Welcome Back Log In Create Account

15% reducere la prajitoria Sloane Specialty Coffee ( Bucuresti )

Sa înțeleg ca Ethiopia și Brazilia s-au terminat ? Tocmai vroiam sa înaintez o comanda...
Acum: /Espresso/ ACS Minima DB, Eureka Atom Specialty 65 White; /Brew/ Kinu M47 Phoenix (cuțit pour-over), Hario V60 Ceramic, Hario Drip Kettle Buono 1,2 L, Hario Range Server Glass
Anterior: Gaggia Classic 2015/Gaggia Baby Millenium 2001, Fiorenzato F5 GT 64/Lelit PL043MMI

Reply
Asadar Ethiopia si Brazilia sunt epuizate?
Daca da poate ca e o idee sa primim oarece indicatii despre cantitatea intentionata a fi prajita si vanduta...

Reply
(13-03-2019, 17:22)SCatalin Wrote: Daca da poate ca e o idee sa primim oarece indicatii despre cantitatea intentionata a fi prajita si vanduta...

nu prea putem pt ca nu stim. noi prajim marti (sapt viit o sa fie luni) functie de cate comenzi se strang pana atunci si undeva pe miercuri/joi anuntam cafeaua pt sapt viit.
Cuptoare | La Marzocco-uri | Rasnite | Acareturi multe multe

Reply
(13-03-2019, 17:22)SCatalin Wrote: Asadar Ethiopia si Brazilia sunt epuizate?
Daca da poate ca e o idee sa primim oarece indicatii despre cantitatea intentionata a fi prajita si vanduta...

Trebuie doar sa ai grija sa trimiti formularul de comanda macar cu o zi inainte de data anuntata a prajirii .
Ex: am completat formularul luni dimineata, [marti 12.03 s-a prajit lucrarea] astazi am primit cele 2 Etiopii Qore cu fan curier.

Reply
(13-03-2019, 19:03)Torin Wrote:

Trebuie doar sa ai grija sa trimiti formularul de comanda macar cu o zi inainte de data anuntata a prajirii .
Ex: am completat formularul luni dimineata, [marti 12.03 s-a prajit lucrarea] astazi am primit cele 2 Etiopii Qore cu fan curier. 

Merge si in ziua prajirii, uneori prajim un pic mai mult si mai preluam comenzi si a doua zi dupa prajire. Dar sfatul e bun, trebuie sa stati cu ochii pe forum  :5: .

Reply
In situația data, va trebui sa ne reorientam dacă vrem ca in weekend sa nu ne roadem unghiile...
E ca pe vremuri, când se vindea cu ratia.
Acum: /Espresso/ ACS Minima DB, Eureka Atom Specialty 65 White; /Brew/ Kinu M47 Phoenix (cuțit pour-over), Hario V60 Ceramic, Hario Drip Kettle Buono 1,2 L, Hario Range Server Glass
Anterior: Gaggia Classic 2015/Gaggia Baby Millenium 2001, Fiorenzato F5 GT 64/Lelit PL043MMI

Reply
Încă o cafea eveniment! Kenya Mesgo este fenomenală! În profilare am obținut o minune de espresso. Amar 0, aciditate blândă în care am simțit fructe de mango.[emoji39]. Brazilia Moinho a fost o alegere mai puțin fericită pentru gustul meu. Chiar dacă perfect prăjită, nu a reușit să se apropie de celelalte staruri Sloane. Mulțumesc!!!
WPM Primus, Lelit PL162T, Lelit PL72, Pavoni`70, Honne, Varia VS3&Hypernova Ultra, Kinu M47, Rok espresso, Hario V60, Kaleido M10PRO

Reply

Nu sunt epuizate for ever and ever, o sa mai faca o aparitie in formular sigur. Cand e final de stoc va anuntam ca sa apucati sa va luati la revedere. Doar ca prajim altceva saptamana viitoare. Insa, la cererea publicului iubitor de Ethiopia am adaugat si Ethiopia Boji washed in formularul de comanda.

