![]() |
|
Solutie mai silentioasa pentru pompa vibratoare - groupbuy - Printable Version +- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum) +-- Forum: Comunitatea de espressomani (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Comunitatea-de-espressomani) +--- Forum: Marketplace (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Marketplace) +---- Forum: Tranzactii incheiate (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Tranzactii-incheiate) +---- Thread: Solutie mai silentioasa pentru pompa vibratoare - groupbuy (/Thread-Solutie-mai-silentioasa-pentru-pompa-vibratoare-groupbuy) |
RE: Solutie mai silentioasa pentru pompa vibratoare - razvanMB - 13-10-2017 Pulsor eu RE: Solutie mai silentioasa pentru pompa vibratoare - Denis - 13-10-2017 Daca ma incadrez in 30-40 E ma bag si eu la 1 pompa + 1 pulser. 1. Liviu - pompa, pulser 2. Razclud - pompa, pulser 3. KrisssKros - pompa, pulser 4. HoratiuC - pompa, pulser 5. cradun - pulser 6. Ovidiu85 - pompa, pulser 7. MANU - pompa, pulser 8. nickso - pompa, pulser 9. bogdan_geor - pompa, pulser 10. Dot - pompa 11. vioromb - pompa, pulser 12. Lucian - pompa, pulser 13. Denis- pompa, pulser De confirmat: 1. razvanMB 2. NicuBog 3. Cata RE: Solutie mai silentioasa pentru pompa vibratoare - HoratiuC - 13-10-2017 Asta e lista la momentul acesta, daca mai apar doritori va rog sa va adaugati la lista: 1. Liviu - pompa, pulsor 2. Razclud - pompa, pulsor 3. KrisssKros - pompa, pulsor 4. HoratiuC - pompa, pulsor 5. cradun - pulsor 6. Ovidiu85 - pompa, pulsor 7. MANU - pompa, pulsor 8. nickso - pompa, pulsor 9. bogdan_geor - pompa, pulsor 10. Dot - pompa 11. vioromb - pompa, pulsor 12. Lucian - pompa, pulsor 13. NicuBog - pompa, pulsor 14. razvanMB - pulsor 15. Denis- pompa, pulsor RE: Solutie mai silentioasa pentru pompa vibratoare - Catalin2103 - 13-10-2017 Asta e lista la momentul acesta, daca mai apar doritori va rog sa va adaugati la lista: 1. Liviu - pompa, pulsor 2. Razclud - pompa, pulsor 3. KrisssKros - pompa, pulsor 4. HoratiuC - pompa, pulsor 5. cradun - pulsor 6. Ovidiu85 - pompa, pulsor 7. MANU - pompa, pulsor 8. nickso - pompa, pulsor 9. bogdan_geor - pompa, pulsor 10. Dot - pompa 11. vioromb - pompa, pulsor 12. Lucian - pompa, pulsor 13. NicuBog - pompa, pulsor 14. razvanMB - pulsor 15. Denis- pompa, pulsor 16. Catalin2103 - pompa, pulsor Solutie mai silentioasa pentru pompa vibratoare - vladdooo - 13-10-2017 Nickso, cat ne-ar costa montajul? [emoji3] Solutie mai silentioasa pentru pompa vibratoare - nickso - 13-10-2017 [emoji23] Solutie mai silentioasa pentru pompa vibratoare - razclud - 13-10-2017 Catalin, am dat comanda de pompe la nr.15, o sa incerc sa mai vb cu ei luni inainte sa trimita, daca mai pot adauga una, dar nu promit. Am apucat sa ti iau un pulser, in cealalta comanda. Comenzile le oprim aici, cand imi ajung in italia, atasez facturile aici. Va anunt cum am noutati RE: Solutie mai silentioasa pentru pompa vibratoare - HoratiuC - 13-10-2017 @nickso, poate ne faci și o reducere pentru un "montaj de grup" :D RE: Solutie mai silentioasa pentru pompa vibratoare - VladP - 13-10-2017 (13-10-2017, 16:18)dev Wrote: Stie cineva ce filet foloseste Pulsor-ul? Eu am desurubat furtunul de silicon de la iesirea pompei (cred ca era Ulka EX5), am insurubat pulsorul, la iesirea caruia am montat furtunul. Singurul material necesar a fost