![]() |
|
Achizitie de grup Cafflano Kompresso - Printable Version +- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum) +-- Forum: Comunitatea de espressomani (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Comunitatea-de-espressomani) +--- Forum: Marketplace (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Marketplace) +---- Forum: Tranzactii incheiate (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Tranzactii-incheiate) +---- Thread: Achizitie de grup Cafflano Kompresso (/Thread-Achizitie-de-grup-Cafflano-Kompresso) |
Achizitie de grup Cafflano Kompresso - Lyvyoo - 28-03-2018 Am primit toate informatiile de la RazvanMB deci public aici regulile pentru mult ceruta achizitie de grup a "espressorului de buzunar" Cafflano Kompresso. Topicul general de discutii ramane cel initial. Toate informatiile de mai jos sunt ale celor de la Tastecrafters, importatorul pe Romania. Regulile sunt urmatoarele: - Pret lista Cafflano Kompresso - 339 lei - Pret cu reducere in group buy - 249 lei - durata group buy - 28 martie - 15 aprilie - procedura: se trimite clasicul formular de reducere Cafflano / Dalla Corte de aici precizand pretul redus de group buy, urmand ca in cateva ore (in timpul programului) sa fiti contactati de catre cei de la Tastecrafters (verificati si Spam). - activarea reducerii de group buy se face la atingerea unui nr. de 30 de aplicari ale formularului. Reducerea de group buy a fost activata, deci nu mai exista timpi de asteptare. - plata catre Tastecrafters in urma facturii primite pe email. Nu exista posibilitatea incasarii de bani cash la showroom, plata facandu-se doar prin prin transfer bancar - comenzile se prelucreaza in ziua primirii sau cel tarziu ziua urmatoare. Livrarile se organizeaza in medie la 48 de ore de la primirea platii. Zilele de weekend sunt libere. - dupa aplicarea formularului de reducere si primirea confirmarii pe email, produsul se poate ridica din showroom intre orele 16 - 18, cu un telefon de confirmare inainte : 0722262005. - la orice alta intrebare va raspunde pe topic sau in privat, RazvanMB, manager Tastecrafters, user @razvanMB Eu am deja, nu ma mai bag
RE: Achizitie de grup Cafflano Kompresso - florandrei - 28-03-2018 Poate c-ar fi bine sa vedem cate suflete intentioneaza sa-si cumpere produsul. Eu sunt unul: - florandrei; - RE: Achizitie de grup Cafflano Kompresso - LucianS - 28-03-2018 +1 - florandrei; - LucianS; RE: Achizitie de grup Cafflano Kompresso - Lyvyoo - 28-03-2018 Asta asa pentru a sti in viitor cu cine sa mai schimbam impresii. Dar nu toata lumea doreste sa isi scrie numele aici, nu ma intrebati de ce. Spre exemplu, din ce spune RazvanMB, deja a primit 9 aplicatii pana la ora asta, deci e clar ca pana vineri seara deja se vor strange pentru minimul de 15. RE: Achizitie de grup Cafflano Kompresso - fmmirel - 28-03-2018 +1 - florandrei; - LucianS; - fmmirel RE: Achizitie de grup Cafflano Kompresso - florandrei - 28-03-2018 Eu am aplicat. RE: Achizitie de grup Cafflano Kompresso - bogdan_m - 28-03-2018 +1 - florandrei; - LucianS; - fmmirel - bogdan_m RE: Achizitie de grup Cafflano Kompresso - ecismileanu - 28-03-2018 +1 Am aplicat RE: Achizitie de grup Cafflano Kompresso - Lyvyoo - 28-03-2018 Apropo de ce vorbeam la telefon cu un coleg espressoman, nu stiu daca nu cumva ar fi mai folositoare o vizita la showroom pentru cei curiosi, caci altfel iti faci o impresie testand si altfel citind pe net. Dar nu stiu cand si cum, poate ne spune RazvanMB cand e pe acolo. RE: Achizitie de grup Cafflano Kompresso - hwal - 28-03-2018 Si eu unul RE: Achizitie de grup Cafflano Kompresso - kovlex - 28-03-2018 +1 am aplicat, nu am primit nici un raspuns, dar astept ? RE: Achizitie de grup Cafflano Kompresso - MANU - 28-03-2018 One for me Am trimis formularul.
RE: Achizitie de grup Cafflano Kompresso - Mihai L - 28-03-2018 (28-03-2018, 11:49)Lyvyoo Wrote: Apropo de ce vorbeam la telefon cu un coleg espressoman, nu stiu daca nu cumva ar fi mai folositoare o vizita la showroom pentru cei curiosi, caci altfel iti faci o impresie testand si altfel citind pe net. Dar nu stiu cand si cum, poate ne spune RazvanMB cand e pe acolo. Eu m-as inscrie intai la vizita si apoi la comanda...