(13-03-2019, 22:10)Gozmin Wrote: In situația data, va trebui sa ne reorientam dacă vrem ca in weekend sa nu ne roadem unghiile...
E ca pe vremuri, când se vindea cu ratia.
E cu stocul, nu cu ratia. 
Si suntem foarte grijulii cu manichiura, nu lasam oamenii sa isi roada unghiile.

De asta sunt numerele noastre de telefon pe aici, al meu - 0752165855 si al Oanei - 0762247731, si aveti mailurile - info@sloanecoffee.com si orders@sloanecoffee.com, cand stocul comenzii de grup se epuizeaza si e criza de ros unghiile se mai gasesc de obicei 1-2 pungi, chiar din mai multe origini, si ne bucuram sa le gasim un proprietar.
Doar ca nu are sens sa facem formular sau postare pentru 8 pungi de 250g din 8 origini diferite mai ales ca mereu sunt espressomani care ne suna fix asa : "Ce mai aveti prajit saptamana asta ca am ramas fara cafea?"

(14-03-2019, 09:22)mihneasusan Wrote: Încă o cafea eveniment! Kenya Mesgo este fenomenală! În profilare am obținut o minune de espresso. Amar 0, aciditate blândă în care am simțit fructe de mango.[emoji39]. Brazilia Moinho a fost o alegere mai puțin fericită pentru gustul meu. Chiar dacă perfect prăjită, nu a reușit să se apropie de celelalte staruri Sloane. Mulțumesc!!!

Chiar ma bucur ca isi da lumea (sau macar tu Wink )  seama ca sunt din ligi diferite. Brazilia nu e o cafea cu pretentii de a fura show-ul, e "girl next door" cum spun americanii. Am adus-o in oferta noastra pentru ca deja aveam numai dive si divele sunt scumpe si cu pretentii.
Kenya Mesgo si aceasta Brazilia Fazenda Moinho sunt cat se poate de diferite, la capete diferite ale spectrului Specialty (nu iesim din el). Nu ca nu ar exista si Brazilii de dai pe spate (contemplam sa luam o Brazilia de iti pica plombele si de buna, si de scumpa), dar nu asta.
Si chiar daca ne-a luat generoziatea de primavara si le-am dat la preturi asemanatoare, limbile antrenate simt diferenta. 

Daca insa esti fan staruri stai sa vezi ce v-am pregatit pentru sfarsitul lunii.

Reply
Intr-adevar Kenya AA e intr-o liga a ei :),am identificat aroma de rodie in espresso si mere coapte in flat white fara macar sa citesc descrierea aromelor din postare. A fost pe departe cea mai buna cafea bauta anul asta.
18g in ->36g out profilare cu preinfuzie 20s si extractie 30s. Felicitari!
Lelit PL162T Bianca, Eureka Mignon MKI,V60
Past: Lelit PL41TEM, Hario Skerton.

Reply
Dragi espressomani,  primavara e in toi, luna femeii e pe sfarsite, fel si fel de arome florale ne gadila narile si ne-am gandit ca e momentul perfect sa va oferim o cafea eminamente florala cu nume de femeie.

E vorba de o Gesha (Geisha cum i se spune in america latina, pentru intreaga polemica cititi aici  si aici). Pentru cine nu e familiar cu acest nume Gesha/Geisha este un varietal provenit din Ethiopia din regiunea Gesha, adus in america latina prin 1930 si ramas relativ necunoscut pentru publicul larg pana in 2004 cand a fost descoperit in Panama si a devenit cafeaua ce castiga an de an campionatele mondiale. Cu un profil aromatic complex, intens floral, dulce si fructat este usor de inteles de ce. 

Gesha noastra nu e nici din Ethiopia, nici din Panama ci din Colombia insa are 89,5 puncte SCA.  E un lot de doar 2 saci si provine de la o ferma micuta de 4 hectare din Colombia, regiunea Huila, langa satul El Cogoyo, denumita Alto Cielo. Anyelo Sosa este fermierul care se ingrijeste de fiecare din cei 500 de copaci ai fermei, din care o mica parte sunt varietalul Gesha. Atunci cand ciresele de cafea capata o culoare mov intens sunt pe deplin coapte si sunt culese de mana. Procesarea prin spalare da claritatea notelor aromate din ceasca.
 Noi am descoperit o cafea dulce, cu o aciditate placuta si un corp delicat. Note intense de iasomnie, limeta dulce si toffee.

