Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect
Nu toate automatele fac si cafea lunga? - Printable Version

+- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum)
+-- Forum: Espressoare, rasnite si accesorii (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Espressoare-rasnite-si-accesorii)
+--- Forum: Sfaturi la cumparare (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Sfaturi-la-cumparare)
+--- Thread: Nu toate automatele fac si cafea lunga? (/Thread-Nu-toate-automatele-fac-si-cafea-lunga)

Pages: 1 2

RE: Nu toate automatele fac si cafea lunga? - LucianS - 11-09-2018

(11-09-2018, 10:14)florind67 Wrote: El e acum in faza alegerii pastilelor. Daca o ia pe cea rosie probabil ca in curand va parasi forumul espressoman, daca o ia pe cea albastra...

Hm, Stalone era in Matrix?  :D

RE: Nu toate automatele fac si cafea lunga? - ML-CAFE - 11-09-2018

cum adica refolosirea zatului ?
Asta e de noaptea mintii !
Bei ceai toxic sau espresso ?

RE: Nu toate automatele fac si cafea lunga? - renatoa - 11-09-2018

Dar sa tragi doua shot-uri prin acelasi puc, cum se cheama... fair business ? ;)

Nah, ca tocmai i-am dat ideea lui stalone, cu ce este un espressor cu portfiltru superior unui automat... :D

RE: Nu toate automatele fac si cafea lunga? - Levo - 11-09-2018

(11-09-2018, 14:12)renatoa Wrote: Nah, ca tocmai i-am dat ideea lui stalone

... Sa n-o aplice si la whisky , vin , bere ... etc ... :D ...

RE: Nu toate automatele fac si cafea lunga? - renatoa - 11-09-2018

Pe cati o fi "desteptat" filmul ala cu Bachus...

RE: Nu toate automatele fac si cafea lunga? - cpop - 11-09-2018

(10-09-2018, 20:35)stalone Wrote:
(10-09-2018, 20:33)lracu Wrote: Incearca un Aeropress, nu e automat dar nu are ce sa mucegaiasca, se curata singur.

nu-mi face cappuccino ala

si apropo, petardele alea manuale de unde stiti ca nu ai fierbatoare de aluminiu?

@stalone: nici ibricul si nici moka pot nu fac cappuccino :)

RE: Nu toate automatele fac si cafea lunga? - lracu - 11-09-2018

(10-09-2018, 20:10)lracu Wrote: Daca este posibil (ma refer la facilitatile oferite de MyBB), propun ca in aceasta sectiune, eventual si in "Espressoare" (si unde mai este necesar) sa existe un thread "pinned" in care sa fie colectate sfaturile oferite incepatorilor pentru a reduce numarul de thread-uri de acest gen. Aproape in fiecare sapatamana sau macar o data pe luna apar thread-uri in care sunt cerute sfaturi care au primit deja raspunsuri si lumea mai "veche" a obosit deja sa repete sfaturile.

RE: Nu toate automatele fac si cafea lunga? - Lyvyoo - 11-09-2018

Exista, dar sunt combinate cumva ca tematica, nu numai ABC-uri.

RE: Nu toate automatele fac si cafea lunga? - lracu - 11-09-2018

Scuze, uitasem de el (desi am incercat si eu sa contribui)!
Dar e vizibil doar in acel subforum, nu si in 'Espressoare, rasnite si accesorii', unde, de altfel, sunt puse intrebarile de genul "Cel mai mic pret pentru cel mai bun expresor" sau "Vreau sa apas doar un buton si sa beau cel mai meserias espresso/expresso/expreso"

RE: Nu toate automatele fac si cafea lunga? - Lyvyoo - 11-09-2018

Da, o sa incerc sa-l mut intr-un loc mai vizibil, ma gandesc unde anume...

RE: Nu toate automatele fac si cafea lunga? - stalone - 11-09-2018

nu aveti cum sa ma convingeti pe mine, mie nici nu-mi place neaparat cafeaua, e atat de scarboasa incat o beau numai cu lapte sau inghetata pt a obtine un gust dulceag.

am baut si ce beti voi, si la automat, cafetiera, arabeasca si turceasca pe nisip; mi-e indiferent

cafeaua e ceva ce beau dimineata ca sa ma pot caca nescremut, scuzati-mi va rog expresia
eu nu am timp de excentricitati dimineata

si daca tot dau un ban, beau un cappuccino, nu cafetiera/presa

RE: Nu toate automatele fac si cafea lunga? - flipu2k - 11-09-2018

Aoleu :))

Inainte sa se inchida topicul as dori doar sa-mi exprim admiratia pentru colegii de forum ce au avut rabdare si au dat raspunsuri serioase, eu n-as fi putut. Respect!