Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect
Cum arata cafeaua ta de azi? - Printable Version

+- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum)
+-- Forum: Espresso art, cafea, prajire si latte art (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Espresso-art-cafea-prajire-si-latte-art)
+--- Forum: Cafea (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Cafea)
+--- Thread: Cum arata cafeaua ta de azi? (/Thread-Cum-arata-cafeaua-ta-de-azi)

Cum arata cafeaua ta de azi? - Mihai L - 04-12-2021

De zilele trecute…[Image: 827d6616cdd2b70c98527d139e6f3836.jpg]
[Image: b512734fe7a280139c86b63ea95c8e79.jpg]

Cum arata cafeaua ta de azi? - d2florin - 04-12-2021

Arata f bine :), ce cauta Rafa acolo? A găsit? :D

RE: Cum arata cafeaua ta de azi? - mynameismada - 04-12-2021

O Ethiopia de la Senzu Roasters din Portugalia.

[Image: xpntgcl.jpg][Image: qqUtzGQ.jpg]

Cum arata cafeaua ta de azi? - Mihai L - 06-12-2021

Dulce de Pitalito.
[Image: 3c2e704fef42df4b7e5532ec1ff6fe81.jpg]

RE: Cum arata cafeaua ta de azi? - tapughenadie - 06-12-2021

[Image: 6iQsgwc.jpg]

RE: Cum arata cafeaua ta de azi? - slavic1983 - 07-12-2021

(03-12-2021, 13:44)Mihai.B Wrote: Subscriu. Poate ne le lași un link cu locația de unde ai achiziționat-o [emoji16]

Subscriu si eu, @hbvlad ceasca, de unde e ceasca?
Sau "cafeneaua cu caini"?

RE: Cum arata cafeaua ta de azi? - hbvlad - 08-12-2021

Ceasca e realizata de cei de la Logo Cups. E o ceasca de single shot, sau ristretto, dar sunt disponibile mai multe dimensiuni, incepand de la cele mici, pana la cele mari de Latte sau chiar cesti to-go cu capac din silicon/cauciuc.
PS: nu am niciun beneficiu sau comision de la ei, sa nu fiu inteles gresit, doar imi plac la nebunie cestile lor :)

RE: Cum arata cafeaua ta de azi? - KingShine - 08-12-2021

(08-12-2021, 00:28)hbvlad Wrote: Ceasca e realizata de cei de la Logo Cups. E o ceasca de single shot, sau ristretto, dar sunt disponibile mai multe dimensiuni, incepand de la cele mici, pana la cele mari de Latte sau chiar cesti to-go cu capac din silicon/cauciuc.
PS: nu am niciun beneficiu sau comision de la ei, sa nu fiu inteles gresit, doar imi plac la nebunie cestile lor Smile

si..... de unde se pot achizitiona? :D

RE: Cum arata cafeaua ta de azi? - NvM - 08-12-2021

Eu chiar zilele trecute am trecut pe la ei. S-au mutat de curand intr-o locatie noua si nu au apucat sa amenajeze, astfel ca momentan onoreaza doar comenzile. Canile "de-a gata" erau in cutii in urma mutarii si ziceau ca probabil prin februarie sa ajunga sa aranjeze totul.

RE: Cum arata cafeaua ta de azi? - razvancz - 08-12-2021

si..... de unde se pot achizitiona? :D

Eu am comandat de curand de la ei, pe facebook. Am descarcat de pe site-ul lor brosura si apoi comanda a fost pe messenger.

[Image: Optrvku.jpg]

RE: Cum arata cafeaua ta de azi? - KingShine - 08-12-2021

(08-12-2021, 09:57)razvancz Wrote: si..... de unde se pot achizitiona? :D

Eu am comandat de curand de la ei, pe facebook. Am descarcat de pe site-ul lor brosura si apoi comanda a fost pe messenger.