Asadar, marti 26 martie, prajim pentru voi  2 cafele -https://sloanecoffee.com/espressoman. :
Colombia Gesha Alto Cielo - 65 RON (tva inclus) /250g 
Guatemala La Nueva Honey - 48 RON (tva inclus) /250g 

Conditiile s-au schimbat si ele de acum in colo  - comenzile se pot ridica de la sediu completand campul observatii. Nu mai exista comanda minima.  Transportul este gratuit DOAR pentru comenzi de minim 4 pungi

O primavara frumoasa!

Reply
Trăiesc de prea mult timp în România. .. De câte ori s-au schimbat partide, guverne, orânduiri , condiții ... S-au schimbat în .... Și va las pe voi sa completați.
rocket giotto timer evoluzione r ,rasnita eureka atom 75s, staresso mirage, tamper panthera gear powered by suncoffee , kinu M 47, WDT tool by panthera&dijon, hario v60, ibric, nivelator mota, BWT filter.

Reply
(21-03-2019, 16:58)orwo Wrote: Trăiesc de prea mult timp în România. .. De câte ori s-au schimbat partide, guverne, orânduiri , condiții ... S-au schimbat în .... Și va las pe voi sa completați.

Nu prea inteleg mesajul tau. Conditiile de comanda s-au schimbat din cateva considerente simple:
  1. ne dorim sa poata comanda si doar 1 punga cei care doresc asta;
  2. am anuntat optiunea ridicarii de la sediu care oricum fusese doar temporar suspendata;
  3. dupa cateva luni in care am functionat pe livrarea gratuita am tras linie si am ajuns la concluzia ca iesim in pierdere de multe ori, mai ales cu minunata creste euro din ultima vreme.
Mi se pare normal sa fii flexibil si sa te adaptezi in functie de cerintele si problemele intampinate. Asta ca sa ne explicam decizia. Mai departe evident oricine este liber sa fie de acord sau nu cu ea si sa actioneze in consecinta.

Reply
Colegul reactioneaza probabil din cauza ca se inrautatesc conditiile in care poate avea cafeaua dvs.

Eu insumi patesc la fel, imi pace foarte mult cafeaua dvs. dar nu am cum sa comand 4 pungi ca sa am transport gratuit; astept totusi sa vad ce tarife de transport veti practica. In cazul in care iese matematica, cumparam, daca nu, nu, exact ca si in cazul (invers) dvs.

Ps. euro nu s-a dublat, totusi.
ACS Minima, Timemore Sculptor 078s

Reply
Poate se găsește o soluția ca la Yume (10 RON, subvenționat de ei). În acest mod, iese matematica la toți :)
La Pavoni Europiccola, Kinu M47
(Romanian is not my native language, sorry for my mistakes)

Reply
Departe de mine sa fac reproșuri asupra prețului de cost, spuneam ca de câte ori se schimba condițiile eu pic de fazan (ca și client) NICIODATA nu am prins o schimbare în bine ptr mine... Ce sa zic banii mei marfa voastră fiecare hotareste  ce e mai bine ptr el dar era o simbioza plăcută... 
PS. Dar transportul cât e transportul?
rocket giotto timer evoluzione r ,rasnita eureka atom 75s, staresso mirage, tamper panthera gear powered by suncoffee , kinu M 47, WDT tool by panthera&dijon, hario v60, ibric, nivelator mota, BWT filter.

Reply
(21-03-2019, 23:28)orwo Wrote: Departe de mine sa fac reproșuri asupra prețului de cost, spuneam ca de câte ori se schimba condițiile eu pic de fazan (ca și client) NICIODATA nu am prins o schimbare în bine ptr mine...

