Welcome Back Log In Create Account

15% reducere la Prajitoria Dropshot Coffee Roasters ( Bucuresti )

Sau poate s-a dorit sublinierea faptului ca “BOABE” nu reprezinta macinare, spre deosebire de toate celelalte optiuni…? [emoji12]
Bezzera Aria, PL41TEM, G-IotaVS, Eureka Mignon Specialita, M47 Phoenix, ibric, AeroPress, Kompresso... and V60/Hario Buono

Reply
(17-11-2022, 19:24)Mihai L Wrote: Sau poate s-a dorit sublinierea faptului ca “BOABE” nu reprezinta macinare, spre deosebire de toate celelalte optiuni…? [emoji12]

Daca se dorea sublinierea nu aparea sub "grad de macinare" ci separat.

Reply
(17-11-2022, 12:35)Bogdan90 Wrote: .......

Am comandat 3 kg de cafea si acum ca am primit coletul am vazut ca este macinata si nu intelegeam de ce.

Cum vei depozita cantitatea asta de cafea macinata? Dupa o saptamana isi va pierde aromele speciale.
Fiind cumparare online, intra si cafeaua la produse care pot fi returnate fara explicatii suplimentare?

Reply
(17-11-2022, 20:47)edri Wrote:
(17-11-2022, 12:35)Bogdan90 Wrote: .......

Am comandat 3 kg de cafea si acum ca am primit coletul am vazut ca este macinata si nu intelegeam de ce.

Cum vei depozita cantitatea asta de cafea macinata? Dupa o saptamana isi va pierde aromele speciale.
Fiind cumparare online, intra si cafeaua la produse care pot fi returnate fara explicatii suplimentare?

Macinata…???[emoji23]
Boabe probabil ar fi mers returnata.
Bezzera Aria, PL41TEM, G-IotaVS, Eureka Mignon Specialita, M47 Phoenix, ibric, AeroPress, Kompresso... and V60/Hario Buono

Reply
(17-11-2022, 13:15)Bogdan90 Wrote:
(17-11-2022, 12:58)bobitad Wrote: da, probabil ar trebui sa renunte la sagetiile alea, ca nu aduc vreun beneficiu:), iar sagetile goale probabil te inseala in sensul ca zici ca nu mai e pe stoc.

Exactly my point.

Salutare,

Chiar imi pare tare rau ca ai asa mare cantitate de cafea macinata. Am discutat cu colegele mele si am sa te rog sa scrii un email maine pe hello@tastecrafters.ro sa identificam comanda si o sa vedem ce putem face spre a mai compensa un pic din "necaz".

In alta ordine de idei confuzia este extrem de rara ( cel putin raportat statistic la numarul de comenzi), am mai auzit cred de inca 1 caz la un moment dat dar era o versiune mai veche, a mai fost o iteratie de submeniu de grad macinare care era diferita. Noi incercam sa avem un UX cat mai bun adaptandu-ne evident si la limitarile platformei pe care lucram. Diferenta de culoare la sagetile boabe si dimensiunea textului este gandita pentru a atrage atentia si de a evita confuzii insa bineinteles ca interpretarile pot fi diverse. O sa punem in paranteza BOABE ( nemacinata) si speram ca probabilitatea de confuzie va fi mai scazuta. 

Multumim frumos pentru comanda si incredere si tinem legatura.
Certified Arabica Q Grader
Espresso : Espressor WPM Primus, Rasnita WPM ZP-1 SSP Sweet Lab V3
Brew : Origami, Timemore Sculptor 078 ( brew only) 

Reply
Problema zic ca provine dintr-o grava eroare a clientului. Cafeaua se pastreaza doar boabe, DOAR la cerere se macina. Nu cred ca avem vreun prajitor pe forum care sa macine cafeaua fara a avea o cerere. Si prin cafenele la fel este, doar boabe. Dar daca vrei sa o macine, te ajuta cu ce setare doresti.
Prin urmare, exclus sa fie o cafea macinata pe stoc insa nu si boabe.

Reply
Tocmai Mihai ca atunci accentul se pune pe boabe nu pe toate celelalte tipuri de macinare. Cazul meu a fost ca efectiv am crezut ca primele 2 variante sunt o subsectiune a boabelor, efectiv am stat 5 minute sa ma intreb ce relevanta are ce sita am la niste boabe. 