[Image: Optrvku.jpg]

Multumesc frumos :)

RE: Cum arata cafeaua ta de azi? - Vlad80 - 08-12-2021

@NvM - imi poti da noua adresa? ca nu am gasit info despre (doar vechea adresa). merci!

ceasca lui @hbvlad face parte dintr-o colectie/comanda realizata de Logo Cups pentru o cafenea din GR - https://www.facebook.com/1625785647454664/photos/pb.100063556873830.-2207520000../3504885386211338/?type=3 (aici sunt mai multe modele)

eu va recomand sa vedeti si catalogul si pozele postate pe contul de facebook - va alegeti model/culoare si apoi faceti comanda Smile cestile sunt beton! eu am vre-o 7 pana acum...

RE: Cum arata cafeaua ta de azi? - NvM - 08-12-2021

@Vlad80 - adresa este cea de pe google maps https://g.page/logocups?share
             - se afla intr-un complex cu hale si e hala de langa cea de pe harta, au un semn destul de mic
Ei nu fac cesti pentru vanzarea la bucata, executa doar comenzi si cam tot timpul fac cateva in plus.
Acelea se pot cumpara "de-a gata" si de aceea vezi gasi branduite pentru diverse cafenele.

RE: Cum arata cafeaua ta de azi? - Vlad80 - 08-12-2021

Ok. La acea adresa am fost deja de 2 ori Smile (prima data a fost mai greu de gasit)
Legat de comanda - eu am reusit in trecut sa comand cesti (de latte) la bucata (mai exact cate 2 in 2 randuri) cu culorile dorite de mine (fara modele speciale...simple, fara nimic pe ele). Poata ca intre timp au mai schimbat acest proces.
Pentru cesti personalizate sunt intr-adevar niste costuri mai mari si acolo merita luate mai multe.

RE: Cum arata cafeaua ta de azi? - hbvlad - 08-12-2021

@Vlad80 asa este, e un model realizat pentru greci ;)
Eu de obicei cand gasesc modele care-mi plac, le scriu (pe Facebook sau pe Whatsup), iar cand au ei timp mi le pregatesc.
@KingShine poti sa le scrii direct pe Facebook sau Instagram.

Cum arata cafeaua ta de azi? - Razvan.PGC - 08-12-2021

Un late Flat white e mereu bine venit :)[Image: cc44ea3bc777e7ac49f9b2159b673dc7.jpg]

RE: Cum arata cafeaua ta de azi? - Carmi - 09-12-2021

(08-12-2021, 00:28)hbvlad Wrote: Ceasca e realizata de cei de la Logo Cups. E o ceasca de single shot, sau ristretto, dar sunt disponibile mai multe dimensiuni, incepand de la cele mici, pana la cele mari de Latte sau chiar cesti to-go cu capac din silicon/cauciuc.
PS: nu am niciun beneficiu sau comision de la ei, sa nu fiu inteles gresit, doar imi plac la nebunie cestile lor :)

Experienta negativa la comanda logo cups, anumite detalii care nu au fost întocmai fotografiilor le am acceptat insa la una din cesti nuanța a fost greșită, justificarea fiind ca cu părere de rău, probabil nu s a notat, deși pe mail am specificat și în scris și cu foto. Nici o intenție pt remediere,probabil pt ca nu a fost comanda mare de cafenea, ci una de doar 6 cani - personal pot zice total neprofesional. Pe viitor, Loveramics mai sigur :)

RE: Cum arata cafeaua ta de azi? - TVTVTV - 09-12-2021

Le-ai specificat că dorești înlocuire, Carmi?

RE: Cum arata cafeaua ta de azi? - brotundu - 09-12-2021

Eu am avut experienta placuta cu ei, e adevarat, fara personalizare, doar tip produse si culori. Mai mult, am primit si un bonus, gen 7+1 :)

Si intentionez pe viitor sa dau o comanda personalizata, vedem atunci cum are sa fie. 

Privitor la calitatea produselor nu am ce sa reprosez, mie imi par extraordinare.

RE: Cum arata cafeaua ta de azi? - Carmi - 09-12-2021

(09-12-2021, 21:58)TVTVTV Wrote: Le-ai specificat că dorești înlocuire, Carmi?