banda de teflon. La unele modele de pompe s-ar putea sa mai fie nevoie de un adaptor. Propun ca @nickso sa plateasca el pentru ca i se da posibilitatea sa exerseze montatul in serie mare. RE: Solutie mai silentioasa pentru pompa vibratoare - Lucian. - 14-10-2017 @nickso, pentru cei care nu sunt Bucuresti pune niste instructiuni insotite de imagini. Daca se poate bineinteles. Ma repet, operatiunea nu cred ca este foarte complicata. Gen "plug and play", cel putin asta am realizat eu din poze. RE: Solutie mai silentioasa pentru pompa vibratoare - Catalin2103 - 14-10-2017 (13-10-2017, 22:51)razclud Wrote: Catalin, am dat comanda de pompe la nr.15, o sa incerc sa mai vb cu ei luni inainte sa trimita, daca mai pot adauga una, dar nu promit. Am apucat sa ti iau un pulser, in cealalta comanda. Poate am noroc! Iti multumesc pentru amabilitate! RE: Solutie mai silentioasa pentru pompa vibratoare - razclud - 14-10-2017 Vanzatorul cu Pulsere are doar 3 buc in stoc, de restul poate face rost in 10 zile + alte 7 zile si 20eur transport pana in RO. Am mai vorbit in alte 3 locuri, astept raspunsuri. RE: Solutie mai silentioasa pentru pompa vibratoare - vdub - 14-10-2017 Se mai numeste si pressure equalizer sau compensation valve iar cei care ati ramas pe dinafara sau care nu aveti rabdare, puteti comanda Saeco 229452100 (44lei la noelespresso.ro). Include si OPV dar se rezolva cu un dop :D RE: Solutie mai silentioasa pentru pompa vibratoare - flipu2k - 14-10-2017 Poate dupa ce primim Brewtus-ul din comanda de grup ne mai alaturam cativa... RE: Solutie mai silentioasa pentru pompa vibratoare - dev - 14-10-2017 (14-10-2017, 20:22)vdub Wrote: Se mai numeste si pressure equalizer sau compensation valve iar cei care ati ramas pe dinafara sau care nu aveti rabdare, puteti comanda Saeco 229452100 (44lei la noelespresso.ro). Include si OPV dar se rezolva cu un dop :D Nu pare sa fie chiar aceeasi "Marie" iar conectarea pare mai complicata fara detalii despre filet si diametru. RE: Solutie mai silentioasa pentru pompa vibratoare - vdub - 15-10-2017 (14-10-2017, 22:19)dev Wrote: Nu pare sa fie chiar aceeasi "Marie" iar conectarea pare mai complicata fara detalii despre filet si diametru. Intr-adevar, trebuie anulat OPV-ul inclus dar pentru cine a vazut o cheie si un surub in viata lui, nu cred ca-i bai. Filet 1/8 BSP compatibil cu iesirea pompei. Solutie mai silentioasa pentru pompa vibratoare - razclud - 16-10-2017 Catalin2103 Wrote: Poate am noroc! Iti multumesc pentru amabilitate! Catalin, imi pare rau dar nu am putut sa ti iau si tie, nu au vrut sa mai puna inca una in comanda, trebuia sa fac o comanda noua. Deci comanda la pompe a fost expediata, zilele urmatoare ajunge la adresa din Italia, duminica le am in Bucuresti. Ne-au dat transport gratis. ![]() Pt pulsoare am anulat comanda la italieni si am dat-o la nemti. Maine trimit si undeva pe saptamana viitoare ajung la mine. Transport 22 eur pana in Bucuresti. ![]() Am facut si calculul, (12 + 20) x 4.6 = 147 lei Am adunat si locatiile voastre, o sa trebuiasca sa-i trimit lui: 11. @vioromb - pompa, pulsor CUGIR 12. @LUCIAN - pompa, pulsor - TG MURES @KrissKross, eu stau in Corbeanca, daca ai drum prin Buc, poti trece pe la mine, dupa amiaza sau seara? O sa le pot trimite prin curier, 25-30 lei o sa coste, banii mi-i puteti transfera intr-un cont ING cand o sa ajunga la