Merci Razvan, scopul meu a fost doar sa fie clar si pentru altii pe viitor

Reply
As intreba si eu cate cereri de cafea macinata peste 1 kg au avut, mai ales de pe forum. Trebuia sa se aprinda un beculet si sa sune pt confirmare. Parerea mea.
Brasilia Club, Kinu Simplicity, Comandante, Kingrinder P0, Mignon Specialita.
ex: Gaggia Espresso, Color; Quamar T80, Macap M2D, Feldgrind 2.

Reply
Am discutat cu una dintre colegele lui Razvan si deja au facut modificari pe site sa fie evitate situatii de genul asta pe viitor.

Ii felicit pentru modul in care au interpretat situatia si pentru faptul ca au raspuns atat de rapid si s-au adaptat.  Indiferent de cat de interpretabila era grafica in final vina era total a mea.

Avand in vedere cele de mai sus pot spune ca m-au castigat ca si client.

Reply
Guys, revin. Bogdan cred ca a fost deja contactat de colegele mele si modificari ( speram bune ) au fost aduse meniului. Pentru ca stiu ca sunteti multi cei care comanda aici, ne puteti da feedback. Vad ca au disparut complet sagetile, a ramas text si este specificat clar Macinata pentru .... / Boabe ( Nemacinata ) 

[Image: u3DumCF.png]
Stiu ca pare un pic ciudat pentru unii dar da, avem clienti recurenti care comanda cafea macinata la 1 kg si din moment ce revin, sunt multumiti atat de calitatea produsului chiar si in conditiile in care este macinata Smile  Totusi, 3 kg este un red flag, o sa discutam cu colegii de la comenzi sa filtreze astfel de solicitari. S-a intamplat sa fie si in perioada BF si s-a strecurat alaturi de alte sute de comenzi.

Reply
Salut, se apropie sesiunea si as vrea sa-mi refac rezervele de cafea, ce arome ați încercat, care va plac? 
Beau espresso, dar sunt fan si băuturilor cu lapte.
Espresso:ProfitecDrive|MahlkonigE65Gbw
Filtru:LagomCasa|V60|Orea
Deplasare:Kinu|Picopresso|Pipamoka
Foste:Bellona|BezzeraUnica|BentwoodV63|Niche|Sculptor64|Atom75|Df64&83|Libra&Oro|Ode

Reply
(12-12-2022, 08:46)tektbar Wrote: Salut, se apropie sesiunea si as vrea sa-mi refac rezervele de cafea, ce arome ați încercat, care va plac? 
Beau espresso, dar sunt fan si băuturilor cu lapte.

Hello,

Daca as putea sa te ghidez un pic, sunt multe noutati in aceasta luna.

La Microloturi avem recolta noua Ethiopia Adola, am inceput sa prajim primele sarje si este mult mai dulce, aciditatea este echilibrata, notele de ciocolata sunt mult mai fine. Noutatile sunt Guatemala Yulchen Domingo, o cafea superba, aciditate fructata de zmeura, portocala dulce, finish ciocolata cu lapte extrem de discreta ( a se lasa la degazat macar 10 zile pentru rezultate optime, e prajita pe Loring). Ultimele kilograme din Rwanda Rusatira Bugoyi anaerobic, un omniroast extrem de versatil pe filtru, espresso, automat, asteptam transport nou de la acelasi producator, Emmanuel Rutsiro. Urmeaza saptamana aceasta sa listam de la Israel Degfa din Ethiopia, Gelana varietal Gesha, un grad 3 ireal de bun din varietalul Gesha, un omniroast foarte reusit si mai ales o Gesha intr-un buget practic de microlot, foarte avantajos, dar care pastreaza multe proprietatile varietalului fara defecte depistabile. Va un bestseller in mod cert, mai ales ca ramanem in curand fara stoc pe Bale Mountain si Kercha, alte doua cafele extrem de populare. Kenya procesare prin spalare, profilul de referinta a fost validat, asteptam etichetele, va aparea pe site miercuri cel tarziu, marmelada de caise cu caramel, aciditate blanda de zmeura, omniroast.  

