![]() |
|
REDUCERILE BARSHAKER - 10% la DF64, J64V, AVX, SSP, Bentwood, accesorii - Printable Version +- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum) +-- Forum: Comunitatea de espressomani (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Comunitatea-de-espressomani) +--- Forum: Reducerile Espressoman la espressoare, rasnite, cafea si accesorii (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Reducerile-Espressoman-la-espressoare-rasnite-cafea-si-accesorii) +---- Forum: Reduceri la espressoare, rasnite si accesorii (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Reduceri-la-espressoare-rasnite-si-accesorii) +---- Thread: REDUCERILE BARSHAKER - 10% la DF64, J64V, AVX, SSP, Bentwood, accesorii (/Thread-REDUCERILE-BARSHAKER-10-la-DF64-J64V-AVX-SSP-Bentwood-accesorii) |
RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, Elektra, Mythos One, Aeropress etc. - flipu2k - 04-03-2018 (01-03-2018, 23:39)vladdooo Wrote: Si eu vreau sa testez ca mi s-a pus un pitic pe Pullman Chisel (multumesc Levo [emoji3]) si tare mi-e ca mai bine as lua cafea de banii aia Eu am clona de chisel de la fratii chinezi, e bine facuta dar prea putin 'adanca' si isi face treaba doar la suprafata. In plus daca schimbi des cafelele cam trebuie reglata din nou pentru fiecare, chiar daca folosesti acelasi gramaj. Din poze si originalul mi se pare ca are aceeasi problema, deci din punctul meu de vedere nu as recomanda. In schimb, am facut ieri un training in Cluj cu un barista unde am avut ocazia sa-l compar cu un OCD v2, care mi se pare ca e mult mai eficient si usor de folosit, fiind mai adanci 'aripioarele'. Din pozele lui KrisssKros vad ca si Motta e cam la fel, deci sunt foarte tentat sa fac un upgrade. Sper ca va mai fi pe stoc varianta de 58.5 luna ce vine, pretul e foarte decent :D RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, Elektra, Mythos One, Aeropress etc. - MyR - 04-03-2018 (04-03-2018, 12:12)flipu2k Wrote:Daca vrei putem bloca pentru tine 1 buc, dar o sa fie si in stoc.(01-03-2018, 23:39)vladdooo Wrote: Si eu vreau sa testez ca mi s-a pus un pitic pe Pullman Chisel (multumesc Levo [emoji3]) si tare mi-e ca mai bine as lua cafea de banii aia RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, Elektra, Mythos One, Aeropress etc. - vladdooo - 06-03-2018 pe unde e nivelatorul de test (58.5)? RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, Elektra, Mythos One, Aeropress etc. - Lyvyoo - 06-03-2018 Am uitat sa va anunt dragilor, ieri a ajuns pachetul la mine!!! M-am jucat si eu putin cu nivelatorul Motta de 58.5 si se pare ca e cam identic cu cel Lelit al meu, dar nu ma mira pt ca stiam ca mai toate accesoriile Lelit sunt facute de Motta. Totusi, cel de la barshaker are muchiile putin mai ferme si "dintii" cu vreo 2mm mai adanci. PLus ca este mai ieftin, 135 de lei parca, incluzand reducerile. Mai era in pachet un nivelator de 57.5 si o sita IMS 57mm pentru Lelit (nu stiu pentru cate grame). De maine accesoriile sunt in zona Lizeanu, deci daca vreti sa le testati si aveti drum pana in 17.30 dati-mi un semn. Sau in weekend, dar atunci sunt mai mobil si mai bine ne auzim pe PM cu o zi inainte. RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, Elektra, Mythos One, Aeropress etc. - vyshy - 07-03-2018 @MyR Te rog sa ma ajuti sa fac o comanda (cu diverse produse) la care sa beneficiez de discount. Nu-mi dau seama unde introduc ESPRESSOM pe site. Mulțumesc RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, Elektra, Mythos One, Aeropress etc. - MyR - 07-03-2018 Trimis PM! RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, Elektra, Mythos One, Aeropress etc. - vyshy - 07-03-2018 (07-03-2018, 08:57)MyR Wrote: Trimis PM!Mulțumesc RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, Elektra, Mythos One, Aeropress etc. - MyR - 22-03-2018 Salutari! Professional Barista Scale - 3kg/0.1g - 79,19 RON - LINK - Garantie 12 luni pentru PF! Tamper Motta - Brown / Red / Black - 58.4mm - 103,5 RON - LINK Tamper Motta - Red / Black - 57.4mm - 103,5 RON - LINK Preturile afisate sunt in RON si includ TVA si reducerea de 10% pentru espressomani. RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, Elektra, Mythos