Espressoman infocat
Timișoara
Rocket Giotto Cronometro R | Eureka Mignon XL 16CR | Kinu M47 Phoenix | VST
Vand: Rancilio Silvia V3
Espressoman infocat
Cluj Napoca
Rasnita ta nu este pusa pe covorasul de cauciuc si pare stabila, este foarte frumoasa si silentioasa, esti multumit?
Lelit PL81T, Kinu M47 Phoenix
Espressoman infocat
Timișoara
daca imi gasesc sa-mi printez un hooper single dose si un dosing funnel pot zice ca da.
Espressoman infocat
Bucuresti
Salut,
Am vazut la @
horiatm in semnatura ca modelul e XL 16CR, iar varianta de pe Barshaker este un 65EHS.
E vreo diferenta intre cele 2? Daca da, care? Prietenu' google nu a parut sa ajute prea mult.
La Pavoni Stradivari Gran Romantica | Kinu M47 Phoenix | Eureka Mignon XL
Espressoman infocat
bucuresti
20-04-2021, 08:19
(Edited 20-04-2021, 08:20 by claudiur.)
Cea de la Barshaker pare a fi tot 16CR (partea din fata este cromata). Cred ca HS vine de la high speed.
Sent from my SM-G977B using Tapatalk
Lelit PL92 + Kinu M47
Espressoman infocat
Bucuresti
Din ce am vazut, este doar un model. Nu par a fi mentionate versiuni diferite nicaieri. Am trimis un formular catre Barshaker sa-i intreb daca au si varianta pe cromata si daca este vreo diferenta intre ele.
Espressoman infocat
Timisoara
(20-04-2021, 11:26)adiphunk Wrote: Din ce am vazut, este doar un model. Nu par a fi mentionate versiuni diferite nicaieri. Am trimis un formular catre Barshaker sa-i intreb daca au si varianta pe cromata si daca este vreo diferenta intre ele.
Am facut precomdata de ceva timp, am si sunat la ei sa intreb daca se poate alege culoarea pentru ca as vrea pe crom.
Mi-au spus ca in cazul in care o sa primesca pe crom o sa ma informeze dar in principiu ei au dat comanda la culaorea standard, care se vede si pe site.
ROCKET Cinquantotto R58 | Mazzer Philos I200D | 1Zpresso K MAX | Eureka Mignon XL
Espressoman infocat
Bucuresti
(20-04-2021, 21:27)Robykl Wrote: (20-04-2021, 11:26)adiphunk Wrote: Din ce am vazut, este doar un model. Nu par a fi mentionate versiuni diferite nicaieri. Am trimis un formular catre Barshaker sa-i intreb daca au si varianta pe cromata si daca este vreo diferenta intre ele.
Am facut precomdata de ceva timp, am si sunat la ei sa intreb daca se poate alege culoarea pentru ca as vrea pe crom.
Mi-au spus ca in cazul in care o sa primesca pe crom o sa ma informeze dar in principiu ei au dat comanda la culaorea standard, care se vede si pe site.
Am discutat si eu azi cu ei, mi-au zis ca ar mai fi niste culori disponibile daca m-ar interesa, dar cea chrome la ei nu apare in sistem deloc si nu se poate comanda. Dupa cateva minute de gandire am revenit si eu cu precomanda la ei pt cea standard. Din ce ziceau ar dura vreo 2-3 sapt pana ajunge.
Espressoman infocat
Timișoara
Dacă va ajuta eu am achiziționat de la perfect espresso cu 3000lei. A venit a 2-a zi.
Espressoman infocat
Bucuresti
https://www.youtube.com/watch?v=b0jgY_LxwNc
Interesant dispozitiv artizanal pt SD pe Eureka XL. Si retentia e neglijabila fara burduf
Espressoman infocat
bucuresti
A primit cineva rasnita de la Barshaker?
Lelit PL92 + Kinu M47
Espressoman infocat
Timisoara
(04-05-2021, 23:31)claudiur Wrote: A primit cineva rasnita de la Barshaker?
La mine a ajuns saptamana trecuta.