La Single Origins recomand Brazilia Costa Albertina, e fresh si extrem de complexa pentru aceasta origine, a revenit Woman Sidamo Project coordonat de Tizita Bizuneh, in sfarsit regasim acele note de piersica si caramel care au facut aceasta cafea atat de populara. De incercat neaparat noua Ethiopia Hambella Guji, o procesare prin spalare cu note de dulci de nectarina coapta si un finish ciocolatiu intens dar dulce, echilibrata in espresso si desert in lapte. Recolta noua  din Ethiopia Sharro, practic versiunea noastra confort pe procesarea naturala din Ethiopia deja a inceput sa se prajeasca, e de incercat si de cei care stiau recolta anterioara dar si de cei care nu au mai degustat-o pana acum. 

Urmeaza pana la final de luna un nou Decaf din Columbia care se anunta atat de bun ca practic poti sa nu-ti dai seama ca este un decaf :) Introducem o Caturra foarte clean si dulce din Columbia care ar trebui sa se mentina mult in oferta noastra, am renuntat la Golden Huila datorita calitatii in scadere de la an la an. Incercam si un super microlot din Columbia, procesare Anaeroba, poate iese tot anul acesta, trebuie sa vedem cum impacam prajirile de productie cu cele experimentale. 

In rest suntem aici pentru intrebari si discutii :) Spor in toate!

Reply
Mulțumesc frumos! Am plasat prima comanda o sa încerc cât mai multe din cele enumerate. Apreciez ca ați explicat in detaliu. Spor la  vânzări!
Foste:Bellona|BezzeraUnica|BentwoodV63|Niche|Sculptor64|Atom75|Df64&83|Libra&Oro|Ode

Reply
Eu chiar m-am jucat cu mai multe loturi experimentale pana au ajuns la cel final. Toate sunt misto dar Guatemala aceea in profilare iese incredibil de fructata pentru o astfel de origine, iar Rwanda punctează bine pe categoria anaerobice prin prajirea mai light ce nu lasa fermentul caracteristic sa te suprasatureze. Ethiopia Gelama si Kenya Bakuae de asemenea light solubile, mai potrivite pentru 92 de grade decat 89 cum le-am tras cel mai bine pe cele de mai sus. 
[Image: N17qQAQ.jpg]
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
Intamplator am prins si eu o punga de Nomad de la Dropshot: sunt foarte placut surprins. Din experiente anterioare, am cam fugit de blend-uri dar m-au convins. Voi deveni client fidel - vreau sa-ncerc de toate acum  :ay:
Chapeau
Rancilio Silvia V3 (PID, Dimmer, barometru), Eureka Specialita, Bezzera BB005, Brewista Smart Scale 2

Reply
(19-12-2022, 11:16)2dor Wrote: Intamplator am prins si eu o punga de Nomad de la Dropshot: sunt foarte placut surprins. Din experiente anterioare, am cam fugit de blend-uri dar m-au convins. Voi deveni client fidel - vreau sa-ncerc de toate acum  :ay:
Chapeau

Multumesc frumos in numele echipei. Oricand ai nevoie de informatii suplimentare, suntem la dispozitie.

Alfel, daca mai ai pofta sa testezi blenduri, as incerca Milky, Lava, Beduin si Dark Sin, ( Dark Sin nu e deloc dark, va suferi un renaming din ianuarie) sunt profiluri aromatice complementare. Pentru cei ce doresc o prajire mai intensa dar totusi controlata, cu focus pe dulceata caramelizata, El Kapitan, Aromatic si Crematic ar fi solutia. 

Asa cum probabil cei ce comanda frecvent de la noi stiu, blendurile Dropshot sunt compuse din proportii diferite de single origins, procesul este post-blend, niciodata pre-blend, din motive pe care cunoscatorii le stiu :)

Reply
Dintre Milky, Lava, Beduin, Crematic, Dark sin, El Kapitan, Aromatic, dpmdv. cel mai bun e Beduin. Precizez că prepar băuturi cu lapte, espresso simplu nu poate fi consumat, am de rezervă boabe old school. :D
Gaggia Classic 2012 & ARCO 2in1

Reply
ce atatea blenduri si espresso, eu vreau sa stiu unde s-a dus rwanda aia anaerobica. ca ma gandeam ca ar trebui sa testez v60 cu rwanda, guatemala si ceva etiopii 2022. desi parca ziceai candva ca etiopiile de anul asta sunt cam slabe.

oricum, dupa parerea mea voi aveti cel mai bun raport calitate/pret. stiu ca astea de filtru poate nu se vand asa bine, dar un pic de iubire nu strica pentru filtru.
zp6/v60 

Reply
(20-12-2022, 00:18)bobitad Wrote: ce atatea blenduri si espresso, eu vreau sa stiu unde s-a dus rwanda aia anaerobica. ca ma gandeam ca ar trebui sa testez v60 cu rwanda, guatemala si ceva etiopii 2022. desi parca ziceai candva ca etiopiile de anul asta sunt cam slabe.

oricum, dupa parerea mea voi aveti cel mai bun raport calitate/pret. stiu ca astea de filtru poate nu se vand asa bine, dar un pic de iubire nu strica pentru filtru.