RE: Achizitie de grup Cafflano Kompresso - MANU - 28-03-2018 Sunt de parere ca este un obiect care poate satisface dorinta de a bea un espresso acceptabil in calatorii, mai ales in locurile unde nu poti bea deloc sau trebuie sa te multumesti cu niste "spalaturi". Ca si termosul cred ca este un obiect pe care trebuie sa-l ai in casa, in caz ca nu esti deja fan v60 sau aeropress. Sincer dc nu era acest group buy nu m-as fi gandit sa-l achizitionez, dar la pretul acesta... de ce nu! Iar intalnirea este binevenita ca sa mai schimbam pareri si sa-l incercam cu diverse tipuri de cafele. RE: Achizitie de grup Cafflano Kompresso - mihais - 28-03-2018 Am aplicat si eu pt 1 bucata. Multumesc comunitatii pentru reducerea oferita
RE: Achizitie de grup Cafflano Kompresso - razvanMB - 28-03-2018 Guys, propun o intalnire vinerea asta, pentru ceva teste. Eventual incepand cu ora 16:00, poate e mai ok pentru mai multa lume. Rog persoanele interesate sa scrie aici sau PM si sa vedem cum ne organizam. Am ceva cafea de care sunt destul.de multumit la showroom, teoretic avem pe ce testa. Cei care au completat formularul sa stea linistiti, centralizam toate solicitarile si cum strangem suficiente comenzi incepem sa onoram prima transa, sa zicem. RE: Achizitie de grup Cafflano Kompresso - orwo - 28-03-2018 si eu doresc una bucata :) RE: Achizitie de grup Cafflano Kompresso - ciss - 29-03-2018 La fix! M-am inscris si eu, trimis forumularul. Felicitari pentru initiativa!
RE: Achizitie de grup Cafflano Kompresso - LucianS - 29-03-2018 A primit cineva factura? Eu maine plec din tara pentru doua saptamani, as dori sa platesc si sa stabilesc detaliile de livrare pana atunci... RE: Achizitie de grup Cafflano Kompresso - razvanMB - 29-03-2018 Facturi nu s-au trimis inca, daca la tine @LucianS este mai urgent, o putem trimit. Oricum, ideea e ca toti cei care s-au inscris vor primi reducerea, deci nu e nici o panica din punctul asta de vedere. Chiar daca v-ati inscris si plata o faceti din diverse motive ulterior, pretul ramane rezervat. RE: Achizitie de grup Cafflano Kompresso - eduard - 29-03-2018 Buna, Livrarea se face individual, catre fiecare cumparator sau se livreaza la o singura adresa urmand ulterior sa ne descurcam cu distribuirea lor? Merci RE: Achizitie de grup Cafflano Kompresso - SIM78 - 29-03-2018 +1 Am completat formularul. RE: Achizitie de grup Cafflano Kompresso - miro - 29-03-2018 (29-03-2018, 14:03)eduard Wrote: Buna, Individual. RE: Achizitie de grup Cafflano Kompresso - eduard - 29-03-2018 +1 am completat si formularul RE: Achizitie de grup Cafflano Kompresso - razvanMB - 29-03-2018 Guys, au inceput livrarile. Rugamintea mea este urmatoarea : cine poate sa vina maine de la ora 16 :00 pentru niste teste, nu strica. Am avut cazuri in care oameni care au cumparat si nu aveau cunostinte de baza despre extractia espresso au fost nemultumiti de rezultate. Din acest motiv, pentru cei interesati recomand un live. Nu am posibilitatea de a face des acest lucru din motive de timp insa maine va astept. Sunt catvea principii de baza care odata folosite, duc la rezultate bune spre excelente. Rog confirmare pe PM aici , avem locuri limitate. RE: Achizitie de grup Cafflano Kompresso - LucianS - 29-03-2018 (29-03-2018, 12:41)razvanMB Wrote: Facturi nu s-au trimis inca, daca la tine @LucianS este mai urgent, o putem trimit. Oricum, ideea e ca toti cei care s-au inscris vor primi reducerea, deci nu e nici o panica din punctul asta de vedere. Chiar daca v-ati inscris si plata o faceti din diverse motive ulterior, pretul ramane rezervat. Multumesc, am primit si achitat factura. Achizitie de grup Cafflano Kompresso - razvanciobanasu - 29-03-2018 Doresc si eu RE: Achizitie de grup Cafflano Kompresso - Lyvyoo - 30-03-2018 Ce nu a spus RazvanMB cu subiect si predicat este ca reducerea de group buy s-a activat, fiind depasit numarul propus de aplicari. RE: Achizitie de grup Cafflano Kompresso - renatoa - 30-03-2018 Si cat va dura practic, pana la epuizarea 30 buc sau la infinit pentru forumisti ? Daca se trezeste in mai ca vrea careva, este onorat ? RE: Achizitie de grup Cafflano Kompresso - fmmirel - 30-03-2018 La mine deja a ajuns. Multumesc Razvan & Liviu ! |