ROCKET Cinquantotto R58 | Mazzer Philos I200D | 1Zpresso K MAX | Eureka Mignon XL
Espressoman infocat
Ineu
In viitorul apropiat as dori achizitionarea unei rasnite electrice, nu doresc single dose, deci mi am.indreptat privirea spre o eureka mignon specialita cutite de 55mm plate, acum ca a iesit aceasta XL motor mai mare, turatii mai multe, cutite mai mari(65mm) am si eu o intrebare, pt espresorul meu lelit pl41tem merita banutii in plus de la specialita la XL? Ma gandeam la un buget de 2000 lei initial dar daca in ceasca gustul difera as face un efort pt XL. Mentionez ca beau cafea prajita light, mediu sau cea de la maison care e prajita putin mai tare dar e ok pt mine.multumesc
Lelit PL41TEM ,Eureka single dose, Kinu M47, sita ascaso 14/20, sita ims 12/18 , PF naked
Tamper Lelit 57.35 , Latiera 350ml, LOGOCUPS ,
AEROPRESS , CAFFLANO COMPRESSO
espressoman amator
TIMISOARA
Poti sa ai mama espresoarelor daca rasnita e praf....
nu poti sa faci diferenta la gust....nu le ai elevate ,nici eu....ca simti acru sau amar....e de lucru sa simti floarea de sulfina,bataia de aripa a albinei pe pistilul florii de colt...
cu cat tehnologiile aplicate asupra sistemelor de functionare din rasnite sunt de ultima generatie,cutite poleite cu diamante,modificarea turatiei,coolere,masaj la boaba de cafea e clar ca platesti in plus,dar poti face fata socului tehnologic?nu te intinde mai mult decat ai patura...cafeaua asta e fata morgana....
rocket giotto timer evoluzione r ,rasnita eureka atom 75s, staresso mirage, tamper panthera gear powered by suncoffee , kinu M 47, WDT tool by panthera&dijon, hario v60, ibric, nivelator mota, BWT filter.
Espressoman infocat
Arad/Timisoara
Salutare! Stie cineva daca exista SSP-uri pt Eureka XL?
Bianca V2, DF64 SSP cast, 078 sculptor, Zp6 special, Kinu m47p, cafelat robot, wilfa, april brewer, b75, v60
Espressoman infocat
Bucuresti
Din cate stiu asta e un downsize al Eureka. Nu are marimi standard de cutite si prin urmare nici posibilitatea SSP
Ax
Constanța
11-11-2021, 23:07
(Edited 11-11-2021, 23:28 by lig76ct.)
nu am avut răbdare până la Black Friday am achiziționat Eureka XL cu reducerea de pe forum la recomandarea colegilor și celor de la BarShaker,le doresc tuturor cât mai multe shot-uri gustoase,despre râșniță nu am apucat încă să testez prea mult că astăzi am primit-o pentru început mi-am făcut o părere bună,ce mă bucură cel mai mult este calitatea măcinături nu face bulgări,silențioasă,rapidă,retenția care este foarte mică în rest ce să zic rămâne de văzut dacă a meritat bani sau nu
Lelit Mara X, Eureka Turbo, EurekaXL, GENE CBR101
Espressoman infocat
cluj-napoca
(22-10-2021, 21:41)Tiranator Wrote: Salutare! Stie cineva daca exista SSP-uri pt Eureka XL?
Nu exista. SSP nu sunt de 65 mm. Doar de 64 mm pentru Mazzer, Anfim,ECM si cred Ceado.
Espressoman infocat
Bucuresti
Lance zice ca merg alea de 65
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain + Zerno Z2 ULF, Bookoo Ultra scale, Timemore ProX kettle
Travel: Orea V3 MKII/Hario V01 Neo, Outin Nano + 1Zpresso Q/Kinu M47
Espressoman infocat
Piatra Neamt
19-12-2021, 20:10
(Edited 19-12-2021, 20:10 by dev.)
Baietii astia zic ca e buna:
https://www.kaffeemacher.ch/blog/eureka-mignon-xl/
Quote:Next, we adjusted the espresso cleanly to the original brewing recipe (T4) and obtained a corresponding sample. This was the starting sample for the determination of the fine fraction and main peak. The Eureka Mignon XL has a fines content of 21.63 percent. So it performs here on average (21.96%) of the mill field . In some cases, we were able to determine a slight dryness in the aftertaste of the espresso, which can be attributed to the fine portion. However, this did not predominate.