Se anunta o recolta foarte buna anul acesta in Etiopia, operatiunile sunt deja in derulare, suntem informati ca pana in vara 2023 o sa primim cafele extraordinare. Din ce avem acum pe Etiopia, recomand Gelana Gesha tot de la Israel, este foarte buna, merge si pe filtru ( apare la final de saptamana) Woman Project si Adola sunt recolta noua, foarte bune. 

Noutati pana in Craciun, pregatiti va de final de saptamana pentru o Columbia Decaf direct trade la la ferma El Vergel, este ceva ce nu credeam ca poate deveni un decaf, nu zic mai multe, merita incercata de orice pasionat care nu se satura de gustul de cafea dar evident vrea sa tina nivelul de cafeina sub control :) A starnit senzatie in echipa, mai ramane sa o degust si eu maine si daca e ok o urcam. 

Tot din Columbia, un microlot, Guava Banana, deja cunoscuta in Europa, se pare ca avem un profil castigator. Prima noastra infuzata urmeaza sa apara rapid, tot din Columbia. Kenya Bongoma de urmarit pe final de saptamana, extrem de prietenoasa si dulce. Rwanda Anaerobica s-a dus din pacate.

Reply
O întrebare, urmează sa plec joi la București si as vrea sa trec pe la cafenea sa degust cât mai multe variante. Codul de reducere de pe forum se aplica si in cafenea fizic? Dacă da, aveți toată gama de cafele la vânzare? Mulțumesc!

Reply
Am avut o experianta de neuitat la Dropshot Coffee Shop & Training Lab. Aici l-am întâlnit pe Octavian, un barista profesionist si espressoman înfocat, mi-a dat sa încerc o Kenya Bakuae Bungoma(urmează sa fie urcată si pe site) o cafea dulce, ușor acida, florală, parca am simțit si un gust de portocala. Cu ocazia asta mi-am dat seama ca prepar un espresso mediocru, contează tare mult cine prepară cafeaua, experiența lui Octavian si-a spus cuvântul si am băut cel mai bun espresso din viața mea, mi-a dat si câteva indicații pentru prepararea acasă. Am mai încercat o Ethiopia Gelanna(si aceasta urmează sa fie urcată pe site) s-a simțit ca un desert in lapte. Mi-a citit topicul, știa ca vin la București pentru coffee trip. Am primit monstre din 6 origini diferite, abia aștept sa le incerc. Am vizitat si prajitoria, echipa de profesioniști, amabila. In concluzie dropshot are o cafea excepțională cred ca cea mai buna in raportul calitate/preț, dar contează foarte mult si cine o prepara! Va mulțumesc! https://imgur.com/a/V7h6kIM

Reply
nu-i mai lauda man, ca maresc preturile. glumesc:) dar chiar sunt ok, aceeasi cafea la altii e semnificativ mai scumpa. si mereu relatia cu ei a fost ok, a fost totul clar, simplu si a functionat, cafeaua vine mereu super proaspata, s.a.m.d. am luat si eu guatemala si columbia guava, chiar sunt curios de a-2a. e loc si de etiopii, doar ca etiopiile le cam stiu si am tot avut.

ca sa raportez si un bug, la columbia guava el vergel si etiopia geisha nu apare optiunea: ”alege gradul de macinare”. acum, eu iau doar boabe si cred ca se subintelege din comanda, dar ma gandesc ca poate cineva o vrea macinata.
zp6/v60 

Reply
(23-12-2022, 17:57)bobitad Wrote: nu-i mai lauda man, ca maresc preturile. glumesc:) dar chiar sunt ok, aceeasi cafea la altii e semnificativ mai scumpa. si mereu relatia cu ei a fost ok, a fost totul clar, simplu si a functionat, cafeaua vine mereu super proaspata, s.a.m.d. am luat si eu guatemala si columbia guava, chiar sunt curios de a-2a. e loc si de etiopii, doar ca etiopiile le cam stiu si am tot avut.

ca sa raportez si un bug, la columbia guava el vergel si etiopia geisha nu apare optiunea: ”alege gradul de macinare”. acum, eu iau doar boabe si cred ca se subintelege din comanda, dar ma gandesc ca poate cineva o vrea macinata.

