Welcome Back Log In Create Account

15% reducere la Prajitoria Dropshot Coffee Roasters ( Bucuresti )

(24-09-2021, 10:45)RazvaNNN Wrote: care era problema?
Introduceam codul in campul gresit Sad  (nu dati cu pietre  :D :D :D ), adica la puncte de fidelitate, nu la cod de reducere.
Imi pare rau ca v-am batut la cap, pur si simplu nu stiu ce s-a intamplat de nu am vazut campul corect.

O zi buna tuturor!
Lelit PL162T Bianca / Vario

Reply
(24-09-2021, 10:24)diotima Wrote:
(24-09-2021, 10:09)vlaicu Wrote: Ai comandat pachete de 250g sau 500? La cele de 1kg reducerea nu se aplica (acum vad ca ai reducere și la cea de 1kg).​​​ Dacă nu merge pe tastecrafters încearcă și pe dropshot.coffee

PS. iar mi-a făcut-o Tapatalk. După postare au apărut și restul răspunsurilor.
Am scos punga de 1 kg, am inlocuit-o cu una de 500gr, tot nu merge Sad Sad
LE: am reusit Smile

Salut, ti as putea recomanda sa iei legatura telefonic cu Larisa, colega noastra, la numarul de telefon de pe website. Cred ca s-ar putea rezolva super rapid asa, imposibil sa nu fie o solutie, teoretic merg reducerile, poate e un caz particular care necesita niste clarificari in timp real.
Certified Arabica Q Grader
Espresso : Espressor WPM Primus, Rasnita WPM ZP-1 SSP Sweet Lab V3
Brew : Origami, Timemore Sculptor 078 ( brew only) 

Reply
Salutare, la cesti nu se aplica reducerea?
Now: Lelit MaraX | Timemore 078S | Timemore Black Mirror | Flair Signature | Skywalker Roaster | Kingrinder K2
Past: Lelit PL81T Grace | DF64 | Cafflano Kompresso | Staresso Mirage Pro

Reply
(18-10-2021, 11:36)RazvaNNN Wrote: Salutare, la cesti nu se aplica reducerea?

Salutare, din pacate la cesti nu avem aceasta reducere, fiind realizate artizanal, sunt costuri considerabile de productie, mai ales ca uneori unele nu sunt in standardele noastre de calitate, date fiind particularitatile constructive ale toartei. Mai dam retururi si cresc costurile producatorului :) 

Daca vom reusi la un moment dat sa scalam productia in mod cert ne-ar face mare placere sa oferim un discount consistent pasionatilor. Pana atunci te asigur ca au o calitate ridicata, fiind deosebit de grosi peretii, o ergonomie excelenta, fiind foarte potrivite pentru preparatele mai corpolente  ( espresso si specialitatile cu lapte pe baza de espresso) . Pentru brew eu prefer peretii mai subtiri, in consonanta cu delicatetea preparatului, dar evident e o preferinta personala.

Reply
Got it si multumesc pentru raspuns! imediat o sa comand :D
Now: Lelit MaraX | Timemore 078S | Timemore Black Mirror | Flair Signature | Skywalker Roaster | Kingrinder K2

Reply
Multumim frumos, daca nu raspundem aici ( mai ratam uneori) ne poti scrie oricand pe email direct :)

Reply
Recomand - sunt cele mai bune cesti pe care le am. Eu am varianta de 200 ml - are 367 grame, pereti foarte grosi.
Lelit PL41TEM + Eureka Mignon SD , sita IMS 12/18 g / Ascaso 14-20 g

Reply
Confirm pentru cesti! Mai ales cele mari de cappuccino folosite in espresso. Eu am o preferinta pentru cestile groase, mai incapatoare, care sa conduca aroma cafelei spre nas mai bine. Tot am impresia ca dintr-o ceasca mica (pt max. 80ml) aroma se va dispersa prea usor.

Totusi, cand am fost zilele trecute sa vedem cum stam cu progresul pe Loring am fost servit cu o Anisoara delicioasa dar in ceasca mica. Asta e, vom trece si peste aceste probleme :))

Vestea buna de la Dropshot este ca Patrik Rolf se pregateste sa vina in Romania pentru un one to one mai aprofundat in materie de stapanit Loring-ul.