Aici nu sunt de acord, o schimbare in foarte bine a fost aparitia prajitoriilor de la noi, de ex. :)

Revenind la modul serios, intr-o piata cu cerere in crestere, e normal sa creasca si preturile, asa se formeaza ele in economia de piata. Nu exista preturi mici, mari, de bun simt etc., orice afacere trebuie sa caute sa-si maximizeze profitul; din perspectiva noastra de consumatori, e o etapa obligatorie in dezvoltarea acestui business, sa-i zicem, iar in momentul in care, atrasi de profit bun creste si numarul prajitoriilor, pretul va scadea in mod natural din cauza concurentei mai puternice.

Reply
Hmm tu ții cu ursu' , pai sunt ceva prajitori în România  mai buni, mai puțin buni ,ptr toate buzunarele, eu sunt un pic dezamăgit ca orice schimbare nu e în bine  asta e ideea, era oferta ok cu 2 pungi și transp gratis, cafelele nu erau musai gratis, per total era bine, acum e rău... Vreau măcar mediocru sa fie... Ma opresc și dacă am supărat îmi cer scuze  nu e nimic personal just business .

Reply
Nu ai suparat domle’ pe nimeni, pe mine cu siguranta nu, sunt fix acelasi consumator de cafea. :)

Am profitat de aproape toate cafelele prajite de Sloane in ultima perioada si mi-au placut mult, as mai lua, chiar cu 10 ron transport la minimum 2 pungi, de ex. Am insa impresia ca nu vor lasa cale de mijloc, vedem.

Reply
(21-03-2019, 17:25)Teodora_Sloane Wrote:
(21-03-2019, 16:58)orwo Wrote: Trăiesc de prea mult timp în România. .. De câte ori s-au schimbat partide, guverne, orânduiri , condiții ... S-au schimbat în .... Și va las pe voi sa completați.

Nu prea inteleg mesajul tau. Conditiile de comanda s-au schimbat din cateva considerente simple:
  1. ne dorim sa poata comanda si doar 1 punga cei care doresc asta;
  2. am anuntat optiunea ridicarii de la sediu care oricum fusese doar temporar suspendata;
  3. dupa cateva luni in care am functionat pe livrarea gratuita am tras linie si am ajuns la concluzia ca iesim in pierdere de multe ori, mai ales cu minunata creste euro din ultima vreme.
Mi se pare normal sa fii flexibil si sa te adaptezi in functie de cerintele si problemele intampinate. Asta ca sa ne explicam decizia. Mai departe evident oricine este liber sa fie de acord sau nu cu ea si sa actioneze in consecinta.  

Hello there.
Cat va fi transportul? - pentru Bucuresti

Unde aveti locatia sediului sa pot ridica comanda?
GC E24 + PID + OPV 9 bar + Dimmer | Turin DF64 | Kinu M47 Classic / IMS Competition+Superfine 18gr / Bottomless PF / 58.5mm AVX tamper / WDT tool / Scale and timer

Reply
Transportul va fi probabil undeva in jurul sumei de 23 de lei la care se adaugă taxa de ramburs , deoarece nu am văzut sa poți plăti cafeaua in momentul cand efectuezi comanda.
Sunt necesare niște clarificări.

Reply
in general rambursul nu se plateste daca banii sunt virati de curier in contul firmei. Ar ramane doar taxa de curierat care e posobil sa fie si mai mica de 20 lei daca exista contract cu un curier.

Reply
Salut!
Transportul este 13.5 ron + tva pentru Bucuresti si 14.5 ron + tva pentru provincie. Va dau preturile + tva pentru ca asa ni le arata si noua softul de comanda.

Acest tarif este cu rambursul inclus  si pentru cantitatile mai mici sau egale cu 1 kg. Momentan toate comenzile sunt cu ramburs in cont colector, inafara celor cu ridicarea de la sediu. Sediul este in Bucuresti, Strada Echinoctiului 45, Sector 5.

Daca nu ar fi vorba de ramburs si am avea posibilitatea de plata online atunci ar fi sub 10 ron dar nu avem posibilitatea asta momentan. Sper sa nu bat campii dar din ce stiu TVA-ul pt acest tip de transport e de 19% adica 16,065 ron pt Bucuresti si 17,255 ron pentru provincie. Evident se rotunjeste dar nu stiu cum rotunjeste FAN Courierul.

