28-09-2018, 15:16
La cum simt eu pe rasnita mea, Claro nu are probleme de dezvoltare a cafelelor desi la culoare arata destul de deschis, light sa spunem. Sunt unele cafele cu aceeasi culoare care trosnesc in rasnita ca lemnele in foc. A invatat multe baiatul asta care se joaca pe prajitor ) Cu toate acestea, e nevoie de atentie la preparare pentru ca nu ne aflam in cazul SArkis, unde crema si curgeri de manual ies si daca extragi legat la ochi.
Pe Expobar, cand nu aveam profilare, ma ajuta mult acea preinfuzie putin prelungita pe Brewtus, cam de 10 secunde, si incercam mai departe sa ies din tipare si sa ma duc si in 30-35s per total, cu doza fixa mereu de 19g si cu jonglare in macinatura. Pe cafele mai light si bine degazate, aveam succes. Acum fara min. 40 de secunde nu mai trag, datorita controlului pe debit.
Pe Expobar, cand nu aveam profilare, ma ajuta mult acea preinfuzie putin prelungita pe Brewtus, cam de 10 secunde, si incercam mai departe sa ies din tipare si sa ma duc si in 30-35s per total, cu doza fixa mereu de 19g si cu jonglare in macinatura. Pe cafele mai light si bine degazate, aveam succes. Acum fara min. 40 de secunde nu mai trag, datorita controlului pe debit.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan