![]() |
|
15% reducere la prajitoria Sloane Specialty Coffee ( Bucuresti ) - Printable Version +- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum) +-- Forum: Comunitatea de espressomani (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Comunitatea-de-espressomani) +--- Forum: Reducerile Espressoman la espressoare, rasnite, cafea si accesorii (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Reducerile-Espressoman-la-espressoare-rasnite-cafea-si-accesorii) +---- Forum: Discount-uri ale prajitoriilor de cafea (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Discount-uri-ale-prajitoriilor-de-cafea) +---- Thread: 15% reducere la prajitoria Sloane Specialty Coffee ( Bucuresti ) (/Thread-15-reducere-la-prajitoria-Sloane-Specialty-Coffee-Bucuresti) |
RE: 15% reducere la prajitoria Sloane Specialty Coffee ( Bucuresti ) - Oana_Sloane - 06-08-2021 Multumim pentru feedback-urile si mesajele primite! Ne bucuram ca aceasta Brazilia a fost pe gustul vostru si a fost atat de bine primita. In perioada urmatoare vom praji special pentru comunitate o origine preferata de multi dintre voi: Colombia Esperanza Estate - Intreaga poveste o gasiti pe link, unde puteti sa o comandati mereu proaspat prajita, la oferta de 1kg cu un discount de 25% + transport gratuit oriunde in tara >> https://espressoman.sloanecoffee.com/espressoman RE: 15% reducere la prajitoria Sloane Specialty Coffee ( Bucuresti ) - Lyvyoo - 17-08-2021 Am mutat discutiile generale despre cafeaua Sloane pe topicul dedicat RE: 15% reducere la prajitoria Sloane Specialty Coffee ( Bucuresti ) - Oana_Sloane - 17-09-2021 Dragi espressomani, Multi dintre voi ne-ati intrebat cand revenim cu o oferta pe Guatemala, dorintele voastre au fost ascultate, si acum avem placerea va sa prezentam o noua cafea pe care o vom praji special pentru voi: Guatemala Lomas Altas din categoria Accesible Specialty. Intreaga poveste o gasiti in formularul de precomanda, unde puteti sa o comandati mereu proaspat prajita, la oferta de 1kg cu un discount de 25% + transport gratuit oriunde in tara >> https://espressoman.sloanecoffee.com/espressoman A fost o placere sa ne intalnim cu multi dintre voi la evenimentul din weekend si sa primim feedback-urile si aprecierile voastre face-to-face! Pana pe data viitoare ramanem activi sau la carma comenzilor de pe site - unde puteti sa comandati oricare dintre originile de cafea discount de 15% folosind codul "FORUM". RE: 15% reducere la prajitoria Sloane Specialty Coffee ( Bucuresti ) - Oana_Sloane - 05-10-2021 Dragi espressomani, Am pregatit inca o data, in exclusivitate pentru voi, o oferta pe care am putea-o numi pre-Black Friday, cu discount de peste 40% (+transport gratuit) la o cafea pe care nu o regasiti in oferta noastra curenta. De aceasta data va prezentam Brazilia Sao Silvestre Pulple Natural, daca sunteti curiosi sa gustati cafeaua procesata natural a variantei din care avem nou lansata experimentala Brazil Sao Silvestre Cryo Fermentata, din acelasi varietal Yellow Icatu, dar care datorita procesarii am reusit sa obtinem un profil delicios de espresso, cu un gust bogat de ciocolata, cacao, alune de padure, miere si dulceata de fructe galbene si o aciditate scazuta. Am activat formularul de precomanda, unde regasitit intreaga poveste, in care acesta cafea este valabila intr-un stoc foarte limitat, prajit in data de 1.10.2021 https://espressoman.sloanecoffee.com/espressoman Daca doriti sa completati comanda cu oricare dintre noile origini disponibile pe site, puteti sa specificati in sectiunea comentariilor si acestora le vom aplica de espressoman de 15%! Numai bine! Echipa Sloane RE: 15% reducere la prajitoria Sloane Specialty Coffee ( Bucuresti ) - Oana_Sloane - 11-10-2021 Salutari de la prajitorie, Referitor la aceasta intrebare - Am facut profilare de espresso cu urmatoarea reteta: 20g in, cu 40 ml out, 25-27 sec, temp 92.5 grade, iar notele de ciocolata, cacao, alune de padure s-au regasit acolo, dar intr-adevar, cafeaua in sine nu este foarte corpolenta si are o usoara aciditate de fructe galbene pe after taste. Recomandam perioada de degazare de minim 14 zile, desi se admit si exceptii de la regula, iar in experienta noastra cafelele asezate sunt mult mai aromate. Pastram formularul deschis pentru cei care doresc sa profite ultimele pungi pe care pe oferim la pretul de 120 lei (1kg) cu transport gratuit: >> https://espressoman.sloanecoffee.com/espressoman *admin edit RE: 15% reducere la prajitoria Sloane Specialty Coffee ( Bucuresti ) - cmihut - 08-11-2021 Buna, am vazut ca nu merge pagina de reduceri pentru espressoman. E mutata in alta parte? Multumesc RE: 15% reducere la prajitoria Sloane Specialty Coffee ( Bucuresti ) - Oana_Sloane - 09-11-2021 (08-11-2021, 18:51)cmihut Wrote: Buna, am vazut ca nu merge pagina de reduceri pentru espressoman. E mutata in alta parte? Multumesc Salutari, Poti comanda oricand de pe site-ul nostru cu discount de 15% adaugand codul "FORUM" la finalizarea comenzii. Si intre timp pregatim sa va oferim o noua oferta in exclusivitate pe care o vom anunta in curand... RE: 15% reducere la prajitoria Sloane Specialty Coffee ( Bucuresti ) - adrian1 - 12-11-2021 Salut, am facut o comanda (nr 1933) pe formularul proaspat reinstaurat si am bifat ridicare de la sediu (mai mult din joaca, dar zilele astea curierii au treaba oricum). In formular scrie ca veti praji cafeaua marti, 16 noiembrie, insa in mesajul de confirmare scrie va fi prajita sambata, 13 noiembrie, si sunt asteptat sa o ridic. E o greseala de tipar? Lucrati sambata si pot sa vin la voi? PS: ideea cu livrarea programata nu e rea, abonamentele de cafea sunt ultima moda. RE: 15% reducere la prajitoria Sloane Specialty Coffee ( Bucuresti ) - Teodora_Sloane - 19-11-2021 Salutari, espressomani! Nu am mai scris de mult dar si cand apuc vin cu vesti excelente: Am lansat abonamentele de cafea! Multi dintre voi ne-ati tot cerut sa facem asta si ne pare rau ca a durat atat insa implementarea unui astfel de sistem da multe batai de cap. Ne-am decis la 3 optiuni de abonament, 1 cu 2 pungi din Accesibile si Clasice pentru bautorii de cafea mai traditionala, 1 cu 2 pungi din Premium si Experimentale pentru cei mai aventurosi intr-ale gustului si 1 cu 4 pungi mixte pentru cei care vor un pic din toate. Abonamentele sunt disponibile doar pe teritoriul Romaniei, au transportul inclus in pret si se platesc in totalitate in avans, cu optiunea de a anula oricand si de a va returna suma echivalenta lunilor ramase, minus o taxa de administrare de 20lei. Pentru ca e weekendul de lansare si testare (de aseara pana acum am rezolvat 3 bug-uri cu ajutorul vostru) si un fel de Black Friday returns - aveti reducere de 40% pana duminica noapte. Daca luati in considerare un abonament pe 12 luni ajunge sa fie o economie substantiala. https://sloanecoffee.com/Abonamente-de-cafea RE: 15% reducere la prajitoria Sloane Specialty Coffee ( Bucuresti ) - Talisker - 19-11-2021 Cand ar fi prima livrare, in prima saptamana din decembrie? RE: 15% reducere la prajitoria Sloane Specialty Coffee ( Bucuresti ) - Teodora_Sloane - 19-11-2021 (19-11-2021, 16:36)Talisker Wrote: Cand ar fi prima livrare, in prima saptamana din decembrie? Da, exact. In prima saptamana a fiecarei luni, incepand cu Decembrie. Probabil fiind liber pana miercuri inclusiv o sa ajunga un pic cu intarziere, sau o sa trimitem un pic mai devreme. RE: 15% reducere la prajitoria Sloane Specialty Coffee ( Bucuresti ) - Ratonul - 19-11-2021 In fiecare luna vor fi cafele diferite? Nu vom primi de exemplu în luna a 6-a o cafea pe care am mai primit-o în una din lunile anterioare? RE: 15% reducere la prajitoria Sloane Specialty Coffee ( Bucuresti ) - razvancz - 19-11-2021 (19-11-2021, 19:40)Ratonul Wrote: In fiecare luna vor fi cafele diferite? Nu vom primi de exemplu în luna a 6-a o cafea pe care am mai primit-o în una din lunile anterioare? "De la luna la luna veti primi cafele diferite, alese la recomandarea prajitorului din categoriile corespunzatoare tipului de abonament, avand prioritate loturile cel mai recent intrare in oferta noastra. In functie de durata abonamentului insa, loturile se vor repeta." RE: 15% reducere la prajitoria Sloane Specialty Coffee ( Bucuresti ) - allex06 - 19-11-2021 Un neajuns al acestor abonamente e ca nu sunt organizate cu plata lunara automata pana cand se decide suspendarea lor, cum sunt netflix, spotify, audible, scribd cablu tv bla bla bla etc 15% reducere la prajitoria Sloane Specialty Coffee ( Bucuresti ) - Kosti - 20-11-2021 Poate feceti și o varianta formata din cele clasice și cele premium. RE: 15% reducere la prajitoria Sloane Specialty Coffee ( Bucuresti ) - adrian1 - 03-12-2021 Am primit primul pachet din abonament (cel de 4). Mi-a plăcut că ați inclus un flavour wheel și cartonașe cu povestea fiecărei cafele. E plăcut să te bucuri de astfel de experiențe "materiale" în ziua de azi. RE: 15% reducere la prajitoria Sloane Specialty Coffee ( Bucuresti ) - Talisker - 04-12-2021 Mi-a ajuns si mie pachetul ieri, arata cam asa ce am primit: ![]() ![]()
RE: 15% reducere la prajitoria Sloane Specialty Coffee ( Bucuresti ) - dpvue - 17-12-2021 (09-11-2021, 16:27)Oana_Sloane Wrote:(08-11-2021, 18:51)cmihut Wrote: Buna, am vazut ca nu merge pagina de reduceri pentru espressoman. E mutata in alta parte? Multumesc @Oana_Sloane, nu mai este valabila oferta? La finalizarea comenzii apare "Atenție: Voucherul cadou este invalid sau a fost deja folosit!" LE: Scuze, am rezolvat! Gresisem campul. RE: 15% reducere la prajitoria Sloane Specialty Coffee ( Bucuresti ) - Tiranator - 29-12-2021 Reducerea prin codul "FORUM" se aplica si la abonamente? Nu reusesc sa o aplic RE: 15% reducere la prajitoria Sloane Specialty Coffee ( Bucuresti ) - staicueduard - 05-01-2022 La Multi Ani ! Cand pleaca comanda de abonament pe luna ianuarie? suntem deja in data de 5.01 RE: 15% reducere la prajitoria Sloane Specialty Coffee ( Bucuresti ) - Talisker - 05-01-2022 Da, ar fi bine de stiut, in ritmul acesta daca nu ajunge saptamana aceasta imi mai trebuie al doilea pachet de cafea in asteptarea abonamentului. RE: 15% reducere la prajitoria Sloane Specialty Coffee ( Bucuresti ) - Oana_Sloane - 05-01-2022 (05-01-2022, 11:35)Talisker Wrote: Da, ar fi bine de stiut, in ritmul acesta daca nu ajunge saptamana aceasta imi mai trebuie al doilea pachet de cafea in asteptarea abonamentului. Salutari de la prajitorie! Abonamentele se pregatesc in aceasta saptamana, urmand sa fie transmise si