[Image: CNoPGSq.jpg]
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
Am comandat 2, 1 de 90ml alta de 200ml. Am vrut sa comand si anisoara (dar nu era pe tastecrafters :(, si o uraga pe care mi-o recomandasei, dar nici aceasta nu mai este deloc la vanzare)

Reply
@razvanMB  @Lyvyoo
Am făcut o comandă pentru cafea și am observat că acum se aplică reducerea pentru espressomani ("doar" 8%) și pentru cafeaua la 1kg. E ceva temporar? Altfel ar trebui specificat și în primul post să știe espressomanii.  Smile
Greșeală sper că nu e, fiind specificat destul de detaliat acolo în coș că e reducere pentru espressomani și se menționează separat ambele discounturi: 8% pentru 1kg și 15% pentru 250-500g (dacă în coș există cel puțin câte una din fiecare).

Reply
(01-11-2021, 17:56)sochaux_ Wrote: @razvanMB  @Lyvyoo
Am făcut o comandă pentru cafea și am observat că acum se aplică reducerea pentru espressomani ("doar" 8%) și pentru cafeaua la 1kg. E ceva temporar? Altfel ar trebui specificat și în primul post să știe espressomanii.  Smile
Greșeală sper că nu e, fiind specificat destul de detaliat acolo în coș că e reducere pentru espressomani și se menționează separat ambele discounturi: 8% pentru 1kg și 15% pentru 250-500g (dacă în coș există cel puțin câte una din fiecare).

Salut, la 1 kg e corecta reducerea, asa a fost mereu pentru aceasta confectie, avand in vedere cum formam noi preturile, pretul la kg din start este mai avantajos, din acest motiv si discount-ul este ceva mai mic. Cumulat cu transportul gratuit, in functie de blend/origine poate ajunge discount-ul real si la 20% .

Reply
Cred ca @sochaux s a referit la faptul ca in primul post se spune ca reducerea nu se aplica pungilor de 1 kil (deci se intelege ca pungile de 1 kil nu au nicio reducere). Si eu m am mirat cand am vazut 8%.
Multumim

Reply
(01-11-2021, 18:55)RazvaNNN Wrote: Cred ca @sochaux s a referit la faptul ca in primul post se spune ca reducerea nu se aplica pungilor de 1 kil (deci se intelege ca pungile de 1 kil nu au nicio reducere). Si eu m am mirat cand am vazut 8%.
Multumim

Da da, se aplica si la cele de 1 kg, am uitat sa mentionam poate :)

Reply
(02-07-2020, 12:31)Lyvyoo Wrote:
[Image: QHlDggu.jpg]

Prajitoria Dropshot Coffee Roasters ofera pasionatilor espressomani o reducere de 15% la toata cafeaua proaspat prajita ambalata la 250g sau 500g , din pretul afisat pe https://dropshot.coffee  sau https://www.tastecrafters.ro  Reducerea nu se aplica pungilor de 1kg.

Reply
Mi-a scris Razvan acum sa modific, pentru pungile de 1kg reducerea este de 8% mai nou.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
Dropshot e firma românească? Am inteles ca ar fi și în Ungaria. Ms
Espressor: Lelit PL41TEM ,  Rasnita: Baratza Sette 270wi, Sita : Ascaso 

Reply
E si in Suedia, Drop
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain + Zerno Z2 ULF, Bookoo Ultra scale, Timemore ProX kettle
Travel: Orea V3 MKII/Hario V01 Neo, Outin Nano + 1Zpresso Q/Kinu M47

Reply
E franciza dau e doar asemănare de nume ? Nu ma prind. :)

Reply
(08-11-2021, 22:35)d2florin Wrote: Dropshot e firma românească? Am inteles ca ar fi și în Ungaria. Ms

Dropshot este brand local, administrata in familie, nu e franciza si nici nu cred ca poate deveni. Prajitoria este in Apaca, sector 6, Bucuresti.

Reply
Mulțumesc de răspuns, chiar am fost la prăjitorie anul trecut :) mulțumesc și pentru ceasca oferita cadou. M am plimbat 1.5h sa ajung, dar a meritat.

Reply
(11-11-2021, 14:51)d2florin Wrote: Mulțumesc de răspuns, chiar am fost la prăjitorie anul trecut Smile mulțumesc și pentru ceasca oferita cadou. M am plimbat 1.5h sa ajung, dar a meritat.

