![]() |
|
Eureka Mignon XL - Printable Version +- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum) +-- Forum: Espressoare, rasnite si accesorii (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Espressoare-rasnite-si-accesorii) +--- Forum: Rasnite (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Rasnite) +--- Thread: Eureka Mignon XL (/Thread-Eureka-Mignon-XL) |
RE: Eureka Mignon XL - horiatm - 05-04-2021 RE: Eureka Mignon XL - cozma - 06-04-2021 Rasnita ta nu este pusa pe covorasul de cauciuc si pare stabila, este foarte frumoasa si silentioasa, esti multumit? RE: Eureka Mignon XL - horiatm - 10-04-2021 daca imi gasesc sa-mi printez un hooper single dose si un dosing funnel pot zice ca da. RE: Eureka Mignon XL - adiphunk - 19-04-2021 Salut, Am vazut la @horiatm in semnatura ca modelul e XL 16CR, iar varianta de pe Barshaker este un 65EHS. E vreo diferenta intre cele 2? Daca da, care? Prietenu' google nu a parut sa ajute prea mult. Eureka Mignon XL - claudiur - 20-04-2021 Cea de la Barshaker pare a fi tot 16CR (partea din fata este cromata). Cred ca HS vine de la high speed. Sent from my SM-G977B using Tapatalk RE: Eureka Mignon XL - adiphunk - 20-04-2021 Din ce am vazut, este doar un model. Nu par a fi mentionate versiuni diferite nicaieri. Am trimis un formular catre Barshaker sa-i intreb daca au si varianta pe cromata si daca este vreo diferenta intre ele. RE: Eureka Mignon XL - Robykl - 20-04-2021 (20-04-2021, 11:26)adiphunk Wrote: Din ce am vazut, este doar un model. Nu par a fi mentionate versiuni diferite nicaieri. Am trimis un formular catre Barshaker sa-i intreb daca au si varianta pe cromata si daca este vreo diferenta intre ele. Am facut precomdata de ceva timp, am si sunat la ei sa intreb daca se poate alege culoarea pentru ca as vrea pe crom. Mi-au spus ca in cazul in care o sa primesca pe crom o sa ma informeze dar in principiu ei au dat comanda la culaorea standard, care se vede si pe site. RE: Eureka Mignon XL - adiphunk - 21-04-2021 (20-04-2021, 21:27)Robykl Wrote:(20-04-2021, 11:26)adiphunk Wrote: Din ce am vazut, este doar un model. Nu par a fi mentionate versiuni diferite nicaieri. Am trimis un formular catre Barshaker sa-i intreb daca au si varianta pe cromata si daca este vreo diferenta intre ele.Am facut precomdata de ceva timp, am si sunat la ei sa intreb daca se poate alege culoarea pentru ca as vrea pe crom. Am discutat si eu azi cu ei, mi-au zis ca ar mai fi niste culori disponibile daca m-ar interesa, dar cea chrome la ei nu apare in sistem deloc si nu se poate comanda. Dupa cateva minute de gandire am revenit si eu cu precomanda la ei pt cea standard. Din ce ziceau ar dura vreo 2-3 sapt pana ajunge. RE: Eureka Mignon XL - horiatm - 21-04-2021 Dacă va ajuta eu am achiziționat de la perfect espresso cu 3000lei. A venit a 2-a zi. RE: Eureka Mignon XL - distrugatorul - 29-04-2021 https://www.youtube.com/watch?v=b0jgY_LxwNc Interesant dispozitiv artizanal pt SD pe Eureka XL. Si retentia e neglijabila fara burduf Eureka Mignon XL - claudiur - 04-05-2021 A primit cineva rasnita de la Barshaker? Sent from my SM-G977B using Tapatalk RE: Eureka Mignon XL - Robykl - 11-05-2021 (04-05-2021, 23:31)claudiur Wrote: A primit cineva rasnita de la Barshaker? La mine a ajuns saptamana trecuta. RE: Eureka Mignon XL - kcosmin1985 - 15-06-2021 In viitorul apropiat as dori achizitionarea unei rasnite electrice, nu doresc single dose, deci mi am.indreptat privirea spre o eureka mignon specialita cutite de 55mm plate, acum ca a iesit aceasta XL motor mai mare, turatii mai multe, cutite mai mari(65mm) am si eu o intrebare, pt espresorul meu lelit pl41tem merita banutii in plus de la specialita la XL? Ma gandeam la un buget de 2000 lei initial dar daca in ceasca gustul difera as face un efort pt XL. Mentionez ca beau cafea prajita light, mediu sau cea de la maison care e prajita putin mai tare dar e ok pt mine.multumesc RE: Eureka Mignon XL - orwo - 15-06-2021 Poti sa ai mama espresoarelor daca rasnita e praf.... nu poti sa faci diferenta la gust....nu le ai elevate ,nici eu....ca simti acru sau amar....e de lucru sa simti floarea de sulfina,bataia de aripa a albinei pe pistilul florii de colt... cu cat tehnologiile aplicate asupra sistemelor de functionare din rasnite sunt de ultima