Nu este 23 RON decat daca luati 10kg caz in care fiti siguri ca oferim transportul gratuit si va facem si o statuie mica in curte.

Reply
(25-03-2019, 13:17)Teodora_Sloane Wrote: Salut!
Transportul este 13.5 ron + tva pentru Bucuresti si 14.5 ron + tva pentru provincie. Va dau preturile + tva pentru ca asa ni le arata si noua softul de comanda.

Acest tarif este cu rambursul inclus  si pentru cantitatile mai mici sau egale cu 1 kg. Momentan toate comenzile sunt cu ramburs in cont colector, inafara celor cu ridicarea de la sediu. Sediul este in Bucuresti, Strada Echinoctiului 45, Sector 5.

Daca nu ar fi vorba de ramburs si am avea posibilitatea de plata online atunci ar fi sub 10 ron dar nu avem posibilitatea asta momentan. Sper sa nu bat campii dar din ce stiu TVA-ul pt acest tip de transport e de 19% adica 16,065 ron pt Bucuresti si 17,255 ron pentru provincie. Evident se rotunjeste dar nu stiu cum rotunjeste FAN Courierul.

Nu este 23 RON decat daca luati 10kg caz in care fiti siguri ca oferim transportul gratuit si va facem si o statuie mica in curte.
M-am exprimat confuz mai sus dar pretul de 16 Ron si 17 ron este pretul total, cu tva, cu tot, nu doar tva-ul, sper ca s-a inteles.

Oricum, cautam solutii sa fie mai ieftin, anuntam la urmatoarea prajire.

Cei care va ridicati comenzile de la sediu va rog mult sa imi dati mie un mesaj inainte sau sa ma sunati, 0752165855. Va rog sa nu o sunati pe Oana chiar daca e mai vesela si mai simpatica decat mine pentru ca saptamana asta e cu manutza la reparat in spital.

Formularul mai ramane deschis pana maine seara daca mai vreti sa plasati comenzi.

Reply
Ce program aveti la sediu pentru ridicarea comenzilor?
Ascaso Steel Uno PID, Mahlkönig VARIO

Reply
Intre 9 si 5 de obicei e cineva dar saptamana asta e mai haotica un pic asa ca cel mai indicat e sa dati un telefon sau mesaj cand va decideti sa veniti.
Acum de exemplu eu sunt inca la impachetat in prajitorie si voi mai fi pana pe la 8-9.

Reply
Multumesc. Sunteti si in weekend?
Ascaso Steel Uno PID, Mahlkönig VARIO

Reply
(26-03-2019, 19:28)Ursu Wrote: Multumesc. Sunteti si in weekend?

De obicei da, insa in acest weekend nu: eu sunt la London Coffee Festival, Bogdan nu e in weekend niciodata iar Oana e e in concediu medical si momentan astia 3 suntem. De luni ne gasesti si la ore mai tarzii daca nu poti ajunge pana in 6. Da-mi un telefon si gasim o ora convenabila.

Salutari, espressomani!
Vin cu 2 anunturi: 
1. am reusit sa gasim o solutie sa mai reducem din costul transportului si anume sa platim noi taxa de ramburs ceea ce face ca transportul  pentru comenzile de 1-3 pungi sa fie 9 Ron + tva pentru Bucuresti si 10 Ron + tva pt restul tarii. Pentru comenzi de minim 4 pungi ramane transportul gratuit in totalitate.

