pro 600 | Honne | Bravo tamper & distributor
Dropshot x Tastecrafters
Bucuresti
Cred ca azi au fost contactati si ultimii din cei inscrisi. Oprim momentan livrarile pana dupa sarbatori insa toate comenzile plasate in continuare pana in data anuntata vor beneficia de reducerea aferenta, in limita stocului disponibil.
Ma bucur ca ati avut incredere si ii multumesc lui Liviu pentru suport. Kompresso este un produs bun si va aparea in scurt timp un modul diferit, in locul cafelei proaspat macinate se vor putea folosi capsule in diverse formate : Nespresso, Fap, Lavazza, Illy. Acum stiu ca nu sunt asa multi fani cafea italiana mai nou insa cum tot apar si variante de capsule 3rd wave, pe viitor vor fi multe variante si probabil nu va mai fi musai sa cari mereu o rasnita dupa tine, in calatorii.
Pana la reluarea livrarilor va urez sarbatori pascale fericite!
Espressoman infocat
Brasov
Buna,am aplicat si eu pt.un Cafflano
Robot Cafelat,Hario V60,feldgrind1,ibric soy
Espressoman infocat
București
Poate sa-mi zica si mie careva repede...daca nu pot impinge apa prin puc... inseamna ca am rasnit prea fin??
Testez cu un Hario Skerton la 1 click si daca apas mai tare de atat il fac praf....nu a iesit nici macar o geana de picatura
Bucuresti
Logic
Aero...
Bucuresti
Sau e prea multa cafea, sau tampata prea tare...
Espressoman infocat
Bucuresti
Am facut si eu comanda prin formular si nu am primit mail/sunat. Verificat si spam
Strietman CT1/ Elektra MCAL + Honne; Flair Signature Pro/Aeropress + Kinu Pheonix; V60 + Kinu m68.
Bucuresti
Inchidem acest topic pentru ca achizitia de grup Cafflano s-a incheiat. Pentru impresii si alte discutii folositi va rog
topicul dedicat.