24-03-2018, 22:36
(This post was last modified: 24-03-2018, 22:38 by Razvan.PGC.)
(24-03-2018, 22:26)Dyptorden Wrote:(24-03-2018, 22:09)razvanli Wrote: Astazi am instalat sita IMS de 18g
Cate grame de cafea ai folosit, si ce ratie ai aplicat?
Fix 18gr si am extras 36gr in 35 de sec la 97 de grade punct de plecare al espressorului din semnatura.
Iar pentru ciocolata, tot cu aceeasi cantitate dar in 26 de sec.
(24-03-2018, 22:24)Levo Wrote:(24-03-2018, 22:09)razvanli Wrote: Nu am stiut unde sa-mi impart bucuria cu voi, asa ca am ales acest topic
... Felicitari , ... Claro este o parajitorie de top , iar intr-una din locatii este dotata si cu un magician asta este sigur ( ... sau mai multi nu stiu ... ) , insa trebuie sa fii atent la ce soi / varietal de cafea alegi , pentru a se potrivi cu gustul personal ...
Stiu si asta zicea si Florin. Trebuie sa testez foarte mult din toate ca sa-mi pot gasi niste note personale. Inca sunt nesflefuite sa zicem
Am testat cu Ethiopia Yirgacheffe inainte cu vechea sita si mi-a iesit totul foarte acid. O sa mai incerc cu aceeasi putin mai tarziu sa vedem ce iese
Lelit Bianca V2, Niche Zero, Comandante MK4, Kinu M47 Phoenix, Acaia Lunar, Felicita Incline, Ikawa Home 100
Ex: Lelit Mara X, PL41TEM, Ascaso i-mini
Ex: Lelit Mara X, PL41TEM, Ascaso i-mini