generatie,cutite poleite cu diamante,modificarea turatiei,coolere,masaj la boaba de cafea e clar ca platesti in plus,dar poti face fata socului tehnologic?nu te intinde mai mult decat ai patura...cafeaua asta e fata morgana.... RE: Eureka Mignon XL - Tiranator - 22-10-2021 Salutare! Stie cineva daca exista SSP-uri pt Eureka XL? RE: Eureka Mignon XL - distrugatorul - 22-10-2021 Din cate stiu asta e un downsize al Eureka. Nu are marimi standard de cutite si prin urmare nici posibilitatea SSP RE: Eureka Mignon XL - lig76ct - 11-11-2021 nu am avut răbdare până la Black Friday am achiziționat Eureka XL cu reducerea de pe forum la recomandarea colegilor și celor de la BarShaker,le doresc tuturor cât mai multe shot-uri gustoase,despre râșniță nu am apucat încă să testez prea mult că astăzi am primit-o pentru început mi-am făcut o părere bună,ce mă bucură cel mai mult este calitatea măcinături nu face bulgări,silențioasă,rapidă,retenția care este foarte mică în rest ce să zic rămâne de văzut dacă a meritat bani sau nu RE: Eureka Mignon XL - cristimvc - 15-12-2021 (22-10-2021, 21:41)Tiranator Wrote: Salutare! Stie cineva daca exista SSP-uri pt Eureka XL? Nu exista. SSP nu sunt de 65 mm. Doar de 64 mm pentru Mazzer, Anfim,ECM si cred Ceado. Eureka Mignon XL - vladdooo - 15-12-2021 Lance zice ca merg alea de 65 RE: Eureka Mignon XL - dev - 19-12-2021 Baietii astia zic ca e buna: https://www.kaffeemacher.ch/blog/eureka-mignon-xl/ Quote:Next, we adjusted the espresso cleanly to the original brewing recipe (T4) and obtained a corresponding sample. This was the starting sample for the determination of the fine fraction and main peak. The Eureka Mignon XL has a fines content of 21.63 percent. So it performs here on average (21.96%) of the mill field . In some cases, we were able to determine a slight dryness in the aftertaste of the espresso, which can be attributed to the fine portion. However, this did not predominate. RE: Eureka Mignon XL - cradun - 19-12-2021 @dev, mersi de link, am citit si ce au scris de ECM Automatika si de Mazzer Mini si, cel putin despre ECM Automatika, am regasit experienta mea cu rasnita in ceea ce au scris. Mazzer Mini-ul l-am folosit mai putin la espresso. Dar, din ce au scris despre ECM, pare ca e o evaluare destul de obiectiva (si competenta) a rasnitelor si adecvata cuiva care e interesat de folosirea lor ca home barista. Astept cu interes si review-ul despre Niche pe 25. LE: am vazut ca au facut deja review pt Niche, dar nu comparativ. RE: Eureka Mignon XL - Tiranator - 31-12-2021 (15-12-2021, 14:52)vladdooo Wrote: Lance zice ca merg alea de 65 Ssp de 65mm care se potrivesc pe xl? RE: Eureka Mignon XL - neapci - 30-09-2022 am primt azi newsletter de la Barshaker ca se pot comnada cutite SSP red speed multipurpose pentru Eureka XL. Merita oare sa fac acest upgrade? Ce beneficii ar putea aduce acest tip de cutite? RE: Eureka Mignon XL - dijon - 30-09-2022 Buzunare mai usoare, deci +1 speed RE: Eureka Mignon XL - neapci - 01-10-2022 De buzunare mai usoare mi-am dat seama de cand am vazut pretul. Dar acum serios vorbind, sunt diferente semnificative la gust cu acest tip de cutite? Eu beau doar espresso, nu fac deloc v60. RE: Eureka Mignon XL - Stelo - 01-10-2022 Si eu sunt curios. Cutitele merg pe mai multe modele, nu doar pe XL, deci putem urmari niste review-uri si pt alte modele…si nu cred ca va dura mult pana apar pe youtube.
RE: Eureka Mignon XL - lig76ct - 01-10-2022 1.000 de lei pentru upgrade-ul de cuțite SPP cred că este cam mare prețul, nu știu dacă merită RE: Eureka Mignon XL - Stelo - 01-10-2022 890 lei cu reducerea :D RE: Eureka Mignon XL - MyR - 02-10-2022 (01-10-2022, 22:10)Stelo Wrote: Si eu sunt curios. Cutitele merg pe mai multe modele, nu doar pe XL, deci putem urmari niste review-uri si pt alte modele…si nu cred ca va dura mult pana apar pe youtube. Cam mult pana cand apare ceva pe youtube… In momentul de fata in lume doar 2 firme vand acest produs, si una suntem noi.. La producator dureaza deja luni pentru batchul utmator, deci trebuie testat si vazut.. :p RE: Eureka Mignon XL - Stelo - 02-10-2022 Deci putem fi noi primii care facem un review pe Youtube, care se baga? De curiozitate, @MyR aveti in plan sa le testati? Daca da, ne poti spune 2-3 cuvinte despre ele? Multumim! |