One, Aeropress etc. - Lyvyoo - 22-03-2018 Bravo mai Myr, aveai atatea chestii in site si nu gasea omul un cantar decent la pret ok :) RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, Elektra, Mythos One, Aeropress etc. - MyR - 23-03-2018 (22-03-2018, 20:32)Lyvyoo Wrote: Bravo mai Myr, aveai atatea chestii in site si nu gasea omul un cantar decent la pret ok Si rasnitele Eureka ajung dupa 1 aprilie, deci in curand anuntam si preturile finale... :D RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, Elektra, Mythos One, Aeropress etc. - MyR - 27-03-2018 Monin Day Oradea - 29.03.2018 -- LINK -- de la eveniment Intrarea este gratuita. Adresa Showroom: - LINK - Str. Pictor Nicolae Grigorescu 4 Bihor, Oradea Nr telefon: 0359/175-540 RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, Elektra, Mythos One, Aeropress etc. - MyR - 06-04-2018 Au ajuns nivelatoarele noi de la Motta. 49.5 - 51.5 - 53.5 - 54.5 - 57.5 - 58 - 58.5 mm. - LINK - Pret de lista 150 ron ( 135ron pentru espressomani ) Tamper Motta - 58.4 - Brown / Black / Red Tamper Motta - 57.4 - Black / Red La pret special de 115 ron, din care aveti 10% discount ( adica 103.5 ron ) Alaturi de colegii mei, va dorim pentru toti espressomani sa aveti parte de cele mai frumoase Sarbatori Pascale si nu in ultimul rand, de multa relaxare+caffea
Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, Elektra, Mythos One, Aeropress etc. - micrenda - 06-04-2018 Nivelator de 49.5 mm este pt La Pavoni Pre Millennium cu sita IMS? RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, Elektra, Mythos One, Aeropress etc. - fmmirel - 06-04-2018 MyR, mai nou ai inceput sa citesti gandurile espressomanilor? Tocmai ce am intrebat azi unde gasesc un distribuitor pentru Pavoni :D Jos palaria, deja urmeaza sa ajung la a-5-a comanda la voi :D RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, Elektra, Mythos One, Aeropress etc. - MyR - 07-04-2018 @micrenda Da, sigur! Sita IMS 49 pre millenium - LINK - Nivelator Motta 49.5 - LINK - --- @fmmirel Este destul de usor, incat incercam sa ne implicam in viata espressomanilor, avem un feedback foarte direct pentru nevoile lor... si nu stam pe ganduri, aducem, producem, si facem sa fie bine :-) Brandul Barshaker are peste 10 ani, avem foarte multi prieteni, fabrici, designeri, dealeri care ne sustin, si ne place sa fim diferiti de alti comercianti, preferam sa avem servicii OK si nu cele mai mari "promotii" in permanenta ca si altii. ( din promotii nu poti sa sustii un business, sau servicii de calitate ) Chiar si din acest caz, cer scuze in numele colegiilor incat in ultimele 2 saptamani la unele comenzi am avut greseli/delayuri. Avem o echipa mare si multiculturala, incat suntem prezenti in mai multe tari, la noi Pastele tine doua saptamani si jumate :-) ( de ex avem un palet in warehouseuri prin europa de 3 saptamani din cazul easterului )--- @vladdooo - am integrat plata cu cardul in site. Va fi operational in 5-6 zile max. RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, Elektra, Mythos One, Aeropress etc. - fmmirel - 07-04-2018 @MyR - Pentru viitor, adaug pe wishlist PF naked pentru Pavoni, tamper 51.5mm si eventual ceva inele WDT :D RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, Elektra, Mythos One, Aeropress etc. - MyR - 09-04-2018 Flash sale! Lista produselor cu cele mai mari reduceri de pret le puteti gasiti - AICI - Atentie! Produsele din flash sale se schimba in urmatoarele 2-3 zile. Produse cu reduceri de pret sunt in limita stocului disponibil. Puteti gasi produse de la Motta, Hario, Puly Caff, Joe Frex, Tiki, Bialetti, Chemex, Brewista, Glowbeans ( the Gabi ), Coffee Gear, Comandante, etc... "primul venit, primul servit" RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, Elektra, Mythos One, Aeropress etc. - LucianS - 20-04-2018 (07-03-2018, 01:46)vyshy Wrote: @MyR Si eu am aceeasi nelamurire. ![]() Multumesc! RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, Elektra, Mythos One, Aeropress etc. - Lyvyoo - 20-04-2018 Daca nu va descurcati trimiteti formularul clasic , cel Barsheker, tot acolo ajung. RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, Elektra, Mythos One, Aeropress etc. - Mesmer - 02-05-2018 