Welcome Back Log In Create Account

vand diverse

1. VST Precision Filter - Ridgeless - 15g - 58 mmBS2098-luat de la barshaker in septembrie folosit foarte putin, pret 170 RON

2.VST Precision Filter - 7g Single Basket - 58 mm - tot asa luat in septembrie de nou , folosit de cateva ori , dau si un tamper de dimensiunea mica la el bonus - 170 RON

3. Portafiltru bottomless original Lelit PLA580V (vine cu basket VST facut pentru Lelit) cumparat in august anul acesta - 210 RON...sau 245 RON impreuna  Inel dozare magnetic de  cafea Barista Space de 58 mm (nu mai am cutiile originale)

4. Distribuitor cafea in portafiltru 58 mm Lelit PLA482A tot asa cumparat in august anul acesta - 200 RON (nu mai am cutia originala)

P.s transportul se plateste de catre cumparator.
am la toate facturi deci sunt in garantie dat fiind ca majoritatea au in jur de 2 luni vechime.
[Image: ho8ALNK.jpg][Image: xhmfZTu.jpg][Image: oONb73n.jpg][Image: WPODDdB.jpg][Image: XXh1kos.jpg][Image: ikiqFi6.jpg][Image: j326j21.jpg][Image: mXofw5v.jpg][Image: 9NH0Srn.jpg][Image: dnVte3c.jpg][Image: T4HmH6K.jpg]
Profitec Go, Mazzer Philos

Reply
Salut, vreau eu distribuitorul
Espresso:ProfitecDrive|MahlkonigE65Gbw
Filtru:LagomCasa|V60|Orea
Deplasare:Kinu|Picopresso|Pipamoka
Foste:Bellona|BezzeraUnica|BentwoodV63|Niche|Sculptor64|Atom75|Df64&83|Libra&Oro|Ode

Reply
- basketul VSt de 15 grame plus inelul magnetic s-a dat si el , deci ramane doar portafiltrul lelit

- s-a dat si distribuitorul Lelit

Mai ramane la vanzare

2.VST Precision Filter - 7g Single Basket - 58 mm - tot asa luat in septembrie de nou , folosit de cateva ori , dau si un tamper de dimensiunea mica la el bonus - 170 RON

3. Portafiltru bottomless original Lelit PLA580V (vine cu basket VST facut pentru Lelit) cumparat in august anul acesta - 210 RON..

Reply
inca valabil 

1.VST Precision Filter - 7g Single Basket - 58 mm - tot asa luat in septembrie de nou , folosit de cateva ori , dau si un tamper de dimensiunea mica la el bonus - 170 RON

2. Portafiltru bottomless original Lelit PLA580V (vine cu basket VST facut pentru Lelit) cumparat in august anul acesta - 210 RON..

Reply
Salut. Vreau eu portafiltrul daca mai este disponibil. Multumesc

Reply
Vreau sita VST de 7 grame si tamperul daca mai sunt la vanzare. Multumesc
Lelit PL41plus, Ceado E5P, IMS CI200 Nanotech, nivelator Motta

Reply
Sita VST de 7 grame si tamperul au ajuns la mine, multumesc frumos
Lelit PL41plus, Ceado E5P, IMS CI200 Nanotech, nivelator Motta

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)