Salutare, iti multumesc in numele echipei pentru cuvintele de apreciere. Mereu a fost si va ramane in core-ul DROPSHOT ideea de a propune cel mai bun raport pret-calitate in conditii de exigenta, rigoare si atentie la detalii pe quality control. Orice marire de pret va fi generata in primul rand de nevoia de a asigura conditii de lucru si renumeratii optime pentru echipa noastra din ce in ce mai numeroasa, mai ales in contextul economic actual. Preturile cafelei verzi momentan s-au mai stabilizat insa inflatia globala si mai ales aprecierea Dolarului American au determinat noi costuri, cel putin pentru noi in Europa. Chiar si asa, gratie suportului vostru, dotarii tehnologice de exceptie, volumelor pe care le generam si relatiilor de cumparare directa, sunt increzator ca vom ramane extrem de competitivi si in anul ce vine.

Stim de bug-uri, le vom remedia intre Craciun si Anul nou cu ajutorul celor care asigura suportul platformei. Pana atunci se poate specifica in sectiunea de comentarii gradul de prajire.

(23-12-2022, 11:58)tektbar Wrote: Am avut o experianta de neuitat la Dropshot Coffee Shop & Training Lab. Aici l-am întâlnit pe Octavian, un barista profesionist si espressoman înfocat, mi-a dat sa încerc o Kenya Bakuae Bungoma(urmează sa fie urcată si pe site) o cafea dulce, ușor acida, florală, parca am simțit si un gust de portocala. Cu ocazia asta mi-am dat seama ca prepar un espresso mediocru, contează tare mult cine prepară cafeaua, experiența lui Octavian si-a spus cuvântul si am băut cel mai bun espresso din viața mea, mi-a dat si câteva indicații pentru prepararea acasă. Am mai încercat o Ethiopia Gelanna(si aceasta urmează sa fie urcată pe site) s-a simțit ca un desert in lapte. Mi-a citit topicul, știa ca vin la București pentru coffee trip. Am primit monstre din 6 origini diferite, abia aștept sa le incerc. Am vizitat si prajitoria, echipa de profesioniști, amabila. In concluzie dropshot are o cafea excepțională cred ca cea mai buna in raportul calitate/preț, dar contează foarte mult si cine o prepara! Va mulțumesc! https://imgur.com/a/V7h6kIM

Multumim pentru aprecieri, ma bucur ca experienta alaturi de Octavian a fost speciala. In ianuarie locatia pe care ai vizitat-o intra in renovare, se extinde si probabil din februarie experienta va fi semnificativ augmentata, va fi si un showroom disponibil, deci te mai asteptam Smile

Reply
Acum ca ne-ai facut curiosi, cam pe cand Ethiopia Gelanna?  :D
Lelit MaraX+Eureka Mignon Specialita
Cafflano Kompresso

Reply
E disponibila daca te uiti
Rocket R58 - Flow Control + G-iota DF64 + Eureka Atom 75; 1zpresso K-Max, Kettle Klarstein, Flair Pro

Reply
Da, scuze, eu cautam in search bar dupa Ethiopia nu Etiopia..
Lelit MaraX+Eureka Mignon Specialita
Cafflano Kompresso

Reply
Dragi pasionati,

Noua gama la care visam de mult timp alaturi de echipa si care marcheaza o noua etapa in evolutia brandului Dropshot este pregatita si bineinteles la un pret special pentru comunitatea Espressoman : 

15% reducere la gama PEARLS of Dropshot : 
https://dropshot.coffee/collections/pearls

[Image: dBMY4nT.jpg][Image: zQaa0Zx.jpg][Image: DAi4KGf.jpg]

[Image: bVhaaVS.jpg][Image: vtNW9kZ.jpg][Image: Uc7elG3.jpg][Image: 6HG3py9.jpg][Image: WyuHI1c.jpg]

Gama Pearls este o selectie a unora dintre cele mai sofisticate cafele pe care le putem gasi, loturi rare, varietaluri speciale si/sau procesari experimentale indraznete si elaborate. De regula nu gasim mai mult de 20-40 kg din fiecare, uneori poate fi vorba si de 5 kg Smile 

Le prajim in sarje ultra mici, intre 500 si 3000 grame, pe cuptoarele specializate Stronghold S7 Pro si Loring S7 Nighthawk. 

Obiectivul nostru este sa va oferim o selectie de cafele de la fermieri avangardisti, curatoriate pe principiul sezonalitatii si al complementaritatii aromatice, al diversitatii procesarilor si varietalurilor propuse, tocmai pentru a putea avea acces la diversitatea minunata ce compune stratul elitist al cafelei de specialitate internationale. 

Principiile Dropshot de selectie se aplica acestei game in modul cel mai exigent : relatii directe, durabila cu fermieri care impartasesc aceeasi viziune despre cafeaua de specialiate : Calitate, Inovatie, Constanta, Sustenabilitate.

Va invit sa descoperiti prima selectie de cafele pe www.dropshot.coffee. Momentan pe online va fi singura sursa de procurare iar de degustat/cumparat le puteti oricand testa la locatia noastra de langa Mall Afi Cotroceni. 

Gradul de prajire este Omniroast sau Filtru, in functie de cafea. Majoritatea Omni pot fi extrase pe retetele clasice de espresso dar recomandam sa experimetati cu turbo shot urile. Cei care sunt mai norocosi si au posibilitati de profilare si preinfuzie avansata, iar vor fi placut surprinsi de rezultate.

Cei care ati mai interactionat cu cafele extrem de calitative, stiti ca majoritatea oricum au un range foarte mare si pot livra rezultate decente chiar daca extractiile nu sunt optime, deci presiunea pe preparare e minimala. Pasionatii de metode alternative de brew au o materie prima deosebita cu care pot experimenta la nesfarsit. Pe masura ce pregatim, vom impartasi retete de preparare, asa ca urmariti pagina noastra de Instagram in mod special. 

Daca va plac pozele de produs, meritul este al lui Radu Dumitrescu, pe care l-am cunoscut prin intermediul comunitatii, pasionat al cafelei de specialitate. Altfel, proiectul este un melanj in care calitatea se imbina cu esteticul si sustenabilitatea, cutiile sunt din carton provenit din surse regenerabile, dorim sa implementam si pungile complet compostabile odata ce vor sosi in versiunea finala.

Ca un pont, in caz ca doriti sa faceti un cadou special, pot fi printre optiunile recomandate, de aceea va invit sa le probati si sa le atingeti petru a simti detaliile si calitatea finisajelor, in ton cu atentia la detalii de la prajire  Angel  

Si pentru cei care nu au cel mai bun user experience cu site-ul dropshot.coffee, rugam putina intelegere, este deja in lucru noul website care sigur va fi fain, speram pana la final de an.

Reply
neata. felicitari! canile noi cand vor fi la vanzare? :D
Now: Lelit MaraX | Timemore 078S | Timemore Black Mirror | Flair Signature | Skywalker Roaster | Kingrinder K2
Past: Lelit PL81T Grace | DF64 | Cafflano Kompresso | Staresso Mirage Pro

Reply
(23-10-2023, 09:32)RazvaNNN Wrote: neata. felicitari! canile noi cand vor fi la vanzare? :D

Cum ies pozele de produs,  cesti avem :)

Reply
BLACK FRIDAY 2023

[Image: 91MNzIb.jpg]

Dragilor, 

2023 a fost un an exceptional pentru Dropshot si ne bucuram sa intampinam acest Black Friday alaturi de voi extrem de incantati sa impartasim cu voi noutatile si raritatile experimentale PEARLS of Dropshot. 

Am pregatit discounturi speciale care vor fi disponibile pana pe 12 la ora 00:00. 

20%  la cutiile de 200g PEARLS
25% la pungile de 250g 
20% la pungile de 500g
15%  la pungile de 1000g

Ca in fiecare an vom face toate eforturile sa livram cat mai rapid si vom mobiliza extra resurse echipei noastre. Ne bazam pe intelegerea voastra in caz ca vor aparea cateva zile in plus la termenele obisnuite de livrare. 

Weekend fain!

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)