2. Avem postat formularul pentru saptamana viitoare cu o noua cafea - https://sloanecoffee.com/espressoman
 Cafeaua noua se numeste Rwanda Muhondo natural  si cu reducere de 20% este la pretul de 50 Ron (tva inclus).
     Povestea acestei cafele este ca am gustat-o anul trecut la un coffee show si mi-a placut atat de mult ca am rezervat-o cand nici nu se terminase tot sezonul de recoltare. Asa ca am asteptat-o cu nerabdare vreo 6 luni cat a durat sa ajunga din Rwanda in Europa si apoi la noi si intr-un final suntem foarte entuziasmati sa va facem cunostiinta cu ea.
     Aveti toate detaliile originii sale in link, aici va povestesc un pic doar de partea de profil aromatic pe care noi l-am gasit ca fiind  dulce si complex. Florala si cu un corp ciocolatiu, aciditate citrica si o aroma specifica procesarii naturale, aceasta cafea devine memorabila prin notele de rom si stafide pe care noi le-am simtit uneori si ca Bourbon, si drept curmale uscate, si mie imi aminteste mereu de inghetata Malaga.     Pe anumite set-upuri am descoperit in espresso-ul acestei cafele arome de zmeura si un profil foarte fructat. Surprinzatoare la fiecare extractie, este genul de cafea pe care nu te plictisesti sa o descoperi si redescoperi. 
 Pentru cei care nu sunt fani cafele africane, in formular se poate comanda si deja mult iubita, Colombia Jaime Ariza.

Reply
Am mai scris odată dar postul a fost șters, nu știu de ce,  eu am încredere în d-voastră și pot plăti în avans dacă am unde sa trimit banii, și soluția pe care ați găsit-o e ok , va multumesc ptr faptul ca nu ați trecut cu vederea una dintre cerințele noastre, asta va pune pe o alta treaptă a relației cu clienții, bv!

Reply
A fost o problema tehnica in forum si au disparut si alte cateva postari, nu a fost sters nimic.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
(29-03-2019, 16:00)orwo Wrote: Am mai scris odată dar postul a fost șters, nu știu de ce,  eu am încredere în d-voastră și pot plăti în avans dacă am unde sa trimit banii, și soluția pe care ați găsit-o e ok , va multumesc ptr faptul ca nu ați trecut cu vederea una dintre cerințele noastre, asta va pune pe o alta treaptă a relației cu clienții, bv!

Da, am primit mail ca ne scrisesei ceva dar disparuse mesajul cand am vrut sa il citim. Bine, cazuse cu totul forumul atunci deci clar a fost o problema tehnica. Dar multumim ca ne-ai scris inca o data.
Nu vrem sa oferim servicii preferentiale si daca am permite aceasta metoda de plata pentru tine ar trebui sa o facem pentru toti clientii retail. Acum imagineaza-ti ce ar insemna sa verificam contul constant sa vedem daca fiecare client retail a platit prin transfer. E foarte multa munca extra pe care momentan nu avem personal sa o acoperim.
Deci momentan nu este o solutie pe care o putem oferi.

Salutari, espressomani!
Am un anunt legat de formularul din aceasta saptamana. Pentru ca tocmai am primit o comanda de la cafenelele noastre partenere care ne ia tot stocul ramas de Colombia Jaime Ariza a trebuit sa scoatem aceasta cafea din formular. Toate comenzile intrate pana in acest moment pentru aceasta origine se vor onora insa nu mai putem prelua altele.

Stati fara griji insa, am adaugat alta cafea in locul Columbiei, nou intrata Guatemala Female Coffee Growers of San Marcos Huista. E o cafea la care eu tin mult si pentru ca am fost in vizita acolo si pentru ca e un proiect social care ajuta fermierii direct si pentru ca e o cafea foarte buna la un pret rezonabil. Inca nu stam bine cu etichetele pentru ea pentru ca a ajuns acum o saptamana la noi si de asta am evitat sa o adaugam in formular de saptamana asta dar se pare ca ne forteaza imprejurarile.

Pe foarte scurt despre aceasta cafea : este din Huehuetenango, regiune cunoscuta pentru cele mai bune cafele din Guatemala, proiectul ajuta femeile ramase la conducerea fermelor in urma migratiei puternice a barbatilor in Statele Unite, locul nostru este Bourbon si Caturra, procesat prin spalare care aduce in ceasca note florale, aroma de fragi ?, aciditate citrica si aroma de portocale ?, caramel si dulceata de melasa.

Pretul este de 35 ron (tva inclus) / 250g

Linkul este acelasi, https://sloanecoffee.com/espressoman

Reply

Forum Jump:

Browsing: 2 Guest(s)