07-10-2016, 19:20
revin cu completari dupa o perioada de utilizare, m-au si intrebat cativa colegi si vreau sa sintetizez aici, poate sunt si altii care vor sa cumpere aceasta rasnita. e37s, este o rasnita foarte buna care produce o macinatura extraordinara, din pacate nu este una dintre cele pe care o iei, o bagi in priza si functioneaza perfect din prima (cum este de ex K30-ul, sau altele). Insa, cu putine modificari, cred ca dimensiunea cutitelor isi spune spune cuvantul in fata altora.
Bineinteles, reclama lor cu SCC-ul este un bullshit total, exact dupa camera de rasnire este o usita care atarna si care strange cafea, pe care o arunca din cand in cand afara sub forma de bulgari mari si f mari. Usita de la SCC nu le sparge, sau creeaza prea mult static, depinde unde se afla plasata. Ca sa nu mai vorbesc ca doza variaza de la 15g-19g, inconsistenta totala, oricum trebuie sa masori doza tot timpul.
Eu am scos prima usita (cea care atarna) si tin deschis la maxim SCC-ul, efectul este f vizibil in bine – doza mult mai consistenta, nu mai face clumps deloc, doza este putin electrificata, dar daca o bati putin se duce de tot.
Alte problema pe care am intalnit-o si am si citit pe home barista ca au patit-o si altii, este faptul ca pana nu se asezoneaza cutitele (asa numitul worn in), macinatura nu e consistenta si anume mie mi-a facut channeling la orice cafea, dupa cum am scris mai sus.
Rasnita se comporta mai bine la prajiri light. Am incercat si prajiri mai dark, insa de fiecare data am abut rezultate nesatisfacatoare (static, clumps, channeling, etc).
Una peste alta, cu o utilizare atenta si putine modificari, se comporta extraordinar.
Bineinteles, reclama lor cu SCC-ul este un bullshit total, exact dupa camera de rasnire este o usita care atarna si care strange cafea, pe care o arunca din cand in cand afara sub forma de bulgari mari si f mari. Usita de la SCC nu le sparge, sau creeaza prea mult static, depinde unde se afla plasata. Ca sa nu mai vorbesc ca doza variaza de la 15g-19g, inconsistenta totala, oricum trebuie sa masori doza tot timpul.
Eu am scos prima usita (cea care atarna) si tin deschis la maxim SCC-ul, efectul este f vizibil in bine – doza mult mai consistenta, nu mai face clumps deloc, doza este putin electrificata, dar daca o bati putin se duce de tot.
Alte problema pe care am intalnit-o si am si citit pe home barista ca au patit-o si altii, este faptul ca pana nu se asezoneaza cutitele (asa numitul worn in), macinatura nu e consistenta si anume mie mi-a facut channeling la orice cafea, dupa cum am scris mai sus.
Rasnita se comporta mai bine la prajiri light. Am incercat si prajiri mai dark, insa de fiecare data am abut rezultate nesatisfacatoare (static, clumps, channeling, etc).
Una peste alta, cu o utilizare atenta si putine modificari, se comporta extraordinar.
Probat | La Marzocco KB-90, GS/3 AV | Mahlkonig E80s/EK-43s | Acareturi multe multe