16-09-2014, 19:24
Buna!
intamplator, absolut intamplator am dat de acest forum si sunt extrem de fericita ca pot sa discut cu cineva care stie ce e aia espresso :)
eu sunt novice in acest domeniu, dar intotdeauna am cautat pe unde am mers un cappuccino bun, macar ca n-avem habar de prajeli, ca un espresso are 30 ml, etc
acum de mai bine de o jumate de an mi-am pornit o afacere cu cafea. Mai exact: un bar mobil. Din acel moment am inceput a studia cat mai multe din acest domeniu, dar cred ca sunt abia la inceput de drum, deoarece multe din ceea ce scrieti pe aici imi sunt necunoscute :))
Ok, asa dar, ma numesc Nata si aceasta este afacerea mea: Fly Coffee
ne gasiti si pe www.facebook.com/flycoffeetogo
nu ma prezint pentru a-mi face publicitate. Chiar sunt la inceput de drum si am nevoie de sfaturile celor mai experimentati.
daca cineva vreo data din acei de aici de pe forum ne-a vazut, sau si mai grozav: chiar a baut o cafea de la noi - sunt extrem de curioasa sa va aflu parerile, sugestiile si criticile!
si ca sa continuam: masinile (am 2 masinute de astea reutilate) sunt noi, echipate si reutilate dupa ideile noastre, toate echipamentele din masina sunt noi: espressoare de la LaSanMarco 85E, macinator LaSanMarco SM 92
La moment, de fapt de la inceput, conlucram cu Segafredo cu blenduri Horeca si anume Buono si Massimo.
Acum am o problema, multi clienti imi zic ca cafeaua e cam prajita... Si imi recomanda sa lucrez cu blenduri mai putin comerciale, mai "handmade" :)
Doar ca eu nu stiu cum as putea sa satisfac gusturile tutoror: unii iubesc mai acrisoara, altii mai moale, altii mai amara, etc.. Adica eu nu am posibilitatea sa bag multe blenduri, din cauza ca suntem mobili si avem doar o rasnita pe masina... Trebuie sa aleg ceva pe placul tutoror.
as mai avea mai multe intrebari si nelamuriri referitor la lucrul de barista... dar sa le luam usor :)
acum doar vreau sa sper ca ma veti primi in randurile iubitorilor de cafea buuuna!
intamplator, absolut intamplator am dat de acest forum si sunt extrem de fericita ca pot sa discut cu cineva care stie ce e aia espresso :)
eu sunt novice in acest domeniu, dar intotdeauna am cautat pe unde am mers un cappuccino bun, macar ca n-avem habar de prajeli, ca un espresso are 30 ml, etc
acum de mai bine de o jumate de an mi-am pornit o afacere cu cafea. Mai exact: un bar mobil. Din acel moment am inceput a studia cat mai multe din acest domeniu, dar cred ca sunt abia la inceput de drum, deoarece multe din ceea ce scrieti pe aici imi sunt necunoscute :))
Ok, asa dar, ma numesc Nata si aceasta este afacerea mea: Fly Coffee
ne gasiti si pe www.facebook.com/flycoffeetogo
nu ma prezint pentru a-mi face publicitate. Chiar sunt la inceput de drum si am nevoie de sfaturile celor mai experimentati.
daca cineva vreo data din acei de aici de pe forum ne-a vazut, sau si mai grozav: chiar a baut o cafea de la noi - sunt extrem de curioasa sa va aflu parerile, sugestiile si criticile!
si ca sa continuam: masinile (am 2 masinute de astea reutilate) sunt noi, echipate si reutilate dupa ideile noastre, toate echipamentele din masina sunt noi: espressoare de la LaSanMarco 85E, macinator LaSanMarco SM 92
La moment, de fapt de la inceput, conlucram cu Segafredo cu blenduri Horeca si anume Buono si Massimo.
Acum am o problema, multi clienti imi zic ca cafeaua e cam prajita... Si imi recomanda sa lucrez cu blenduri mai putin comerciale, mai "handmade" :)
Doar ca eu nu stiu cum as putea sa satisfac gusturile tutoror: unii iubesc mai acrisoara, altii mai moale, altii mai amara, etc.. Adica eu nu am posibilitatea sa bag multe blenduri, din cauza ca suntem mobili si avem doar o rasnita pe masina... Trebuie sa aleg ceva pe placul tutoror.
as mai avea mai multe intrebari si nelamuriri referitor la lucrul de barista... dar sa le luam usor :)
acum doar vreau sa sper ca ma veti primi in randurile iubitorilor de cafea buuuna!