(13-03-2019, 17:22)SCatalin Wrote: Asadar Ethiopia si Brazilia sunt epuizate?
Daca da poate ca e o idee sa primim oarece indicatii despre cantitatea intentionata a fi prajita si vanduta...
Nu sunt epuizate for ever and ever, o sa mai faca o aparitie in formular sigur. Cand e final de stoc va anuntam ca sa apucati sa va luati la revedere. Doar ca prajim altceva saptamana viitoare. Insa, la cererea publicului iubitor de Ethiopia am adaugat si
Ethiopia Boji washed in formularul de comanda.
(13-03-2019, 22:10)Gozmin Wrote: In situația data, va trebui sa ne reorientam dacă vrem ca in weekend sa nu ne roadem unghiile...
E ca pe vremuri, când se vindea cu ratia.
E cu stocul, nu cu ratia.
Si suntem foarte grijulii cu manichiura, nu lasam oamenii sa isi roada unghiile.
De asta sunt numerele noastre de telefon pe aici, al meu - 0752165855 si al Oanei - 0762247731, si aveti mailurile -
info@sloanecoffee.com si
orders@sloanecoffee.com, cand stocul comenzii de grup se epuizeaza si e criza de ros unghiile se mai gasesc de obicei 1-2 pungi, chiar din mai multe origini, si ne bucuram sa le gasim un proprietar.
Doar ca nu are sens sa facem formular sau postare pentru 8 pungi de 250g din 8 origini diferite mai ales ca mereu sunt espressomani care ne suna fix asa : "Ce mai aveti prajit saptamana asta ca am ramas fara cafea?"
(14-03-2019, 09:22)mihneasusan Wrote: Încă o cafea eveniment! Kenya Mesgo este fenomenală! În profilare am obținut o minune de espresso. Amar 0, aciditate blândă în care am simțit fructe de mango.[emoji39]. Brazilia Moinho a fost o alegere mai puțin fericită pentru gustul meu. Chiar dacă perfect prăjită, nu a reușit să se apropie de celelalte staruri Sloane. Mulțumesc!!!
Chiar ma bucur ca isi da lumea (sau macar tu

) seama ca sunt din ligi diferite. Brazilia nu e o cafea cu pretentii de a fura show-ul, e "girl next door" cum spun americanii. Am adus-o in oferta noastra pentru ca deja aveam numai dive si divele sunt scumpe si cu pretentii.
Kenya Mesgo si aceasta Brazilia Fazenda Moinho sunt cat se poate de diferite, la capete diferite ale spectrului Specialty (nu iesim din el). Nu ca nu ar exista si Brazilii de dai pe spate (contemplam sa luam o Brazilia de iti pica plombele si de buna, si de scumpa), dar nu asta.
Si chiar daca ne-a luat generoziatea de primavara si le-am dat la preturi asemanatoare, limbile antrenate simt diferenta.
Daca insa esti fan staruri stai sa vezi ce v-am pregatit pentru sfarsitul lunii.