livrate in zilele ce urmeaza. Daca aveti nevoie urgenta de ele - va rugam sa ne transmiteti un mesaj pe numarul 0745988712 si colegul nostru Robert se va ocupa cu prioritate. Maine vom praji din nou Brazilia Sao Silvestre la oferta de Black Friday >> https://espressoman.sloanecoffee.com/espressoman Va dorim un An Bun plin de realizari pe toate planurile! Echipa Sloane RE: 15% reducere la prajitoria Sloane Specialty Coffee ( Bucuresti ) - Talisker - 05-01-2022 Multumim, toate cele bune si voua RE: 15% reducere la prajitoria Sloane Specialty Coffee ( Bucuresti ) - VDRIXN - 06-01-2022 (05-01-2022, 11:39)Oana_Sloane Wrote:(05-01-2022, 11:35)Talisker Wrote: Da, ar fi bine de stiut, in ritmul acesta daca nu ajunge saptamana aceasta imi mai trebuie al doilea pachet de cafea in asteptarea abonamentului. Salutari, multumim pentru update! Cafeaua Brazil Sao Silvestre este prajita identic ca batchul care a fost la reducere anterior? Merci! RE: 15% reducere la prajitoria Sloane Specialty Coffee ( Bucuresti ) - Oana_Sloane - 10-02-2022 Salutari de la prajitorie, espressomani! Dorim sa va reamintim ca special pentru voi avem pregatite diverse oferte: 1. Formularul de espressomani, prajim saptamanal o cafea de espresso pe profilul clasic de ciocolata, pentru cei care doresc constanta, oferta de Black Friday fiind disponibila pana la finalul lunii, la pungile de 1kg 2. Pentru mai multa libertata de alegere, puteti sa comandati oricare dintre cafelelele noastre de pe site folosind codul promo FORUM pentru discount de 15% - discount este valabil si in cafeneaua de la Calea Victoriei sau la prajitorie, daca specificati ca sunteti "espressomani" 3. Variantele de Abonamente de cafea sunt proiecte diferite de comenzile curente, ne dedicam mult timp si resurse interne de pregatire a unei selectii lunare de cafele pe o anumita tema, alaturi de materiale explicative pe care le impartasim celor care s-au alaturat acestui grup "de studiu". Puteti sa beneficiati de un discount de 15% folosind codul promo BOX15, valabil pana la finalul lunii, daca considerati ca este ceva ce v-ar placea sa-l aveti sau sa il faceti cadou in perioada ce urmeaza. Va stam oricand la dispozitie pentru intrebari si clarificari transmise la "casuta redactiei". Echipa Sloane RE: 15% reducere la prajitoria Sloane Specialty Coffee ( Bucuresti ) - adrian1 - 03-03-2022 Am primit azi cu mare bucurie cafeaua din Yemen la abonament. Am prelungit abonamentul doar ca să văd materialele bonus și nu am fost dezamăgit. RE: 15% reducere la prajitoria Sloane Specialty Coffee ( Bucuresti ) - TVTVTV - 04-03-2022 Cumpărat oferta pt. forum, Brazil Sao Silvestre Pulped Natural. Deși este prăjită pe 01.03, am pus-o deja la treabă din rațiuni de "am rămas fără cafea". E fuckin' minunată, o recomand 100% pt. amatorii de flat white + ciocolată. Gust de cacao pudră pe vârf, retrogust lung și alunos, fără note de ars. Ca "ferment", este undeva între washed și natural, așa cum te-ai aștepta. 10/10 pt. Sloane. 15% reducere la prajitoria Sloane Specialty Coffee ( Bucuresti ) - d2florin - 04-03-2022 Salut, Și in espresso curat cum e?. Ms RE: 15% reducere la prajitoria Sloane Specialty Coffee ( Bucuresti ) - TVTVTV - 04-03-2022 Hola, Florin! Nu bem espresso simplu în familie. Sincer, pot să fac repede o cafea și s-o gust dar pt. că nu am experiență nu aș ști ce feedback să-ți dau. 15% reducere la prajitoria Sloane Specialty Coffee ( Bucuresti ) - d2florin - 04-03-2022 Nu, ms, e ok :). Eu nu orea beau cu lapte.. |