Puteti aduce la comanda si alte produse Loveramics? RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, Elektra, Mythos One, Aeropress etc. - MyR - 02-05-2018 Salutari, Te rog sa trimiti cererile prin PM si vedem ce putem face. RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, Elektra, Mythos One, Aeropress etc. - Lyvyoo - 10-05-2018 La propunerea lui @MyR am deschis un topic pentru o achizitie de grup Baratza Sette de la Barshaker. Detalii aici: http://www.espressoman.ro/forum/Thread-20-in-minus-la-comanda-de-grup-Baratza-Sette-270-la-Barshaker RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, Elektra, Mythos One, Aeropress etc. - lracu - 06-06-2018 Interesanta rasnita asta: http://barshaker.ro/Wilfa-II-Solito numai ca nu am gasit review-uri despre ea. Presupun ca nu e capabila de macinare pentru espresso si mai fin daca Wilfa Svart nu poate, dar poate fi buna pentru metodele alternative. Si kettle-ul are un pret bun http://barshaker.ro/DripKettle-1-2l dar mi-am luat deja unul. RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, Elektra, Mythos One, Aeropress etc. - MyR - 06-06-2018 Un amic a testat rasnita wilfa si spune ca este capabil de espresso. Eu personal nu am avut timp sa testez, si sincer am dubii dar cine site... ![]() La kettle merita mentionat ca la pretul afisat are inclus si termometrul.. -LINK- ...mai sunt alte produse noi interesante, cu preturi chiar bune: - Cold Brew - LINK - Latiera gen "europa" - LINK - site noi de la IMS pentru Gaggia si La Marzocco - LINK - Knock box - LINK - Perii de curatare - LINK - Set Latte Art - LINK - Timer,termometru, shot glass - LINK - Goat Story - Gina ( smart ) - LINK - Produse noi de la Hario - LINK - Brewista Ratio Scale - LINK RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, Elektra, Mythos One, Aeropress etc. - Levo - 06-06-2018 @MyR ... Absolut intamplator , nu cumva s-a ratacit / ramas pe stoc prin magazin , vreo sita VST de 25 gr ? ... RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, Elektra, Mythos One, Aeropress etc. - MyR - 06-06-2018 @Levo aaaa din pacate nu. Din momentul ce am inceput o colaborare cu IMS doar prin reselleri putem cumpara VST si nu avem acces la modelul de 25g. RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, Elektra, Mythos One, Aeropress etc. - Levo - 06-06-2018 ... Ok. Multumesc frumos , am zis totusi sa incerc o intrebare ... ( vanzare buna in continuare ! ... ... )
RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, Elektra, Mythos One, Aeropress etc. - lracu - 06-06-2018 (06-06-2018, 21:04)MyR Wrote: Un amic a testat rasnita wilfa si spune ca este capabil de espresso. Am mentionat rasnita Wilfa Solito pentru ca m-ar interesa pentru acasa (la serviciu folosesc M38), sa o poata folosi sotia (poate o conving si pe ea sa schimbe cafeaua si sa renunte la zahar). Am spus de Wilfa Svart pentru ca era pe lista mea inainte de a cumpara M38. Despre kettle am mentionat pentru ca era pe lista de cumparaturi inainte de achizitia de grup la Brewista. Pretul kettle-ului e foarte bun mai ales pentru faptul ca include termometrul (chiar daca e clasic). RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, Elektra, Mythos One, Aeropress etc. - MyR - 07-06-2018 Am uitat sa mentionez ceva... Knock Box Motta - 134,99* ron - ( dupa aplicarea discountului ) - LINK *in limita stocului disponibil RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, Elektra, Mythos One, Aeropress etc. - Lyvyoo - 07-06-2018 (07-06-2018, 21:14)MyR Wrote: Am uitat sa mentionez ceva...Am si eu, chiar e util. Mult timp am lovit scos pucul cu lingurita (cand se intarea) din portafiltru Cand am vazut ce zgarieturi am pictat pe fundul sitei de precizie si ce intepaturi primeam de la doamna ca las picaturi de cafea prin casa cand ma plimb spre cosul de gunoi, am zis sa iau un knock box de asta. Si uite asa, mi s-a schimbat viata :))) Nu mai am intepaturi, iar gresia este curata :)) Dincolo de remarcile in stil Prostamol, atentie la doua chestii - aruncati pucurile la maxim 3 zile caci mucegaiesc groaznic si invatati sa tintiti pe mijloc cand scuturat portafiltrul in knock box pt ca il puteti lovi de margini in forta si apar diverse ciupituri inestetice. |