pachetele. Sa-mi dati datele voastre prin PM, va rog. Cu restul ma intalnesc in Buc sau le las undeva prin centru, vedem noi. Va anunt cand le primesc RE: Solutie mai silentioasa pentru pompa vibratoare - KrisssKros - 17-10-2017 (16-10-2017, 18:58)razclud Wrote: Deci comanda la pompe a fost expediata, zilele urmatoare ajunge la adresa din Italia, duminica le am in Bucuresti. Ne-au dat transport gratis. In primul rand, vreau sa iti multumesc mult pentru implicarea ta super-profi! Referitor la livrare - da, voi trece eu sa le ridic. Astept sa vina ambele produse si ne auzim pe tel sa stabilim cand si unde. Zi frumoasa, Cristi RE: Solutie mai silentioasa pentru pompa vibratoare - madalinr1 - 17-10-2017 (12-10-2017, 00:44)Lyvyoo Wrote: La propunerea userului razclud, care ma intreba despre solutiile de atenuare a zgomotului pe o pompa vibratoare, am sapat putin si am ajuns la 3 personaje importante, VladP, Holger un customizator de espressoare din Germania si Bas, un moderator de forum olandez. As fi interesat si eu pentru un Nuova Simonelli Musica :) , oare o sa potriveasca? (13-10-2017, 21:11)Catalin2103 Wrote: Asta e lista la momentul acesta, daca mai apar doritori va rog sa va adaugati la lista: Si eu as dori una :) Unde trebuie sa trimit banii? RE: Solutie mai silentioasa pentru pompa vibratoare - Ovidiu85 - 17-10-2017 Salut, multumesc pentru organizare. Am trimis mesaj cu numarul de telefon. RE: Solutie mai silentioasa pentru pompa vibratoare - razclud - 18-10-2017 @madalinr1 - S-a incheiat lista, am si dat comenzile, imi pare rau @KrissKross - Perfect, cu placere! Am raspuns la pm-uri! Pompele au ajuns Solutie mai silentioasa pentru pompa vibratoare - razclud - 21-10-2017 Mai bine zis, pompa a ajuns. Idiotii de italieni au trimis doar 1 buc, “o mica problema la angajatii care se ocupa de impachetari” mi au raspuns. Trebuie si ei intelesi, se incurca usor 1 cu 13. Deci nu am ce sa iau cu mine astazi, o sa le am de pe 29 oct. Pulserele ajung sapt urmatoare.
RE: Solutie mai silentioasa pentru pompa vibratoare - KrisssKros - 21-10-2017 La pret nu s-ar fi incurcat, sa incaseze de 13 ori mai putin... RE: Solutie mai silentioasa pentru pompa vibratoare - razvanMB - 22-10-2017 Oare mai e loc sa comand si eu o pompa? :D Am luat doar pulsor si acum ma macina indoielile :-p Solutie mai silentioasa pentru pompa vibratoare - razclud - 22-10-2017 Incerc iar sa iau inca 2, pt tine si pt Catalin. RE: Solutie mai silentioasa pentru pompa vibratoare - razvanMB - 22-10-2017 (22-10-2017, 02:43)razclud Wrote: Incerc iar sa iau inca 2, pt tine si pt Catalin. superb! vreau sa il reduc la tacere de tot pe Mini :) RE: Solutie mai silentioasa pentru pompa vibratoare - Catalin2103 - 22-10-2017 Multumesc mult @razclud! Ma impacasem cu ideea si asteptam linistit urmatoarea comanda de pompe! Iti doresc o duminica frumoasa! Solutie mai silentioasa pentru pompa vibratoare - razclud - 23-10-2017 Am adaugat 2 pompe, azi sau maine sper sa trimita si sa nimereasca nr de buc, e destul de complicat pt ei. Au ajuns pulserele, 15 buc, nemtii astia...
Solutie mai silentioasa pentru pompa vibratoare - razclud - 24-10-2017 Si ca sa mai radem inca o data cu un ochi si sa plangem cu celalat
Solutie mai silentioasa pentru pompa vibratoare - nickso - 24-10-2017 Electrovalve cu 3 cai? Daca tot nu ai nevoie de pompe, macar de astea sa ai... |