Desigur, am specificat ca doresc ca una din cani sa fie refacuta.
Eu am apreciat f mult modelele postate de ei online, si cele realizate pt cafenele din Bucuresti, mi s au parut ca sunt realizate calitativ, cu simt de raspundere. Am vrut sa comand loveramicsde la barshaker insa m au incantat modelele logo cups si sunt si de principiul de a promova producatorii romani in orice domeniu este posibil si chiar am recomandat mai multor persoane pagina lor.

Am plasat comanda in 10 octombrie si am fost de acord cu  timpul mare de asteptare datorat in parte schimbarii locatiei atelierului. 4 cani au fost simple si 2 cu doua culori imbinate, la momentul in care am intrebat dc se pot realiza, raspunsul a fost ca da, intocmai ca in modelele din fotografii, realizate tot de ei.
Am acceptat ca toarta canilor mate era pe sfert lucioasa, 2 farfurii cu picatele cazute, modelul cu imperfectiuni, insa una din culori a fost alta.
Nu am cerut decat o cana sa fie refacuta intrucat vreau sa ofer cadou si nu corespunde cerintei specificate pe mail, insa raspunsul a fost ca  ca nu le au iesit initial si au refacut 2 cesti si ca s a lucrat enorm pt comanda asta, mult peste executia normala a unei comenzi de cafenea...). ....
 Nu era decat o cana, care s a gresit din eroare lor.  So.........

RE: Cum arata cafeaua ta de azi? - TVTVTV - 09-12-2021

Am înțeles. Urât moment, ce să zic. :(

RE: Cum arata cafeaua ta de azi? - Carmi - 10-12-2021

(09-12-2021, 23:43)TVTVTV Wrote: Am înțeles. Urât moment, ce să zic. :(

Dap, e un tipar...la început de drum se oferă atenție, și calitate oricărui client, când lucrurile se dezvolta se ajunge la consumerism. Sau, poate doar am avut eu ghinion în cautarea perfecțiunii :)). Amuzant e ca 2 cani aveam în plan sa le ofer unei prietene, iar una unui amic care are o cafenea micuta și doream sa l conving sa aloce un buget mai mare pt cani și sa comande Logo c.

RE: Cum arata cafeaua ta de azi? - TVTVTV - 10-12-2021

Pur și simplu nu cred că sunt interesați de retail. Pentru ei banul vine din segmentul b2b.

Well, păcat.

RE: Cum arata cafeaua ta de azi? - RazvaNNN - 10-12-2021

Pentru inceputul de weekend 

[Image: zzL344K.jpg][Image: 8AEGXl3.jpg]

RE: Cum arata cafeaua ta de azi? - Talisker - 11-12-2021

[Image: JzHLZya.jpg]

[Image: OR5eZOZ.jpg]

RE: Cum arata cafeaua ta de azi? - kcosmin1985 - 11-12-2021

[Image: hD85aZi.jpg]columbia la union de la guido

Cum arata cafeaua ta de azi? - Razvan.PGC - 11-12-2021

Peru Elmer Ține-o prăjită de cei de la Father's Coffee din Cehia

Foarte interesanta cafeaua. Extrasa la 90 de grade, în 26 de sec. Măcinată destul de fin și cu note de nuci și ciocolata.
[Image: 2f860bb0c136f6199e74f5c18e4b63c4.jpg]

RE: Cum arata cafeaua ta de azi? - hbvlad - 11-12-2021

Dropshot, Etiopia Oromo
[Image: ayrrKKb.jpg]

Cum arata cafeaua ta de azi? - Razvan.PGC - 12-12-2021

Un latte art de duminica dimineața asa :)
Aceeași Elmer Tineo Peru de la Father's

[Image: 0ab26a6c135c110764d8fd5daa11a440.jpg]

RE: Cum arata cafeaua ta de azi? - tapughenadie - 13-12-2021

[Image: uTaH4Es.jpg]