Ma bucur ca ne-am cunoscut. Te asteptam si anul acesta, mai ales ca ne vei gasi mai usor probabil :)

Reply
Salut, am făcut o comanda (2 pungi de cafea la preț de BF+reducerea espressoman) vinerea trecută, cu ridicare din Hidden Pearl Aviatorilor.

Pe site scria că comenzile se pot ridica din Aviatorilor doar vinerea și doar comenzile plasate sambata-miercuri parca.

Daca eu am plasat vinerea trecuta comanda, când as putea să o ridic, vinerea asta? :)
Lelit PL81T, ​Eureka Mignon XL, Kinu M47 Phoenix, Cafflano Kompresso, Bialetti Brikka (made in Omegna:)
Ex: Saeco Poemia, Hario Skerton 

Reply
Salut,

In mod normal nu e nici o problema, in aceasta saptamana, avand in vedere situatia speciala si volumul de comenzi, ar fi indicat sa lasi un email pe platforma pe care ai lansat comanda sa facem un double check. In mord normal joi se livreaza la Aviatorilor doar ca trebuie confirmat in aceasta saptamana. Exista si un status update daca ai plasat comandat pe ww.tastecrafters.ro 

Multumim,

R.

Reply
(15-11-2021, 17:39)razvanMB Wrote: Salut,

In mod normal nu e nici o problema, in aceasta saptamana, avand in vedere situatia speciala si volumul de comenzi, ar fi indicat sa lasi un email pe platforma pe care ai lansat comanda sa facem un double check. In mord normal joi se livreaza la Aviatorilor doar ca trebuie confirmat in aceasta saptamana. Exista si un status update daca ai plasat comandat pe ww.tastecrafters.ro 

Multumim,

R.

Mersi Razvan
Lelit PL81T, ​Eureka Mignon XL, Kinu M47 Phoenix, Cafflano Kompresso, Bialetti Brikka (made in Omegna:)
Ex: Saeco Poemia, Hario Skerton 

Reply
Hello,

As vrea sa revin cu feedback, avand in vedere ca ma ocup cu dezvoltarea de platforme si aplicatii pentru toate tipurile de clienti.

In momentul in care selectezi gradul de macinare se subintelege ca boabe este indisponibil sau espresso fin si sita sunt SUBDIVIZIUNI ale "boabelor".

Am comandat 3 kg de cafea si acum ca am primit coletul am vazut ca este macinata si nu intelegeam de ce.

[Image: qO8yL2kl.png]

Reply
(17-11-2022, 12:35)Bogdan90 Wrote: Hello,

As vrea sa revin cu feedback, avand in vedere ca ma ocup cu dezvoltarea de platforme si aplicatii pentru toate tipurile de clienti.

In momentul in care selectezi gradul de macinare se subintelege ca boabe este indisponibil sau espresso fin si sita sunt SUBDIVIZIUNI ale "boabelor".

Am comandat 3 kg de cafea si acum ca am primit coletul am vazut ca este macinata si nu intelegeam de ce.

[Image: qO8yL2kl.png]

Ca vechi cumparator de la Dropshot, care lucreaza in IT iti pot spune ca boabe = boabe si alte lucruri inseamna rasnire de catre ei.

Gradul/tipul de prajire (pentru espresso sau nu) nu e o optiune la Dropshot (poate asta te-a confuzat?). In definitiv, dropdown-ul se numesete "Grad de macinare".

Reply
nici eu n-am avut vreodata problema sa inteleg si prima mea comanda cred ca la ei a fost, acum 3 luni. in alta ordine de idei, cand intra loturie alea noi, ca etiopiile alea se simt singure acolo.
zp6/v60 

Reply
Cred ca bogdan se refera la faptul ca “sagetile” din dreptului cuvantului “boabe” este diferit de restul si din cauza asta s ar intelege cum zice el

Reply
da, probabil ar trebui sa renunte la sagetiile alea, ca nu aduc vreun beneficiu:), iar sagetile goale probabil te inseala in sensul ca zici ca nu mai e pe stoc.
zp6/v60 

Reply
(17-11-2022, 12:58)bobitad Wrote: da, probabil ar trebui sa renunte la sagetiile alea, ca nu aduc vreun beneficiu:), iar sagetile goale probabil te inseala in sensul ca zici ca nu mai e pe stoc.

Exactly my point.

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)