Hello There, Guest! Login Register


Profilarea shot-urilor de espresso - tehnici, argumente, masuratori, gusturi

#11
(12-04-2019, 23:16)Lyvyoo Wrote: Padela am lasat-o pe aprox. 2ml/s debit in gol, am pornit pompa, a inceput sa curga apa peste puc, s-a umplut spatiul dintre puc si dus ...

... Nu doresc sa par necioplit neaparat , dar ... chiar am curiozitatea de a elucida cumva " misterul " ( nu sunt de specialitate ) ... dar , acei 2ml/s debit inseamna de fapt presiune ... ca , nu o indica manometrul , era probabil pentru ca incinta nu se presurizase suficient , dar cred ca urma sa arate o oarecare presiune ( in lipsa activarii pompei , fiind de fapt cea a apei din boiler cca. 1 - 1,5 bar ... sau poate ma insel , de asta si intreb ... Cool ...
Bosco P - Honne S / LM Micra - Pico / Pavoni Expo - Niche Zero / Baratza ESP / C40 MK III / Gene CBR 101 ...
 
Reply
  


Messages In This Thread
RE: Profilarea shot-urilor de espresso - tehnici, argumente, masuratori, gusturi - by Levo - 12-04-2019, 23:26
RE: Cum arata cafeaua ta de azi? - by Lyvyoo - 20-07-2020, 16:56

Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)