Banned
Bucuresti
Deci 4999 lei +485 lei= 5484 lei -10%= 4935 lei
Daca e ok bugetul te-ai ales cu super rasnita si cu hopper cu blow up.
Espressoman infocat
București
24-10-2021, 19:12
(Edited 24-10-2021, 19:29 by vasialex89.)
(24-10-2021, 16:10)tecsi78 Wrote: https://barshaker.ro/Eureka-Short-bean-hopper-300gr
da..am dat si eu link, dar se potriveste pe atom?
update: da, am vazut acum descrierea de pe site.
Mersi
(24-10-2021, 18:00)distrugatorul Wrote: Deci 4999 lei +485 lei= 5484 lei -10%= 4935 lei
Daca e ok bugetul te-ai ales cu super rasnita si cu hopper cu blow up.
https://www.espressoman.ro/forum/Thread-...-Accesorii > am vazut aici niste reduceri. Rasnita 4200 lei + 285 hopper

check:
https://barshaker.ro/Eureka-Short-bean-hopper-300gr
@
Lyvyoo - Nu mai e disponibila oferta la rasnita Atom?
Espresso Machine: CREM ONE – Profiler
Coffee Grinder: Eureka Atom - 75E (Short Bean Hopper)
Accessories: Felicita - Arc (Scale) | Tamper CREM Flat Metal | Tamper Push | VST Precision Filters
Banned
Bucuresti
24-10-2021, 20:29
(Edited 24-10-2021, 20:29 by distrugatorul.)
Eu vorbeam de hopper-ul asta daca vrei single dosing:
https://barshaker.ro/Eureka-Blow-UpSystem-BeanHopper-300gr-Transparent?keyword=hopper&category_id=0
Cel de 285 lei nu te ajuta decat daca vei sa il umpli cu boabe..
Pai da de asta am scris mai sus...trebuie verificat daca pretul de 4200 mai e valabil. Dar e simplu..completeaza formularul la pagina cu reduceri sau si mai bine suna maine la barshaker spune ca esti membru espresoman si te lamuresc oamenii.
Espressoman infocat
București
(24-10-2021, 20:29)distrugatorul Wrote: Eu vorbeam de hopper-ul asta daca vrei single dosing:
https://barshaker.ro/Eureka-Blow-UpSystem-BeanHopper-300gr-Transparent?keyword=hopper&category_id=0
Pai da de asta am scris mai sus...trebuie verificat daca pretul de 4200 mai e valabil. Dar e simplu..completeaza formularul la pagina cu reduceri sau si mai bine suna maine la barshaker spune ca esti membru espresoman si te lamuresc oamenii.
Cel mai probabil asa voi face.
Insa nu inteleg care e diferenta intre ce mi-ai trimis tu si linkul meu. Ambele au 300gr, nu?
Nu stiu daca merita diferenta de bani doar pt. blow up-ul acela. Da, ajuta la pierderi insa daca lasi portafiltru in rasnita si apesi pe hopper, zboara peste tot particulele de cafea rasnita :) nu se duc direct in sita, cel putin asa am vazut pe net.
Avantaj:
- Retineri in rasnita aproape de zero
Dezavantaje:
- Nu prea pot fi folosite pierderile scoase prin apasare, nu? Decat daca le lasi sa curga intr-un pahar apoi le muti cu lingurita in sita :) Dar experienta nu va fi una foarte placuta (cred)
Espresso Machine: CREM ONE – Profiler
Coffee Grinder: Eureka Atom - 75E (Short Bean Hopper)
Accessories: Felicita - Arc (Scale) | Tamper CREM Flat Metal | Tamper Push | VST Precision Filters
Banned
Bucuresti
pai....eu nu am spus ca este eficient :))))) Un defect pe care l-am gasit eu este ca legatura hopperului cu rasnita nu este etansa astfel ca zboara peste tot praf de cafea..Acolo pe gulerul hopperului care se ataseaza la rasnita ar fi mers un cauciuc care sa etanseze zic eu. Pe un principiu similar functioneaza si Eureka SD
Dar colegu de mai sus spunea ca nu are probleme cu retentia cu Atom 75. Dar aici nu e vorba doar de retentia ci si de particulele de cafea care raman in rasnita si le ai a doua zi in puc.
Nu cred ca te ajuta hopperul simplu de 300 gr la SD
Espressoman infocat
Sibiu
Hopperul de 300g îți aduce un plus estetic si functional daca ai corpuri de mobilă suspendate, cel care vine cu rasnita este foarte înalt, dar asa cum spuneam a postat cineva pe forum ca l-a tăiat si arata foarte ok. In legătură cu blow up-ul daca as fi acum in momentul achiziției nu as mai da banii pe el. Il folosesc numai in momentul in care trec de la o origine la alta si este adevarat ca împrăștie cafea pe tot blatul. Cand l-am folosit la fiecare rasnire nu am observat un plus in ceașcă. Mai circula si ideea ca baga particule de cafea la motor. Eu nu sunt de acord cu asta din experiența mea cu rasnita dar idei si idei. Ce este drept eu din start am venit cu o bandă de teflon la baza hopper-ului pentru a etansa mai bine .
LMLM, Bentwood, Bravo tools, Acaia lunar, kinu M47 classic, bialetti brikka/ Past: Eureka Atom 75, ECM Classika pid, Lelit PL91T, Lelit PL72
Reprezentant Barshaker.ro
Oradea
24-10-2021, 21:40
(Edited 24-10-2021, 21:42 by MyR.)
(24-10-2021, 20:45)vasialex89 Wrote: (24-10-2021, 20:29)distrugatorul Wrote: Eu vorbeam de hopper-ul asta daca vrei single dosing:
Cel mai probabil asa voi face.
Insa nu inteleg care e diferenta intre ce mi-ai trimis tu si linkul meu. Ambele au 300gr, nu?
Nu stiu daca merita diferenta de bani doar pt. blow up-ul acela. Da, ajuta la pierderi insa daca lasi portafiltru in rasnita si apesi pe hopper, zboara peste tot particulele de cafea rasnita
nu se duc direct in sita, cel putin asa am vazut pe net.
Avantaj:
- Retineri in rasnita aproape de zero
Dezavantaje:
- Nu prea pot fi folosite pierderile scoase prin apasare, nu? Decat daca le lasi sa curga intr-un pahar apoi le muti cu lingurita in sita
Dar experienta nu va fi una foarte placuta (cred)
Raspund eu aici.
Cum scrie si pe thread-ul dedicat, preturile speciale pentru espressomani: preturi de pe site -10% ( nu la toate branduri/produse au espressomani reducere ). Forumul nu poate fi updatat in continuu cu preturile noi din diverse motive ( preturile pe site sunt automate, conf stoc, sursa achizitie, curs, livrari, etc. - si foarte putin ca oricine poate sa updateze 4500 coduri in fiecare ora...
Legat de hopper:
cele mentionate - sunt identice - doar la varianta de "blow up" exista un burduf in plus.
Palnia mica este des utilizata in home use, dar si din palnia cea mare poti mesteri una mica ( s-a mai zis chiar si aici - solutia este destul de eleganta si personal mie imi place mult

)
--Only God Can Judge Me--
Banned
Bucuresti
"...este adevarat ca împrăștie cafea pe tot blatul"
"Ce este drept eu din start am venit cu o bandă de teflon la baza hopper-ului pentru a etansa mai bine ."
@
Dif23 exact despre asta vorbeam...
Din pacate eureka nu a invatat mai nimic din experienta SD Atom si nu a facut nicio imbunatatire la Eureka SD in sensul asta