The coarse peak was 238 wide . The average coarse peak was 249.6. It can be seen from this that the Eureka Mignon XL has a slightly higher proportion of particles in the desired grind range and thus performs slightly better than the average.
Espressoman
Bucuresti
19-12-2021, 23:57
(Edited 20-12-2021, 00:14 by cradun.)
@
dev, mersi de link, am citit si ce au scris de ECM Automatika si de Mazzer Mini si, cel putin despre ECM Automatika, am regasit experienta mea cu rasnita in ceea ce au scris. Mazzer Mini-ul l-am folosit mai putin la espresso. Dar, din ce au scris despre ECM, pare ca e o evaluare destul de obiectiva (si competenta) a rasnitelor si adecvata cuiva care e interesat de folosirea lor ca home barista. Astept cu interes si review-ul despre Niche pe 25.
LE: am vazut ca au facut deja review pt Niche, dar nu comparativ.
Honne, J64V, DC Studio, Outin+Fino
Espressoman infocat
Arad/Timisoara
(15-12-2021, 14:52)vladdooo Wrote: Lance zice ca merg alea de 65
Ssp de 65mm care se potrivesc pe xl?
Bianca V2, DF64 SSP cast, 078 sculptor, Zp6 special, Kinu m47p, cafelat robot, wilfa, april brewer, b75, v60
Espressoman infocat
Bucharest
am primt azi newsletter de la Barshaker ca se pot comnada cutite SSP red speed multipurpose pentru Eureka XL. Merita oare sa fac acest upgrade? Ce beneficii ar putea aduce acest tip de cutite?
#Lelit Mara X #Mazzer Mini G #Bravo tamper #Felicita Arc
#AVX EM3202SW # Eureka Libra
(past: #Lelit PL41TEM #Niche zero #Eureka Mignon XL)
Espressoman infocat
Bucuresti
Buzunare mai usoare, deci +1 speed
Lelit Bianca, Bentwood v63
Espressoman infocat
Bucharest
De buzunare mai usoare mi-am dat seama de cand am vazut pretul. Dar acum serios vorbind, sunt diferente semnificative la gust cu acest tip de cutite? Eu beau doar espresso, nu fac deloc v60.
#Lelit Mara X #Mazzer Mini G #Bravo tamper #Felicita Arc
#AVX EM3202SW # Eureka Libra
(past: #Lelit PL41TEM #Niche zero #Eureka Mignon XL)
Espressoman infocat
Turda, Cluj
Si eu sunt curios. Cutitele merg pe mai multe modele, nu doar pe XL, deci putem urmari niste review-uri si pt alte modele…si nu cred ca va dura mult pana apar pe youtube.
Home: Lelit Bianca V2; Kinu Phoenix; NAVIGATOR F74; Eureka SD
Past: Lelit 41TEM, Eureka Libra 65 All Purpose
Work: LaMarzocco LineaPB, Mahlkonig e65GBW
Past: Lelit PL41TEM
Ax
Constanța
1.000 de lei pentru upgrade-ul de cuțite SPP cred că este cam mare prețul, nu știu dacă merită
Lelit Mara X, Eureka Turbo, EurekaXL, GENE CBR101
Espressoman infocat
Turda, Cluj
890 lei cu reducerea :D
Reprezentant Barshaker.ro
Oradea
(01-10-2022, 22:10)Stelo Wrote: Si eu sunt curios. Cutitele merg pe mai multe modele, nu doar pe XL, deci putem urmari niste review-uri si pt alte modele…si nu cred ca va dura mult pana apar pe youtube. 
Cam mult pana cand apare ceva pe youtube…
In momentul de fata in lume doar 2 firme vand acest produs, si una suntem noi..
La producator dureaza deja luni pentru batchul utmator, deci trebuie testat si vazut.. :p
--Only God Can Judge Me--
Espressoman infocat
Turda, Cluj
Deci putem fi noi primii care facem un review pe Youtube, care se baga?
De curiozitate, @
MyR aveti in plan sa le testati? Daca da, ne poti spune 2-3 cuvinte despre ele? Multumim!